Şimdi Ara

iPhone 5s Power tuşu sallanması. Resimli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar cihazı alalı 4 gün oldu. power tuşu sallanıyor. kullanan arkadaşlar bakabilirlermi. Yada hepsinde mi var bu tuş sallanması.
    birde boşluk olduğundan dolayı mıdır nedir. tuş çok hafiften sol tarafa yatmış gibi
    Buda Resim
     iPhone 5s Power tuşu sallanması. Resimli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omercik88 -- 23 Şubat 2014; 23:15:37 >

• Benim ipad airde de var eğer düşündüğüm şeyse fakat resim gözükmüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sallantı normal
  • Telefonu mikroskopla falan mı inceliyorsunuz anlamadım ki altı üstü bir telefon yani o sallantı sorunu da gelen bir sorun sevgili Apple'ın biz kullanıcılara hediyesi.
  • Bende 2-3 hafta önce gold 32 gb aldım. Power tuşu telefonu sallayınca şakır şakır ses çıkartıyor. Tuşa basmAdan elimi üzerine Koyunca sağa sola hareket ediyor. Biraz fazla gevşek. Herkesin böyle mi bilmiyorum.
  • Tapsy kullanıcısına yanıt
    İnsanlar o telefona 2500 tl para veriyor. O verilen paranin karsiliginda böyle sorunlar ciktiginda insani dogal olarak sinir ediyor. Bu insanlar o parayi yerde bulmuyorlar veya havadan gelen para degil bir emek karsiliginda kazanilan para. 100 liralik telefon kullanmiyorsun sonucta. Eger senin cok paran varsa dikkat etmiyosan boyle seyler dusuncelerini kendine sakla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • koraythn K kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım 5 cm den telefonu incelersen elbette bir sorun bulacaksındır. Örnek olarak bir ev aldığında evi dip bucak inceliyor musun sonuçta evde 150-200 bin tl. Ek olarak arkadaş power tuşu yamuk dediği için yazdım orada en fazla 10mm lik bir fark var arkadaş onu görmeyi başarmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 4 Ses Tuşları
    15 yıl önce açıldı
    iPhone 4 Power tuşu hakkında
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tapsy

Arkadaşım 5 cm den telefonu incelersen elbette bir sorun bulacaksındır. