Şimdi Ara

iphone 6 plusdan nefret etme nedenlerim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10 gün kadar önce ipad air 2 aldım hiçbir şikayetim yok son derece memnunum.
    bu memnuniyetten sonra gittim cumartesi iphone 6 plus aldım.

şikayetlerim kısaca wifi kopmaları beni sinir etti sürekli kopmalar kesilmeler. yavaş açmalar . internet baglantısıyla alakası yok evdeki diğer telefon ve pc ler cillop gibi çalışıyordu.neyse bir sekilde uzun ugraşlar sonucu wifi kopmasını hallettik.

gelelim 2. şikayetime. eski telefonumla mesaj yazarken önceden kullandığım kelimeler direk karşıma çıkar bende orayı tıklardım kısaca hızlı şekilde msj. yazmış olurdum. çok nadir kullandığım bir kelimeyi bile bir kere yazayım tekrar yazmak istediğimde ilk 2 veya 3 harfini yazayım kelimenin tamamı hemen yukarıda karşıma çıkar dı.
    maalesef plusda böyle şeyle karşılaşmadım . 3 bin tl para verdim yarın gidip geri almayı düşünüyorum.

tabletini çok sevdim güzel. ama kusura bakmayım telefonu biraz hikaye

• Hocam bence paranızı almadan önce bu sıkıntılarınızı apple store'daki yetkililere anlatın. sanki sorunlarınız yazılımsal gibi geldi, halledilemeyecek şeyler değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schwadorf

Hocam bence paranızı almadan önce bu sıkıntılarınızı apple store'daki yetkililere anlatın. sanki sorunlarınız yazılımsal gibi geldi, halledilemeyecek şeyler değil.

android deki bu mesaj veya kelime hatırlama özelliği iphoneda varmı ? bende de plus var aynı şekilde bende de böyle .özellikleri ayarlayamadım diye düşünüyordum .
  • ayarlar > genel > klavye başlığı altında tahmin ve otomatik düzeltmeyi etkinleştirdiniz mi? wifi kopması da modemin ya da routerın hangi kanaldan yayın yaptığı ile ilgili. kanal 5 de kopma olmuyor ancak 9 da oluyor mesela. modemin yayın yaptıgı kanalı atomatik değil de 5 ya da deneyerek başka birşey yaparsanız düzelebilir( zaten halletmişssiniz de başka sorun yaşayanlr olursa diye yazdım)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: captaingurkan

ayarlar > genel > klavye başlığı altında tahmin ve otomatik düzeltmeyi etkinleştirdiniz mi? wifi kopması da modemin ya da routerın hangi kanaldan yayın yaptığı ile ilgili. kanal 5 de kopma olmuyor ancak 9 da oluyor mesela. modemin yayın yaptıgı kanalı atomatik değil de 5 ya da deneyerek başka birşey yaparsanız düzelebilir( zaten halletmişssiniz de başka sorun yaşayanlr olursa diye yazdım)

Wifiyi bir şekilde hallettim ama mesaj yazma olayı Android te daha güzel. Daha çok yardımcı oluyor. Klavye bölümünden o dediklerinizi Yaptım . eski telefonumdaki gibi değil o kolaylıkları bana sunmuyor.sözde bu zamana kadar yapılan en iyi telefon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • istanbulturkusu İ kullanıcısına yanıt
    Bence hemen pes etmeyin ama gene de siz bilirsiniz sorunlariniz cozulmeyecek seyler degil.

• Siz bence kullanmayın iphone falan yazık olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • guzel telefon bence, yazilimsal olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbulturkusu

10 gün kadar önce ipad air 2 aldım hiçbir şikayetim yok son derece memnunum.

şikayetlerim kısaca wifi kopmaları beni sinir etti sürekli kopmalar kesilmeler. yavaş açmalar . internet baglantısıyla alakası yok evdeki diğer telefon ve pc ler cillop gibi çalışıyordu.neyse bir sekilde uzun ugraşlar sonucu wifi kopmasını hallettik.

gelelim 2. şikayetime. eski telefonumla mesaj yazarken önceden kullandığım kelimeler direk karşıma çıkar bende orayı tıklardım kısaca hızlı şekilde msj. yazmış olurdum. çok nadir kullandığım bir kelimeyi bile bir kere yazayım tekrar yazmak istediğimde ilk 2 veya 3 harfini yazayım kelimenin tamamı hemen yukarıda karşıma çıkar dı.
    maalesef plusda böyle şeyle karşılaşmadım . 3 bin tl para verdim yarın gidip geri almayı düşünüyorum.

