Şimdi Ara

İPHONE 6'DAN XPERİA Z4'E GEÇİLİR Mİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar iphone 6 kullanıyorumda artık cok sıkıldım şu batarya olayından. Kardesime 1 hafta önce xperia e4 aldım. 550 tl fiyatı var. O telefon bile iphone 6' yı 3 e katlıyor şarj olayında. Tek sıkıntım şarj. Ama bunca yıldır ios kullanıyorum androide geçince pisman olurum diye korkuyorum. Eskiden s3 ve note 2 kullandım ama 2 ay dayanabildim sonra birini anneme vermiştim diğerini satmıştım. Android ozamandan beri cok fazla gelişti biliyorum ama hic bir zaman ios gibi güvenli bir sistem olmadı. Su geçirmezlik ve şarj olayı beni kendine cekiyor. Ama diğer taraftan güncelleme ve güvenlik olayı canımı sıkıyor. Sizce geçmelimiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ip 6 6 saat civarı kullanım vermiyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Ip 6 6 saat civarı kullanım vermiyor mu?

5-6 saat arası. Ama cidden cok düşük bi rakam artık bıkkınlık geldi hocam. İos 8.3 te daha beter oldu. Hemde sadece wifi ile bu süreyi alıyorum.3g yi açsam 4 saat falan görüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

quote:

5-6 saat arası. Ama cidden cok düşük bi rakam artık bıkkınlık geldi hocam. İos 8.3 te daha beter oldu. Hemde sadece wifi ile bu süreyi alıyorum.3g yi açsam 4 saat falan görüyorum.

Bahsettiğiniz değerler pek düşük değil aslında hocam ben de g2 ile aynilarini aliyorum aşağı yukarı. Ama xperia serisinin şarj ömrü cidden çok iyiymis ben hiç kullanmadım bence z3c de alınabilir ekran ufak gelmezse

• quote:

quote:

quote:

Bahsettiğiniz değerler pek düşük değil aslında hocam ben de g2 ile aynilarini aliyorum aşağı yukarı. Ama xperia serisinin şarj ömrü cidden çok iyiymis ben hiç kullanmadım bence z3c de alınabilir ekran ufak gelmezse

Z3 düşünmüyorum hocam z4 cıkınca almayı düsünüyorumda foruma danışıyım dedim.

• z4 mutlaka şarj olarak iyi olacaktır fakat ip6 da gayet yeterli bence.7 saate kadar kullanım gösteriyor.powerbank de düşünebilirsiniz iphone için.

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

z4 mutlaka şarj olarak iyi olacaktır fakat ip6 da gayet yeterli bence.7 saate kadar kullanım gösteriyor.powerbank de düşünebilirsiniz iphone için.

Powerbank yanımda gezdiremem kesin cözüm arıyorum. Cok kararsızım pisman olurum diye cekinceliyim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Motorola Nexus 6 Alınır Mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Guvenlik konusunda sıkıntılarınız varsa wp de düşunebilirsiniz şarj olarak çok iyidir,tabi kullandığınız uygulamalar wp de varmı ona bakmanız lazım sonradan pişman olmamak için

• quote:

Orijinalden alıntı: tanseltan

Guvenlik konusunda sıkıntılarınız varsa wp de düşunebilirsiniz şarj olarak çok iyidir,tabi kullandığınız uygulamalar wp de varmı ona bakmanız lazım sonradan pişman olmamak için

Wp düşünmüyorum. Alırsam sonyden başka cihaz almam.

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    bende taşıyamam derdim ama bi 2000 mah lık cihazlar anahtarlık gibi.sizi sıkıntıyada sokmaz.ios dan geçen için android sıkıntı olabilir.

• quote:

bende taşıyamam derdim ama bi 2000 mah lık cihazlar anahtarlık gibi.sizi sıkıntıyada sokmaz.ios dan geçen için android sıkıntı olabilir.

Anahtar gibi olan cihazlardan hic almam hocam telefonun bataryasına zararlı. İyi bi marka almak lazım.

