Şimdi Ara

iphone 6 ön kamera yerinden kaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar herkeze. almanyadan 2 ay önce getirtdiğim iphone 6 ının resimdeki gibi ön kamerası bitarafa kaydı.
    nasıl kaydığını ise anlamadım telefonu hiç düşürmedim.
    gerçi düşürmüş olsam bile kamerası kaymaması lazım o ayrı konu.
    bu durum benı gıcık ediyor habire gözüme batıyor sinirimi bozuyor.
    bunu apple stora götürsem düzeltirlermi yoksa bu bi sorun değil diyip gerimi yollarlar beni.
    bilgisi olan varsa yazın boşuna yarım günümü appla storda harcamim. teşekkürler.

iphone 6 ön kamera yerinden kaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhataltuntas -- 26 Eylül 2015; 2:16:11 >

• Hocam kronik sorun,bu sorun 6 pluslarda yok nedense sadece 6larda oluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupadan alınmış ve 1 yıllık garanti süresini doldurmamışsa onarım yapıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğraf çekerken sorun yaratıyor mu

• Bendede ön kamera kaydı randevu aldım götürücem. Çok sinir bozucu gerçekten. Fotoğraf çekerken bi sorun olmasa da insan gördükçe sinirleniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde 4 5 ay önce oldu kamera kayması. Fotoğraf çekime engel olmadığı için garantiye verme gereği duymuyorum. Hem telefonsuz kalmak istemedim hem de sıfır cihazın içini açtırmak istemedim. Kafaya takmayın. Rahat edecekseniz garantiye verin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dikkat ettim de bu kamera kayması şikayeti hep siyah renkte oluyor. Forumda henüz diğer renklerde bu sorunu görmedim.

Az önce bir konuda Amsterdam'da bu sorun nedeniyle telefon değiştiren birinin mesajı vardı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ip 6 ön kamera ters çekiyor
    10 yıl önce açıldı
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende de vardı bir kaç sorundan dolayı gönderdim yenisiyle değişitirmişlerdi gönder baktır istesen
  • şu anda farkettim benim cihazda yoktu şimdi olmuş gene mayıs ayında garantiden değişmişti önceki cihazda başka problemler vardı ön kamera kayması dahil bunda yoktu aldığımda inceledim çünkü şimdi bu konuyu görünce bi baktım yine kaymış sizinki kadar belirgin değil ama gözüme batmaya başladı bile gözüktü yine apple yolları

• Bende de vardi apple storea gittim on ekrani degistiler

• Randevu al git zorluya

• galaxyg kullanıcısına yanıt
    yok sorun yaratmıyor ama görüntü olarak sinir bozuyor. arkdaşların yazdıklarından ötürü apple stora getirmeye karar verdim. ekranmı değişiyolar telefonumu değişiyolar artık naparlarsa yapsınlar
  • Kamera kaymıyor kamera çevresinde bir bant var ısındıkça o kayıyor ve işlev olarak bir sıkıntıda yaratmıyor

Benimki 6 plus ve kaymış durumda

• serhataltuntas S kullanıcısına yanıt
    Kardeşimde de çok az kayma var aslında dikkatli bakınca .

Ama sorun yaratmıyor bi iki yıl sonra pil için değişecek sonuçta

• Eğer sadece kamera kayması problemi var ise ekran değişimi yapıyorlar

• aynı sorun benim siyah iphone 6 ımda var çaktırmadan diğer telefonlara bakıyordum başkasında da acaba öylemi diye bu başlığı görünce kronik olduğunu öğrendim . fotoğraf çekerken sorun yaratmıyor görüntü olarak da çok rahatsız etmiyor açıkcası dursun böyle :D
  • iPhone 6, Apple'ın şimdiye kadar ürettiği bütün cihazlar arasında en sorunlu olanı bence.

Umarım sorununuz bir an önce halledilir. Kamera kayması da nedir arkadaş.
  • Çözümü basit:

aliexpress'ten iphone repair kit ve cımbız alınır. (1-25 dolar arası)
    ifixit'ten front camera repair guide a bakılır
    repair guide taki yönlendirmeleri takip ederek telefonun içi açılır, ve ön panel kasadan çıkarılır.

cam paneldeki ön kamera'yı çıkartırken kaymaya sebep olan yapışkan plastik halka çıkarılır ve düzenlenip tekrar takılır.
    parçayı taktıktan sonra kamera, bölümüne konulup ön camdan kontrol edilir, eğer hala kayma varsa tekrar tak-çıkar işlemi uygulanır.
    telefon tekrar birleştirilir ve sorun biter.

benim i6 nın ön kamerasında da aynı sorundan muzdariptim. bu yönlendirmeleri uygulayarak kendi başıma tamir ettim. ve oldu da.

apple store'da gereksiz randevu beklemeye hiç gerek yok. tamir etme kabiliyetiniz varsa kendiniz bile halledebilirsiniz.
  • Cefakar. kullanıcısına yanıt
    Garantiye kıydın yani hocam :) valla bende şimdi baktımda hafif bir kayma var.Siyah benimde.Ölü pixel için randevu almaya calısıyorum alabilirsem bu zımbırtıyıda gösteriyim.Sonra cihazın içinde dolanıp durmasın:)
  • Ekran değişiminden sonra belli bir süre sonra aynı sorun tekrar ediyormuş sanırım. Bu arada akasya apple mağazasında en az 3-4 adet gold ve silver modelde de aynı sorun vardı iphone 6 da.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.