Şimdi Ara

iPhone 6 Plus. Ilk izlenimlerim. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
1
Favori
4.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Teecem

Hangi insan(!) onu yapar?

Hocam onu yapmasını boşverinde bu cihazda gerçekten boşluk var sanırım bu kadar kolay nasıl yamuluyor hepte aynı yerden ip6 plus ip 6 arasında kaldım zaten üstüne birde bu sorun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ranegade95 -- 27 Eylül 2014; 22:26:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: E30a Biner Yan Yan Gider

Bakalım yarın deneyebilirsem karar vereceğim Ankara hiçbir yerde bulamadım geldiği gün 00.00'da satışına başlamışlar 10 tane Plus'ın hepsi tükenmiş. En azından 6'yı görebildim aşırı derecede ince geldi bana 4. nesil iPod Touch'ım var onu kullanıyormuş gibi hissettim

Ben daha göremedim ip 6 space grey nasıl s4 kullanıyorum ona gecicem ekran iyi gelir mi bana düşüncenizi söylerseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: soulmate

64 gb space grey kullanıyorum.
    Pili çok çok iyi dayanıyor gibi geldi bana. Ilk kullanımda 5Sten iyi olduğu kesin.
    Kılıfla kullanmak doğru değil bence. Kılıf büyütüyor zaten büyük olan telefonu.
    Kenarların ovallesmesi güzel. Ama dediğim gibi orjinal Apple kılıf bu havayı bozuyor.
    Ekran mükemmel.
    Adapte edilmemiş uygulamalar kötü. Bulanık ve kötü gözüküyor.
    Yazı yazmak çok rahat.
    Reachabilty gayet güzel işliyor. Tek elle kullanıma müthiş bir katkısı olmasa da pratik için güzel.
    Telefon incecik.
    Elde hissiyatı mükemmel.
    iPad Mini artık gereksiz. Bu telefon artık telefon özelliği olan bir tablet gibi.
    Daha önce hiç bir şekilde bir telefonda oyun oynamaktan bu kadar keyif aldığımı hatırlamıyorum.
    Kamera orneklerini ilerleyen zamanlarda gönderirim.

Sorularınız varsa bekliyorum.

Hocam önerir misiniz bana telefonu kararsız kaldım ip6 techiri görünce yoksa + almayı düşünüyorum

• ranegade95 kullanıcısına yanıt
    Hocam telefon muhtemelen size de bayağı ince gelecektir. S3, G3 ve iPhone 6'yı yanyana koydum ekran bence Amoled kadar parlak değil S3'teki ekran G3'e geçtikten sonra çok cartlak gelmeye başlamıştı. Beyazlar vs. S3'te olduğundan daha beyaz gözüküyor G3 ile aşağı yukarı aynı gibi geldi, tonlar olarak G3'e göre biraz daha parlak gözüküyor izlenimine kapıldım. Eğer gözünüz çok hassas değilse ppi olarak çok birşey farketmezsiniz ama ben Quad HD ekrandan sonra 1335x750 ekrana bakınca baya garipsedim
  • quote:

Hocam telefon muhtemelen size de bayağı ince gelecektir. S3, G3 ve iPhone 6'yı yanyana koydum ekran bence Amoled kadar parlak değil S3'teki ekran G3'e geçtikten sonra çok cartlak gelmeye başlamıştı. Beyazlar vs. S3'te olduğundan daha beyaz gözüküyor G3 ile aşağı yukarı aynı gibi geldi, tonlar olarak G3'e göre biraz daha parlak gözüküyor izlenimine kapıldım. Eğer gözünüz çok hassas değilse ppi olarak çok birşey farketmezsiniz ama ben Quad HD ekrandan sonra 1335x750 ekrana bakınca baya garipsedim

Teşekkürler açıklama için, ekran bana yeterli hocamda plusun şarjı kafamı karıştırıyor

• ranegade95 kullanıcısına yanıt
    Herkesin 2K ekran için G3'deki pil yetmez demesine karşın ben aldığım batarya sürelerine inanamadım telefonu 40 dk kurcalıyorum şarjı sadece %2-3 civarında iniyor ve de çok hızlı şarj oluyor. 6 bence yine günü anca çıkaracak seviyede olur, Plus için beklentim G3'teki gibi çalışsın yeter.

Edit : Düzeltme, ne yazacağımı şaşırmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E30a Biner Yan Yan Gider -- 27 Eylül 2014; 23:00:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aggressor19

Arkadasin yerine cepte fotolari ben ekleym dedim ve eger ikisinin arasinda kaldiysan dostum kesinlikle plus al apple boyutu tam ayarlamis biliyor adamlar isi
     iPhone 6 Plus. Ilk izlenimlerim. iPhone 6 Plus. Ilk izlenimlerim. iPhone 6 Plus. Ilk izlenimlerim.

