Şimdi Ara

İphone 5s ve ipad air mi yoksa tek iphone 6 plus mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kararsız kaldım ve sizlere sormak istedim, iphone 5s 16 gb ım var, 5s i satıp üzerine para koyarak 6 plus mı alayım yoksa o paraya ipad air mi alayım karar veremedim yardımcı olurmusunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 5s ve air

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Air derim ben
  • Peki yeni ipad çıkarıcakmıki apple böyle bir duyum varmı, yani yeni ipad çıkarıcaksa biraz daha bekleyip yeni çıkartacağı tableti alayım diyorum, malum air de çıkalı bayağı oldu.

• ipad 3 kullanıyorum, gözümü karartıp iphone 6 yada 6 plus alıcaktım. ancak mantıklı düşününce ve ihtiyaçlarımı göz önününde bulundurunca direk iphone 5 aldım (5s yada 5 arıyordum; uygun ve temiz-değişimden gelen cihaz bulunca ip5 aldım).

şu anda gayet memnunum, ipad olduktan sonra iphone'un ekranının büyük olmasının aşırı bi önemi kalmıyor. zaten bu düşünce beni 5 yada 5s yönlendirdi.

hatta bence retinalı ipad mini alsan daha bile iyi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: avade

Peki yeni ipad çıkarıcakmıki apple böyle bir duyum varmı, yani yeni ipad çıkarıcaksa biraz daha bekleyip yeni çıkartacağı tableti alayım diyorum, malum air de çıkalı bayağı oldu.

Kasımda lansman olcaği söyleniyo hocam ve olursa ipad için olcak zaten bu sene yeni ipad tanıtılmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Air ve 5s.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evde tablet olmasa bende aynısını düşünmüştüm.

Bence air + 5s daha uygun.
  • iPhone 6 ve iPad Mini retina

• iPad air ve 5S kullanıcısıyım. Şu anda eksiklik çektiğim bir durum gram yok, sırt çantama atıyorum iPadi, uzun yollarda vs kullanmak hem şarj açısından hem de ekran açısından büyük rahatlık. Ayrıca sınavlara vs hazırlanırken pdf ve slaytlara o boyutta bakmak artı kolaylık yaratıyor, aynı deneyimi 6plusın vereceğini sanmam.
    Zaten başından tabletle telefonu karşılaştırmak gereksiz, ki en iyi tabletin yanına 5s koyuyorsun, galip başından belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertrixfun -- 27 Eylül 2014; 23:39:05 >
  • 6 plus ikisinin de yerini tutar

• quote:

Orijinalden alıntı: mertrixfun

iPad air ve 5S kullanıcısıyım. Şu anda eksiklik çektiğim bir durum gram yok, sırt çantama atıyorum iPadi, uzun yollarda vs kullanmak hem şarj açısından hem de ekran açısından büyük rahatlık. Ayrıca sınavlara vs hazırlanırken pdf ve slaytlara o boyutta bakmak artı kolaylık yaratıyor, aynı deneyimi 6plusın vereceğini sanmam.
    Zaten başından tabletle telefonu karşılaştırmak gereksiz, ki en iyi tabletin yanına 5s koyuyorsun, galip başından belli.

Her şeyi ozetlemis zaten. Bence de 5S+Air

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözde 21 Ekim' de yeni İpad çıkacak aceleniz yoksa beklemelisiniz diyeyim.
  • Bende senin durumundaydım air alacaktım,fakat çok büyük geldi bana mini retina aldım. 5s kullanıyorum her ihtiyacımı karşılıyor ikisi :) mini retina tam oyun canavarı bence ayrıca şarj da mükemmel diyebilirim :)

• O zaman mini retinamı air mi?

• Bence mac al

• mertrixfun kullanıcısına yanıt
    Ben de iPad ve iPhone 4s var. Her yere koca tableti götürmekten bıktım. Bence iphone 6 plus tam derdime ilaç olacak cihaz. İnşaallah iPhone 6+ ı aldıktan sonra tableti sadece evde kullanacağım.

• Valla bu seçenek bence bir tek tatillerde mantıklı olur. Onun dışında günlük hayatta nasıl taşınacak bu iki alet. Gün içerisinde aniden karar verdin bir yere misafirliğe gittin i6+ ın varsa gayet ikisinin de işini halleden bir cihazın olur yanında. Sonuçta bu aleti yanından hiç ayırmayacaksın telefon olduğun için taşımaya da alıştığında seni her durumda kurtaracak bir aletin olacak. Aksi durumda ipad i sürekli yanında taşıyacağını düşünmüyorum habire çantayla gezmen gerekecek. He diyorsan ki ben zaten çantasız dolaşmam bence de daha mantıklı tabi. Tablet telefon olayı bence biraz daha pratik.
  • 5s+Air. Üstte bir arkadaş gün içinde misafirliğe gittin demiş ben misafirlikte telefonla oynarım diyorsan 6+ al.

• quote:

Orijinalden alıntı: Deorro4

6 plus ikisinin de yerini tutar

Aynen

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.