Şimdi Ara

İPhone 6 için 2.kez ekran değişimi olacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi forumlar. İPhone 6 cihazımın düşme sonucu 2. Kez ekranı kırılmış bulunmaktadır. Önceden store'da ücret karşılığı ekranı değişmiştir. Ancak yaptığım küçük bir araştırmayla bir internet sitesinde cihazın garantili ve 179 tl ücret karşılığı ekranının yenilenebileceği öğrendim. Ürün açıklamasında %100 orjinal olduğu ve vakumlu uygulama tekniğiyle ürünün montajının gerçekleştirildiği yazıyor. Ancak bunun yanı sıra orjinal olup olmadığı konusunda da şüphelerim yok değil. Sizce ürünü almalı mıyım ? İlerleyen zamanlarda bir sıkıntı oluşturur mu ? Yoksa yine store'da mı değişim yapmak en iyisidir. Cevaplarınız için şimdiden herkese çok teşekkür eder iyi forumlar dilerim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Apple store haricbir bir serviste orjinal parca yoktur cunku parca satisi yok,genpa kvk ekran degisimi yaptigi soylenir bunlar arizali cihazdan sokulen ekranlardir,asla bunlara inanma apple da boyle bir durum vardir buna pil de dahildir,tavsiyem yine orjinal yine kalite kontrolden gecmis parcalardir

• Resmi servisler haricinde orijinal yedek parça temin etmek imkansız. Piyasada orijinal diye satılan ekran veya yedek parçaların hepsi %100 çakma. Garanti dışı bırakabileceği gibi yerine düzgün monte edilmediğinde parça parça temassızlık yapıyor. Nereden temin ettin diye sorunca Apple'dan aldık abey diyorlar. Alayı şerefsiz bunların...
  • iphone 6s ekranı daha önce bir kez kırıldı. ön cam değişti. 2.kez kırılınca dediler ki hem ön hem arka cam değişmek zorunda artık. Ben de değiştirttim şimdi hassasiyetinden memnun değilim. Kafamı karıştıran şu; 2.kez kırılınca arka cam neden değişiyor bilgisi olan var mı? ve bunun hassasiyeti düzelir mi dokunmatiği yeterince hassas basmıyor bu yüzden çoğu harfi atlıyor, yani dokundıklarımı atlıyor; yine reklam kapatmak için çarpıya basmada geri okuna basarken iki üç kere basıyorum. Gerçekten kırık halde iyi kullandığım telefonum leş gibi oldu ya Götürdüğüm adam da kabul etmiyor Zeytinburnunda marcep iletişim uzak durun

Dolayısıyla ne tip ekran kullanıldı, neleri değişti bilmediğimiz için ya da orijinal ekran ile değişip garanti altında olmadığı için sorunun nerede olduğunu ve neden olduğunu burada kimse bilemez.

Ayrıca ilk defa duyuyorum telefonun ekranı kırılınca arkasındaki camında değişmesi gerektiğini ve hiçbir mantığı yok. Büyük ihtimalle fazla para almak için dediler ve anlattığınız kadarıyla ellerine yüzlerine bılaştırdılar. Malum, Çin’den tornavida seti ile ekran batarya alıp köşede dükkan açan herkes profesyonel “telefoncu” geçiniyor ama durum öyle değil.

Benim tavsiyem ekranınızı Apple Yetkili Servisleri’nden birinde orijinal ekran ile değiştirmeniz ayrıca sık sık düşürüyorsanız UAG gibi askeri sınıf korumaya sahip bir kılıf almanız. Ekran işine ödediğiniz paralarla bu söylediklerimi bir kere alırdınız kafanız rahat olurdu. Şimdi eminim daha pahalıya gelecektir. Ucuza kaçılmaması gereken konular bunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.