Şimdi Ara

IPHONE 6 cam koruyucu tekrar takılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
11.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ben yeni cam koruma taktırdım ancak 1 hafta sonra telefonu değişime vericem ve büyük ihtimalle yenisi gelecek. 2. Cam koruyucuya para verişim ve ben daha vermek istemiyorum. Acaba şuan üzerindeki cam koruyucuyu çıkartsam yeni alacağım cihaza takabilir miyim? Teşekkürler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben taktım ... Değişimden geldi cihazım ve cam koruyucu çıkardım ama hiç bekletmeden toz kondurmadan geri taktım

• Teşekkürler dostum, ben de öyle yapıcam sürekli buna para veremem. Peki tam yapıştı mı? Yani sorun teşkil edecek bişey var mı? Eskisi gibi mi?

• ya arkadaşlar değişim falan dediğinize göre bişeyler biliyosunuz
    ben düşürdüm dün ekran kırıldı üstten
    kaça yaparlar
    bide sadece ekran mı değişir yoksa tel mi
    değişirse ne kadara
    beni bilgilendirecek ilgili birini arıyorum
  • Arkadaşım takabilirsin belki ama bir kere yerinden çıkartınca eskisi gibi yerine tam yapışmıyor bir süre sonra hava alır die düşünüyorum kaldı ki normalde bile çok uzun süre telin üstünde durmuyor, 3 ayda 2. Cam koruyucumu aldım yanlardan hava yapıp görünümü bozdu die.. Bu arada ben temperli kalın olanlardan bahsediyorum normal ekran koruyucular dediğimin dışında, bir tecrübem olmadı bu yönde. Sen yine de dene tabi umarım olur sorun çıkmaz

• talhayarici kullanıcısına yanıt
    2 kere apple store'a gittim 2.sinde ücretsiz telefon değişimi yaptılar. Bunda bi sorun yoktu işte sonradan kulaklık tam oturmamaya başladı gittiğimde büyük ihtimal yenisi verilecek. Ekran için bi kaç fiyat duydum ama bana kalırsa garantin varsa git telefonumu değişmek istiyorum de üstüne 800 tl civarı bi para verip 0 cihaz al. Diğer türlü sadece ekran yapırsan 500-600 belki de daha fazla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir koli bandı al ve çıkardığın camı koli bandının yapışkanlı yerine tak yeni cihaz gelince banttan çıkartıp takarsın böylece üzerine toz yapışmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.