Hocam Wi-Fi kopmalarını nasıl hallettiniz ayni sorunları bende iPad air de yasıyorum

• Bence de siz iPhone kullanmayın. Rezil ediyorsunuz kendinizi
  • quote:

quote:

ayarlar > genel > klavye başlığı altında tahmin ve otomatik düzeltmeyi etkinleştirdiniz mi? wifi kopması da modemin ya da routerın hangi kanaldan yayın yaptığı ile ilgili. kanal 5 de kopma olmuyor ancak 9 da oluyor mesela. modemin yayın yaptıgı kanalı atomatik değil de 5 ya da deneyerek başka birşey yaparsanız düzelebilir( zaten halletmişssiniz de başka sorun yaşayanlr olursa diye yazdım)

Wifiyi bir şekilde hallettim ama mesaj yazma olayı Android te daha güzel. Daha çok yardımcı oluyor. Klavye bölümünden o dediklerinizi Yaptım . eski telefonumdaki gibi değil o kolaylıkları bana sunmuyor.sözde bu zamana kadar yapılan en iyi telefon

üzgünüm ama bu zamana kadar yapılan en iyi telefon denilen iphone u mesaj yazmakta sorun çektiğiniz için karalamanız çok komik gerçekten. zaten millet olarak ota boka çamur atma huyumuz var maalesef. biraz daha objektif olmalısınız bence...

• quote:

8.1.2 sürümü iphone 6 plus a leke sirüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: jazzman06

quote:

quote:

üzgünüm ama bu zamana kadar yapılan en iyi telefon denilen iphone u mesaj yazmakta sorun çektiğiniz için karalamanız çok komik gerçekten. zaten millet olarak ota boka çamur atma huyumuz var maalesef. biraz daha objektif olmalısınız bence...

Kusura bakmayın ama arkadaş haklı hem en Pahalı telefonu satacaksın hem en iyi telefon en ıyı marka benım dıyeceksın hem de rakibinin 3 yıl kadar önce yaptığı basıt ama en çok kullanılan özellik sende olmayacak burada suçlu şikayet eden degil apple dır birçok foruma da baktım belki düzeltmenin bir yolu vardır diye ama maalesef bundan şikayet eden pek çok kişi var

• quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

Bence de siz iPhone kullanmayın. Rezil ediyorsunuz kendinizi

Asıl rezillik apple ın böyle basıt bir uygulamayı yapamamış olması

• quote:

Orijinalden alıntı: Desider.org

quote:

8.1.2 sürümü iphone 6 plus a leke sirüyor

Hocam önceki sürümler iOS 8.1 sen farklımı daha önce kullandığımız bir kelime veya cümle otomatik olarak karşımıza geliyormuydu? Ben de ilk kez iPhone ve iOS kullanıyorum. Bunun olmayışı iOS 8 de can sıkıcı

• Bir araştırsaydınız keşke bu kadar yazana kadar.

• Klavyede Bahsettiğiniz şey İngilizce dilinde mevcut. Hem kelimeyi tahmin etme hemde Sonrasını tahmin etme özelliği var.
    Bunun Türkçe'ye gelmesi ne zaman olur bilinmez ama bu sistem başladığına göre Türkçe klavyeye de gelmesi kaçınılmaz.

• Adam haklı sen kullanamıyorsun falan filan goygoya gerek yok telefon ister 12 çekirdekli olsun 2.8 ghz olsun üstüne ios 6 stabilitesinde olsun. Sen işini göremiyorsan ne önemi var ? 300 liralık telefon işini görecekse onu alır 3000 liralık telefonu iade edip.

• Cihazınızda bence bir sorun vardır.
    3G den beri İphone Kullanmaktayım ve 2 aydır 6 Plus kullanmaktayım gerek wifi olayında gerekse diğer tüm özellikleri tıkır tıkır çalışmaktadır.
    bence siz cihazınızı götürün büyük ihtimal sıfırını vereceklerdir.
  • Klavye konusunda hak veriyorum. Önce Android, sonra Windows Phone ve ardından iOS'a geçiş yaptım. Klavye konusunda git gide taş devrine dönüyorum nedense.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.