Tesekurler 6 alacaktim fikrim degisti plus alicam.. O kadar buyuk degilmis...

• ıphone6 plus kullanan kişiye bir daha asla 4-4,7 5inç ekran kullanamaz .ben 6plus için ilk izlenimin çok keyifli bir cihaz olmuş
  • Daha ne büyük olucak paçadan çıksın mı telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vires -- 28 Eylül 2014; 0:14:24 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: midicie80

ıphone6 plus kullanan kişiye bir daha asla 4-4,7 5inç ekran kullanamaz .ben 6plus için ilk izlenimin çok keyifli bir cihaz olmuş

6 plus 64 arıyoruz bir bulabilsek alacağız da....
  • 6+ seçmenin nedeni ne

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Herkesin 2K ekran için G3'deki pil yetmez demesine karşın ben aldığım batarya sürelerine inanamadım telefonu 40 dk kurcalıyorum şarjı sadece %2-3 civarında iniyor ve de çok hızlı şarj oluyor. 6 bence yine günü anca çıkaracak seviyede olur, Plus için beklentim G3'teki gibi çalışsın yeter.

Edit : Düzeltme, ne yazacağımı şaşırmışım

Tercihim 6 space grey olucak hocam teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: etabek

Neden bu gereksiz öfke anlamıyorum. Adam cümlesinde çok demiş buna mı takılıyorsunuz yani :D

ikiside gayet iyi cihaz. iphone 6+ iphone 6 dan daha iyi bende katılıyorum yazdıklarına.

Çoğu insan geekbench skorlarında plus ın daha az skor almadığını söyleyecek onada eminim. Ama ekran faktörünü unutmasınlar. hatta ben ekrana verdiği fazladan piksel yoğunluğu için işlemcisinin gücünü biraz daha yükselttiklerine inanıyorum. Çünkü saf javascript testlerinde daha iyi çıkıyor iphone 6 ya göre.

1) ekran boyu
    2) çözünürlük
    3) batarya
    4) kamerada ois özelliği
    5) üzerinde az biraz oynanmış A8(benim görüşüm)

kısacası bence de daha üstün.

Biz kötü demedik zaten. Ama cümlelerin içindeki bazı kelimeler çok saçma gelebiliyor.

Çok üstün denmesi mantıksız. Bugün çoğumuz İphone 5s'in halen İphone 6'ya göre fazla yenilik getirmediğini düşünüyoruz.

Neyse benim sözlerim açık.

• quote:

Neden bu gereksiz öfke anlamıyorum. Adam cümlesinde çok demiş buna mı takılıyorsunuz yani :D

ikiside gayet iyi cihaz. iphone 6+ iphone 6 dan daha iyi bende katılıyorum yazdıklarına.

Çoğu insan geekbench skorlarında plus ın daha az skor almadığını söyleyecek onada eminim. Ama ekran faktörünü unutmasınlar. hatta ben ekrana verdiği fazladan piksel yoğunluğu için işlemcisinin gücünü biraz daha yükselttiklerine inanıyorum. Çünkü saf javascript testlerinde daha iyi çıkıyor iphone 6 ya göre.

1) ekran boyu
    2) çözünürlük
    3) batarya
    4) kamerada ois özelliği

ilk olarak a8 farkı var demen çok saçma olmuş.Bu öyle gizli tutulabilecek birşey değilki.Testlerde zaten çıkardı çoktan.AYrıca sen sadece plusın daha iyi noktalarını yazmışsın ya İP6 nın iyi yanları?

1-Daha Hafif
    2-Daha kullanışlı
    3-Düşmelere yukarıdaki 2 fark sebebiyle daha dayanıklı.
    4-Daha ucuz
    5-İleride yüksek çözünürlükten dolayı plus daha erken kasmaya başlayacak oyunlarda bilhassa
    6-Az daha performanslı ip6

Şimdi nasıl bayağı fark var bir açıklar mısın?

