Şimdi Ara

iPhone 6 Plus satıp Note 5 Almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
1
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar iPhone 6 Plus 64gb sahibiyim lakin note 5 almak için nasıl bir yol izlemeliyim cebimden para çıksın istemiyorum takas edilirmi malum şuan iphone 6+ 64gb sıfırı 3500TL

• ben geçen hafta aldığım iphone 6 plus ı satıp samsung s6 egde plus aldım yarın elimde olur.
  • Bordo38 B kullanıcısına yanıt
    Neden satmak istiyorsunuz anlamadım daha yeni bir cihaz bende iPhone 5 kullanıyorum ama Note 5 ya da i6s + almayı düşünüyorum. Şuan için Note 5 almaya daha yakınım iPhone çok büyük kasası var ekranı Note 5'e göre daha küçük olmasına rağmen.
  • Note 5 benim gibi Note 3'ten Iphone 6 Plus'a geçen ve 5'i dört gözle bekleyen birisi için net bir hayal kırıklığı. Öncelikle batarya ömrü ve çıkarılabilir olması benim gibi mobil birisi için çok önemliydi. Note 3'te orjinal yedek batarya istasyon kitim vardı ve şarj olmasını beklemeden çat diye %100 şarjla devam edebiliyordum. 2 batarya ile 3 gün kesintisiz kullanılıyordu..

Ayrıca sd kart yavaşsa yavaş. Bu bir tercih meselesi ve biz sd card ile gelen klasör arşiv özelliklerini sevdiğimiz için samsung'da kalıyorduk..

Benim için tek +'sı kalemi ve geliştirilmiş not tutma özellikleri ki oda olmasa zaten adının ve amiral gemisi olmasının bir anlamı yok..

Note4'e göre değişmeyen bataryası ve işletim sistemi 4'ten 5'e geçmek isteyenler içinde hayal kırıklığı olacaktır. Sadece estetik ki oda parmak izi ve leke tutma sorununa sebep olacak,cihaz değiştirmek için yeterli değil..

Şu durumda androiddeki özgürlükleri özlemiş olmama rağmen plus 128 gb ile sabit kalacağım.32-64 note 5 kesinlikle ihtiyacımı görmez. Çin ve Hongkong pazarına sürülecek duo sim /sd versiyonu takip edeceğim.

not: Az önce kontrol ettim 95 gb dolu normal kullamım. Hiç film vs yok. Note diyince insan torrentte kullanacak divx vs indirecek..

Bu cihazlarına kameraları 400-500 mb video,tek fotosu 6-7 mb tutuyor. Dolayısıyla 32 gb çıtır çerez gelir demedi demeyin.

• YEY Y kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Geçiş yaptığımız cihazlarımız ve şu andaki durum/düşüncelerimiz 1-1 uyuşuyor.Bende hayal kırıklığına uğradım ve anlamadığım bir noktada : Neden S6/Edge de kızılötesi port varken büyük kardeşleri olan Note 5 / Edge+ da kaldırılmış ? Bir türlü anlam veremiyorum.
  • BENDE SATIN ALDIKTAN SONRA Fark ettim malesef kızılötesi portu yokmuş :( hanımla kumanda dalaşına girmek çok zevkliydi.

s6 edge plus almış bulundum :(
     iPhone 6 Plus satıp Note 5 Almak
  • hakangündüz H kullanıcısına yanıt
    Bir çok uygulama var Remotie'yi önerebilirim wifi üzerinden bağlantı kuruyor ben iPhone kullanıcısıyım ve bunu kullanıyorum bunlar dert mi derdiniz bu olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ___Lawyer___

Bir çok uygulama var Remotie'yi önerebilirim wifi üzerinden bağlantı kuruyor ben iPhone kullanıcısıyım ve bunu kullanıyorum bunlar dert mi derdiniz bu olsun.

wifi bağlantısı olmayan bazı tvlerde de kullanabilmek adına söylemiş sanırım hocam, mesela bizimki ilk çıkan led tvlerden wifi gibi özellikleri yok
  • Claudio Marchisio kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi olabilir tabi ki de Samsung politika olarak arayüze binen yükü hafifletmeye çalışıyor s6'dan beri ; bu gelecek senelerde çıkan cihazlarda da devam edecektir. Yani bunlar çok büyük dertler değil s6 Edge Plus gibi bir cihazdan bahsediyoruz onu almış arkadaş yani bugün birçok anlamda piyasanın en iyilerinden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ___Lawyer___ -- 17 Ağustos 2015; 17:17:16 >
  • sat al note 5
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bordo38

