Şimdi Ara

iPHONE 6 EKRAN KIRILDI BİR SORUM VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba 3 4 gün önce telefonum yataktan düşerek kırıldı halıya düştü ve kırıldı 30 40 cm bir şeyden düştü yani tuz buz ekran ve ben ekranımı değiştireceğim ama 3 4 gündür her gece 00.00 da 4 cihazdan randevu almaya çalışıyorum ve hiç bir şekilde alamıyorum yarın randevusuz bir şekilde 10 gibi gidicem ve ekran değişimini istiycem ücretini ödeyip ama internetten bayaca baktığıma göre bazı durumlarda ekran değişim ücretini alıp yeni cihaz veriyorlarmış sizce bana yarın bunu yaparlarmı (telefonun şarj kısmındada sıkıntı var temassızlık var ama o düştükten sonra olmadı yani bayaca uzun bir süredir vardı ben bunu yarın söylediğimde onlara inandırıcı gelmeyecek çok önemsemediğim için götürmemiştim randevu almak eziyet olduğu için) sizce yarın bana cihaz değişimi verirler mi yani

iPHONE 6 EKRAN KIRILDI BİR SORUM VAR iPHONE 6 EKRAN KIRILDI BİR SORUM VAR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ekran parasına yeni cihaz vermezler. Telefonun çerçevesinde veya kasa kenarlarında göçme veya yamulma yoksa ücreti ile ekranını değiştirirler. Eğer bu saydıklarım varsa 1000 küsür TL ödeyerek Swap cihaz alabilirsin. Randevusuz da işlem yapmıyorlar. Haberin olsun, bir zamanlar randevu olmadan boş saatte yapıyorlardı ama buna herkes yönelince randevusuz işlem yapmıyorlar. Geçen ay Macbook teslim almaya gittiğimde gördüm. Hır gür çıkarttığınla kalırsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Victor Branco -- 15 Mart 2016; 23:43:09 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.