• full hd amelelikten başka bir şey değil. büyük ekran ve pil avantajı var + ın. oda gerekli zaten o büyüklükte ve çözünürlükte ki ekranı başka pil taşımaz. ekranın büyük olmasını bende seviyorum ama yoğun bir anınızda o cihazı çıkarıp cevap verirken kendinizi bir düşünün. çanta ile kullanılır anca o cihaz. telefon için 4.8 5.2 inç arası ideal bence. yada kulaklık ve saat ile tamamlarsınız + ı o zaman rahat edersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ex_silver

quote:

1) ekran boyu
    2) çözünürlük
    3) batarya
    4) kamerada ois özelliği

ilk olarak a8 farkı var demen çok saçma olmuş.Bu öyle gizli tutulabilecek birşey değilki.Testlerde zaten çıkardı çoktan.AYrıca sen sadece plusın daha iyi noktalarını yazmışsın ya İP6 nın iyi yanları?

1-Daha Hafif
    2-Daha kullanışlı
    3-Düşmelere yukarıdaki 2 fark sebebiyle daha dayanıklı.
    4-Daha ucuz
    5-İleride yüksek çözünürlükten dolayı plus daha erken kasmaya başlayacak oyunlarda bilhassa
    6-Az daha performanslı ip6

Şimdi nasıl bayağı fark var bir açıklar mısın?

2 nizde haklısınız bence, aslında saçma olan 4.7" ile ,5.5" ekranlı telefonların kıyaslanması bence
    Ben i6 taraftarıyım.

• quote:

Orijinalden alıntı: confuest

quote:

Orijinalden alıntı: midicie80

ıphone6 plus kullanan kişiye bir daha asla 4-4,7 5inç ekran kullanamaz .ben 6plus için ilk izlenimin çok keyifli bir cihaz olmuş

6 plus 64 arıyoruz bir bulabilsek alacağız da....

Apple store da bitmişmi hocam plus 64 ler

• Ben de IP6+ 64GB Space Gray almak istedim hatta Persembe gecesinden itibaren de bakiyorum. henuz yok.

Media Markt da her iki telefonun da 16 GB lari mevcuttu. İnceleyince fikrimde asiri degisim oldu.

IP6 Space Gray, Plus Gold Renk. Bu incelememe kadar kesinlikle Plus modelini dusundugumu belirtmek istiyorum.

Plus icin yorumlar
    1.) Plus ust ve alt taraftaki bosluklardan dolayi gereginden fazla uzun olmus.
    2.) Telefon un Kot pantalon gibi dar, sert kumaslarda ozellikle kilolu insalarin oturma, kalkma, ani sert bacak hareketlerinde etkilenme riski var.
    3.) Renk olarak siyah(Space Gray) Daha iyi secim gibi goruntu olarak siyah renk buyuk olan telefon da goruntu olarak daha iyi duracak gibi. Benim inceledigim Gold renk te ekran tarafini hic begenmedim. Beyaz renk daha bir buyuk kasa gosteriyor.
    4.) Telefon oyle testler de oldugu gibi eline alinca kaba kuvvet uygulamadikca bukulecek bir telefon degil ama arka cepte ustune oturulurse kesin gider.
    5.) El de oldukca kalite hissi veriyor bu hazzı bana sadece M8 verdi sonrasinda Z2. LG G2 be NOTE3 cok ucuz havasi vermisti.
    6.) Belirttigim gibi Plus benim favorim di 6 hic aklimda yoktu ama Plus bir cep telefonu degil. Tablet.
    7.) Bu telefonu alan kisi mutlaka kaliteli bir hand yada shoulder bag alsinlar yazin bu sekilde kisin da mont, ceket vs icinde tasinir.

Plus icin yorumlar

1.) Benim inceledigim Space Gray renk olarak telefonu dar gosteriyordu. Ayni modelin Gold rengi on tarafin beyaz olmasi nedeni ile daha heybetli duruyor. Gray e bakiyorum telefon cok dar, Gold a bakiyorum ideal. Renk secimi Gold yada Silver olabilir.
    2.) Tek elle kullanim biraz buyuk ekran icin oldukca guzel yapilmis.
    3.) Pantolon larda kumas ve model ayirmaksizin cep e girer.
    4.) Yine elde plus da oldugu gibi kalite akiyor.

Ben cok sıkı bir sekilde Note 3 e yakin bir ekrani savunan ve hic 6 dusunmemis biri olarak hatta persembe gecesi gittigim AVM de bana plus kalsaydi kapali kutu da Plus alacak biri olarak;
    Plus cok uzun yapilmis geldi. 6 ise bana ufak ekran geliyor. Yazin Shoulder bag kullanan biri olarak sadece ve sadece ekran buyuklugu ve batarya icin tercih edebilirim.

• Arkadaşlar batarya inanılmaz 8-9 saate kadar ekran Sûresine ulaşabilirsiniz rahatlıkla. PIL BİTMİYOR! bu bile plus için çok büyük bir artı.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.