Şimdi Ara

iPhone 5s'ten G2'ye gecmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkac ay once Note 3'ten 5s'e gecmistim, baya rahatlamistim. Note 3 kasim kasim kasiliyordu. Herseyden memnunum su an, fakat bu aralar canim sikilmaya basladi. Hep ayni ekran ayni ikonlar falan. Sarj da Note 3'e gore dayanmiyor gercekten, gunde 2-3 kere takiyorum. Youtube, Telegram, Twitter ve Hearthstone disinda cok uygulama kullanmiyorum zaten. Podcasts kullaniyorum bide, o da sadece haftalik yayinlanan bir muzik podcasti icin, SoundCloud'da da var aynisi gerci. Muzik indirmekle ugrasamadigim icin satin aliyorum hep. Ama mesela en basitinden SoundCloud'da bedava olan bir muzigi bile indiremiyorum fazladan bir uygulama olmadan. Yaza kadar dayimla telefonlari degistirmeyi dusunuyorum, G2 alacagim ondan. Samsung disinda Android telefonum olmadi o yuzden denemek istiyorum. Yazin da iOS 10'a gore iPhone'a gecip gecmemekte karar verecem. Merak ettigim sey, pil suresi falan nasildir? Hucreseli disardayken hep acik tutuyorum, iPhone'da su gibi gidiyor pil. Peki G2'de nasil bu durum? Ya da bu gecisi yapan oldu mu onceden? Fikirlerinizi almak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• G2 5s i hicbir konuda aratmaz sana. Memnun kalırsın

• Ön kamerada büyük bir hüsrana uğrarsın. Keza düşük ışıkta arka kamera içinde öyle. Diğer türlü bir sıkıntısı yok hayli hayli yeter hocam size

• merhaba

iphone 5s ilk çıktığında sigarayı bırakıp iphone alacaktım ama 64gblıgını parayı biriktiremeyip kart kullanmadıgım içinde alamadım gittim g2 32gb siyah aldım şuanda biri deseki değişirmisin. fullhd ekranı bu bataryayı sanal butonların yerlerinin değiştirilmesini ve çift tıklama ile ekran açıp kapamayı nasıl bırakırım diye düşünüyorum bu 5s için sigarayı bıraktım ve g2 ile nexus 5 arasında gidip gelmiştim 3ünün arasında iyikide g2yi almışım... 1 süre daha kullanıp g4e geçmeyi düşünüyorum bu arada iphone 5s yerine gittim ipad air aldım ios deneyimimi de eksik etmemiş oldum... bilmem sana yardımcı olabildimmi. he şuda var apple servisi gerçekten 1 numara başka hiç bir firmada bulamazsınız.... 5sdeki o ekran nedir arkadaş ben ne diye tav olmuşum... bi 5se bakıyorum bi g2ye hani para olarak kücümseyenler kullanmadıkları net belli oluyor bazen herşeyi bir kenara koyup başka bir cihaza geçebilirmiyim diye düşünüyorum samsungtaki ana ekran tuşu güç tuşunu kullanma zorunlulugu yada sonydeki o su geçirmez kapagın yerine oturmayıp salla baş olduğunumu desem. g2 en iyi demiyorum ama verdiğim paraya değen bir telefon 3000lirada 1 telefona vermem 3000liraya giderim yeni macbook alırım zaten onuda alacam sigarayı bırakınca bir sürü şey aldım görgüsüzlük olmazsa ve sigara kullanıyorsanız sigarayı bırakın saglınız için ben hem saglımı hemde dar bütçemi kendime faydalı olarak kullandım. (ps4. ipad air. lg g2. microsoft wedge klavye. 4 tane papağan aldım. birde ses sistemi aldım ps4e bagladım. bırakalı 2. yılı dolduruyorum bu yıl başı toplamda sigaraya 10000lira veriyormuşum paranın yarısını yedim gezdim yarısında da saydıklarımı aldım. neyse 5sten g2ye geçebilirsin ama imkanın varsa g4e geçmeni dilerim g3ü alma g3 alayım dersen g2 kullan daha iyi. g2 ile ilgili her türlü merak ettiğin soruyu cevaplarım üşenmeden zaten forumda herşeyde var. görüşmek üzere hakkında hayırlısı.

konu biraz sigaraya kaydı ama olsun kamu spotu varsayalım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.