Merhabalar iPhone 6 Plus 64gb sahibiyim lakin note 5 almak için nasıl bir yol izlemeliyim cebimden para çıksın istemiyorum takas edilirmi malum şuan iphone 6+ 64gb sıfırı 3500TL

Note 5e geçte gör ebenin... Çok kötü bir tercih olur ip6+ her türlü tokatlar yılda bi kere güncelleme verip o güncellemenin hatalarını 6 ay geçmesine rağmen düzeltmeyen bir firmadır samsung kardeşim sakın öyle bi hata yapma note 4 aldım tam bir pişmanlık note 5te farklı olmuycaktır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler işte herkezin fikri farklı oluyor bende note 3 kullanıyordum ip6+ geçtim note3den dahada memnundum şimdide note 5 almak istiyorum sadece sormak istediğim birebir takas yapılırmı ? nasıl bir yol izlemem gerektiği
  • binan22 B kullanıcısına yanıt
    yarın note 5 biri alıcak biri olarak nedense bu tip yorumları çok takardım bi pm den almamak için sebepleri yazarsanız memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Aiginas

yarın note 5 biri alıcak biri olarak nedense bu tip yorumları çok takardım bi pm den almamak için sebepleri yazarsanız memnun olurum

Ustam note 4 aldım çok pişmanım inan o parayı ona verene kadar sony z3+ al ne biliyim başka bişey al inan samsung alıp pişman olursun tamamen göz boyama bunlar aldıktan sonra hissediyorsun 3 sene ip4s kullandım çok memnun kaldım sonra note 4e geçince bu ne ya dedim arkadaşın z3 ile karşılaştırıyorum çok daha iyi samsungdan herşeyi çok mükemmel gibi görünüyor cihazın ama kullandığın zaman anlıyorsun android 5.0.1 güncellemesi geldi note 4e nisanda bütün telefonlar daha önceden aldı bu güncellemeyi sonra bu güncellemede gpu bugu var yani grafik kartı telefonun hızını yarıda kesiyor tam olarak çalışmıyor ama güncellemeden önce böyle bi sorun yoktu mesela sonra güncellendik herneyse Ağustos bitti bak hala düzeltme güncellemesi yok sanırım note 5 çıkıcak diye vermiyolar hani bu telefon ucuzladı note 4 e yönelmesin insanlar şimdi note 6 çıkarken aynısını sana da yapacaklar kardeşim pazarlama stratejisi bence mesela note 6da yeni arayüz gelcek sana verirler mi meçhul ama htc m8e verdi m9 arayüzünü ee sonra iphone zaten her telefona veriyor sony de öyle neden samsung yapmıyor bunu telefonu alalı 8 ay oldu ama hemen arkaplana atıldı bile apple iphone 5se hala son yazılımı veriyor mesela ama samsung vermiyor bak kardeşim ilk başta tatlı gelcek muhtemelen yarın gidip alıcan 6 ay sonra yazıcan bana kardeşim haklıymışsın diye yazılım olarak her telefonda sıkıntı var samsungda note 5de de çıkıcak görürsün benden sana tavsiye ya yeni iPhone bekle kardeş yada sony htc al bak keyfine

• Arkadaşlar neden gerektiği gibi cvp alamıyoruz bu forumda sizlerden yardım istedim nasıl bir yol izlemeliyim felan filan diye yok pişman olursun saolun Allah cc razı olsun ama iPhonede sevmiyorum nasıl bir yol izleyeyim kaça satayım felan filan yardımcı olun lütfen ip6+ kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Bordo38

Arkadaşlar neden gerektiği gibi cvp alamıyoruz bu forumda sizlerden yardım istedim nasıl bir yol izlemeliyim felan filan diye yok pişman olursun saolun Allah cc razı olsun ama iPhonede sevmiyorum nasıl bir yol izleyeyim kaça satayım felan filan yardımcı olun lütfen ip6+ kullanıyorum

Ederinde sat işte fiyati belli zaten , s6 edge plus al gitsin android telefonun kralı yani .... note 5 in pek bi cazibesini göremedim...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.