• Mar00N kullanıcısına yanıt
    ama o dediklerim sony falan.onlarda küçük.bende 2 hafta önce ucuz diye netten o ufaklardan sipariş ettim ama çin malıymış bağlayamıyorum telefonuma korkudan.samsung un 10000 mah 100 tl ye gördüydğm bi ara onu almayı düşünüyorum.

bu arada size birşey sorcam aklıma geldi.bundan 4-5 önce siz ip6 nın bataryasından çok memnunum 10 saat kullanım alıyorum diye konu açmıştınız.şimdi neden pişman oldunuzki?

• quote:

ama o dediklerim sony falan.onlarda küçük.bende 2 hafta önce ucuz diye netten o ufaklardan sipariş ettim ama çin malıymış bağlayamıyorum telefonuma korkudan.samsung un 10000 mah 100 tl ye gördüydğm bi ara onu almayı düşünüyorum.

bu arada size birşey sorcam aklıma geldi.bundan 4-5 önce siz ip6 nın bataryasından çok memnunum 10 saat kullanım alıyorum diye konu açmıştınız.şimdi neden pişman oldunuzki?

İos 8.1 de herşey harikaydı. Şuan 8.3 teyim ve herşey cok kötü.

• quote:

quote:

Guvenlik konusunda sıkıntılarınız varsa wp de düşunebilirsiniz şarj olarak çok iyidir,tabi kullandığınız uygulamalar wp de varmı ona bakmanız lazım sonradan pişman olmamak için

Cihaza bişey dediğimiz yok zaten hocam işletim sistemi önemli olan.bende ios a geçmek istiyorum ama benim kullanımıma göre iphone şarjı öğlen 12 de biter o yüzden vazgeçiyorum
    Kullanım amacınızı siz biliyorsunuz,android alacaksanız dediğiniz gibi sony iyi bir seçim olur htc de öyle

• quote:

quote:

quote:

Cihaza bişey dediğimiz yok zaten hocam işletim sistemi önemli olan.bende ios a geçmek istiyorum ama benim kullanımıma göre iphone şarjı öğlen 12 de biter o yüzden vazgeçiyorum
    Kullanım amacınızı siz biliyorsunuz,android alacaksanız dediğiniz gibi sony iyi bir seçim olur htc de öyle

Hocam kafam karışık işte cok kararsızım. Androidde kasma donma varmı hala

• Bilmediğimden soruyorum, iPhone ile Z3-Z4 arasında o kadar fazla mı şarj performansı farkı var?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam kafam karışık işte cok kararsızım. Androidde kasma donma varmı hala

Android kullanmıyorum 2 senedir hocam ama amiral gemisi olan modelleri tercih ederseniz fazla sıkıntı yaşamazsınız diye düşünüyorum,kullananlarda öyle diyor.htc nin arayuzu akıcıdır,samsung note serisi iyidir,sony z3 falan sorun çıkarmaz.ekran olarak,işletim sistemi olarak,batarya olarak tercihinizi yapabilirsiniz
    Benim için güvenlik,şarj,hız en önemli unsur,o yüzden wp kullanıyorum ama şarj sorunu olmasa ios kullanırım

• Xperia Z serisi ve HTC M8-9 ve S6 Edge beğendiğim Android cihazlar.iPhone 6 kullanıyorum, şarjı çok kötü olmasa da iyi de denilmez.Ayrıca bir kaç defa donma olayı yaşadım telefonumda.Z serisi iyi cihazlardır, tasarımını beğenmeyen çok insan var ama ben seviyorum şahsen.Güvenlik olarak iOS'un önde olduğunu düşünüyorum fakat bilinmeyen uygulamaları kullanmadığınız sürece sorun olacağını düşünmüyorum Android'de.Ayrıca S810 ve FHD kullanarak iyi yaptı Z4'te.Tercih sizin tabiki.

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Amadeus

Bilmediğimden soruyorum, iPhone ile Z3-Z4 arasında o kadar fazla mı şarj performansı farkı var?

Maalesef evet hocam. Dediğim gibi kardeşime aldıgım 549 tllik xperia e4 bile iphone 6 yı 3 e katlıyor şarjda.

• @tanseltan @Black Jack Randall

Anladım hocam. Cogu kişi mesela amiral gemi modeli alsa bile gelecek güncellemelerde telefon yavaşlıyor diyor. Ondan cekiniyorum.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.