Şimdi Ara

iphone 6 pil sorunu beklemede şarj bitmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • fotoğraftada gözüktüğü gibi çok komik bir kullanım süresi var bu olay kasa değiştirdikten sonra oldu ve bununla birlikte touch id de çalışmamaya başladı eski kasayı takmama rağmen hiç bişey değişmedi bataryayıda 2 kere değiştirdim fazla akım çekiyo diye süphelendim telefoncular anakart akım çekmiyo diyolar ama anlamıyorum bukadar çabuk bitmesine ne yol açar
     iphone 6 pil sorunu beklemede şarj bitmesi

• Konu hakkinda bilgisi olan yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi sürüm kullanıyorsunuz? Forum da "Pil Kalibrasyonu" konusu adı altında talimatları uygulayın. Yada DFU ile tekrar sürüm kurun. Düzelmez ise yardımcı olmaya çalışırız.

Edit : ilk şu adımları deneyin!

iDevice Pil Kalibrasyonu

1- Cihazımızın pil seviyesi kaç olursa olsun şarj aletiyle şarja takıyoruz.
    2- Cihaz şarjdayken Home + Power tuşuna aynı anda basıp Apple logosu gözükene kadar basılı tutuyoruz. Cihaza reset atışmış olduk. ( Tanılarda Reset Counter ıvır zıvır diye bir tanı oluşur.)
    3- Pil seviyemiz %100 olduktan sonra 30 dakika civarı daha şarj ediyoruz.
    4- Cihazı şarjdan çıkarıyoruz.
    5- Cihazı yeniden başlatmadan ve tekrar şarja takmadan pil %0 olup telefon kendi kapanana kadar normal bir şekilde kullanıyoruz. Bu süreçte pil sömüren oyunlardan uzak dursak iyi olur. Cihazı daha doğrusu pili ısıtmamaya özen gösterin.
    6- Pili tükenip kapanmış cihazı şarja takıp yine tam dolduruyoruz.

Artık normal bir şekilde istediğiniz gibi cihazı kullanabilir, şarja takıp çıkarabilir, kapatıp açabilirsiniz.

Ne zaman yapmak gerekli?
    *Asılsız kullanım önerilerine uyup uzun süre cihazın şarjını tam bitirmemiş ve/veya tam doldurmamışsak.
    *Cihaz %10-20 gibi değerlerde pili bitip kapanıyorsa. (%100 çözüm)
    *Cihazın Pil ölçümü tutarsızsa (%100 çözüm)
    *Cihazın pili kötü gitmeye başladıysa (duruma göre başarılı çözüm)
    *Cihazı kapatıp açtıktan sonra Kullanım ve Bekleme süreleri tire - tire - oluyorsa (%100 çözüm),
    *Cihazın pilini değiştirmişsek (%100 çözüm)
    bu işlem faydalı olacaktır.

Alıntıdır. @infom@n

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sentiel -- 24 Ekim 2016; 16:29:21 >

• sentiel kullanıcısına yanıt
    Oncelikle cevabiniz icin tesekkurler daha once telefonu sifirladim ama dfu moda almadan sifirlamistim dfu modun ekstra bir faydasi olurmu bide pil kalibrasyonunu cok yaptim degistirmeden once degistirdikten sonrada yaptim surum olarakta ios 10.02 kullaniyorum dedigim gibi bu olay kasa degisiminden sonra oldu ozaman ios 9.3.5 vardi pil sorunu ayniydi eski kasayi taktim suan ama sorunlar hala duzelmedi touch id de calismiyor bu telefondan umidi kestim zaten cok masraf cikariyo artik

• Yani o zaman son çare DFU mod alip 10.1 sürümünü kurmaniz. Temiz bir kurulum bir nevi.

• sentiel kullanıcısına yanıt
    Eve gidince denicem dfu modda restore yapmayi peki sorun cozulmezse ne yapmami onerirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 11 BATARYA DEĞİŞİMİ
    3 yıl önce açıldı
    iPhone 7 plus şarj sorunu
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.