Bildirim
iPhone 6 için usb bellek var mı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Ben daha almadın m ama otg kablosyula usb kullanmayı dusunuyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Otg kabloları iPhone 6 lara uymuyor diye biliyordum ama ? -
ios otg kablo desteği sunmuyor 5s'imde çok kombinasyon yaptım olmadı o nedenle 6'yı 64gb aldım
saygılar -
quote:
Orijinalden alıntı: cjeylive
iPhone 6 aldım 16 gb fakat yer problemi çekeceğimi hissediyorum. iPhone için usb bellek aradım fakat bulamadım. Önerileriniz nelerdir ?
1) Biline ki iOS'lu mobil cihazlarda OTG tipi Flash Bellekler KESİNLİKLE çalışamaz!...
2) Zaten bu tür OTG tipi Flash Bellekler, sadece OTG Desteği bulunan Android bazlı mobil cihazlarda çalışabiliyor; yani her Android cihazla değil!...
3) Yine de Lightning soketine sahip iOS'lu cihazşar için artık çözümler var. yakında TR'de de bulunabilecek bunlar.
Bakınız 25 Ocak'taki postum:
http://forum.donanimhaber.com/m_101948620/tm.htm
İyi günler!...
-
Teşekkürler ^^ -
quote:
Orijinalden alıntı: burcink
ios otg kablo desteği sunmuyor 5s'imde çok kombinasyon yaptım olmadı o nedenle 6'yı 64gb aldım
saygılar
otg den kastım lightning kablosunu kullan usb lerdi, şuan bi tarafı lightnıng diğer tarafı usb olan bellekler var, ha bu ha lightnıng kablolu usb hiç bir fark yok, pintopin bağlantı sonuçta -
Bir tarafı USB (normal büyük USB2.0), diğer tarafı da Lightning soketli olan Flash Bellekler benim yukarıdaki mesajımda bahsettiklerimdir. Bilebildiğim kadarıyla şu anda bu konuda üretim/satışı olan sadece üç marka var ve bunlar arasında en tanınmış olanı Sandisk. Kingston, Toshiba, TDK gibi diğer meşhur markaların da bu konuda ürün çıkartmamaları için teknik bir neden yoksa da MEVCUT BİLİNEN FİYATLARLA bu ürünler tüketiciye çok pahalı gelecektir. Mesajımda da anlatmak istediğim gibi, bu pahalılıktan dolayı söz konusu ürünleri ancak 16GB'lik telefon/tablet alanlar ilave bir 64GB (daha az olasılıkla 128GB) kapasite elde etmek için paraya kıyıp alabilirler. Ama 64GB'lık cihazı olan 128GB'a çıkabilmek için o parayı vermeden 5 kere düşünecektir...
OTG, fonsiyon olarak benzese de teknik ve altyapısı olarak başka bir kavram ve platformdur. Bunu Lightning'le bağdaştırmak hatalı anlamalara sebebiyet verecektir.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- icloud fotoğraf eşzamanlama çok yavaş
- telefon şarjdayken elektrik çarpması
- airpods bağlanıyor ama ses gelmiyor
- iphone fotoğrafları silmeme rağmen yer açılmıyor
- airpods cızırtı
- apple watch ultra 2 özellikleri
- apple watch 9 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
- en iyi telefon kılıfları
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X