Şimdi Ara

iPhone 6 kaç sene götürür ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
6.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet beyler ne kadar götürür beni hiç kasma donma yapmadan ? 1 gb ram ileride sorun olur mu ?

• bende senin gibi düşünüp s aldım ama geriye dönüp baktığımda 1 seneden uzun süreli telefon kullanmamışım onun için çok ince hesap yapmaya gerek yok. halen 4s le iş gören arkadaşlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqyyxx

bende senin gibi düşünüp s aldım ama geriye dönüp baktığımda 1 seneden uzun süreli telefon kullanmamışım onun için çok ince hesap yapmaya gerek yok. halen 4s le iş gören arkadaşlar var.

Ekran sorun olacak sanırım ama alırsam iPhone SE almayı düşünüyorum daha dün bu nasıl telefon diyordum ama nedense çok hoşuma gitti şimdi ve 6 dan daha iyi özellik olarakta en az 4 sene götürmesini beklerim ama 2gb ram olduğu için sorun yok güncelleme açısından vs. de.
  • Hocam temiz kullanıldı mı yazılımı da güncellemedin mi 10 sene götürür. 2-3 senede bir batarya yeniletirsin, olur biter. Ben 5s'imle rekor denemesi yapacağım. Hedefim en az 5 sene :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 bi 3 yıl daha götürürde 7 yıllık iphone tecrübelerime dayanarakdan ios 10 dan sonra kasılmalar başlar gibime geliyo. O yüzden ios 9 la 1 yıl daha kullanıp seneye ios 11 çıkma arifesinde ios 10 a yükselterek bir daha güncellemeyi düşünmüyorum bi aksilik çıkmazsa. Bi rekor denemeside ben yapıcam bu güne kadar en uzun 2,5 yıl telefon kullandım oda motorola v3i idi. En uzun kullandığım iphone da 1,5 yıl ile 3Gs di. 6 ya 1 yıl oldu daha 5 yılı zorlicam kaldı 4 yıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Millet hala 15 sene önceki Nokia ları kullanıyor canavar gibi :) çok sene götürür sıkıntı etme reis

• quote:

Orijinalden alıntı: AfterLife61

Millet hala 15 sene önceki Nokia ları kullanıyor canavar gibi :) çok sene götürür sıkıntı etme reis

Bu SE'yi kafaya koydum haziran temmuz gibi 100 tl bile olsa duser insallah fiyat ellerim ufacik abi zaten tam benlik s3 u bile rahat kullanamiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

6 bi 3 yıl daha götürürde 7 yıllık iphone tecrübelerime dayanarakdan ios 10 dan sonra kasılmalar başlar gibime geliyo. O yüzden ios 9 la 1 yıl daha kullanıp seneye ios 11 çıkma arifesinde ios 10 a yükselterek bir daha güncellemeyi düşünmüyorum bi aksilik çıkmazsa. Bi rekor denemeside ben yapıcam bu güne kadar en uzun 2,5 yıl telefon kullandım oda motorola v3i idi. En uzun kullandığım iphone da 1,5 yıl ile 3Gs di. 6 ya 1 yıl oldu daha 5 yılı zorlicam kaldı 4 yıl

iPhone'dan önce samsung preston kullanıyordum. 5 sene kullandım :) Hala çekmecede duruyor :)

• Telefonunuzu iOS 10'dan sonra güncellemesseniz 3 sene memnun şekilde kullanabilirsiniz.

• Sorunsuz olarak en az 2 yil daha gider bence bir bucuk senedir iphone 6 kullaniyorum direk 7s yada 8e gecmeyi dusunuyorum

• 115

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harpci -- 3 Mayıs 2016; 13:58:03 >
  • ios 10 da bırakırsan telefonu 3 sene rahat götürür
  • 5s den bir sene fazla güncelleme alır eğer sosyal medya oyun Vs aktif kullanıcıysan 2 hatta 3 yıl götürür. Yok arama mesaj diye kullanırsan 5yılda gider 6 yıl da pilini değiştirsin tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: aztec300

5s den bir sene fazla güncelleme alır eğer sosyal medya oyun Vs aktif kullanıcıysan 2 hatta 3 yıl götürür. Yok arama mesaj diye kullanırsan 5yılda gider 6 yıl da pilini değiştirsin tabi

Pek oyun oynamam clash falan belki oynarim veua mini 1-2 oyun. Sizce 6 mi almak mantikki SE mi ? Buyuk ihtimalle SE daha cok guncelleme alir.

• 3 yılı var
  • Bencede SE almak daha mantıklı. mini oyunlarda küçük ekran sorun teşkil etmez hemde 6 dan fazla güncelleme alır mis gibi telefon 6s in küçük hali ve 7 çıktığında SE 6 dan daha az değer kaybeder gibime geliyor.

• quote:

Bencede SE almak daha mantıklı. mini oyunlarda küçük ekran sorun teşkil etmez hemde 6 dan fazla güncelleme alır mis gibi telefon 6s in küçük hali ve 7 çıktığında SE 6 dan daha az değer kaybeder gibime geliyor.

+1

• quote:

Bencede SE almak daha mantıklı. mini oyunlarda küçük ekran sorun teşkil etmez hemde 6 dan fazla güncelleme alır mis gibi telefon 6s in küçük hali ve 7 çıktığında SE 6 dan daha az değer kaybeder gibime geliyor.

Ayni dusuncedeyim

• Telefon size gitmek istediğiniz yere kadar eşlik eder, doğrusu da budur. Bir cihazın ömrünü ölçmek için ihtiyaçlarınızı karşıladığı, size yettiği zaman aralığına bakın bence. Düzgün bir kullanımla 5 sene bile kullanırsınız, ama yine de sizin telefondan beklentinize göre değişebilir.

• SE her türlü iPhone 6 dan daha avantajlı bir cihaz . iOS 10 muhtemelen daha yüksek donanım isteyen bol animasyonlu bir güncelleme olacak . Hal böyle olunca iPhone 5s in fişi çekilmiş olup iPhone 6 nında ayağı hafiften kaydırılacak . iPhone 6 iOS 11 de muhtemelen ite kaka yürümeye başlar . SE ise iOS 11 de rahatça çalışmaya devam eder düşük ekran çözünürlüğü ve 2 gb Ramın yardımıyla ...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.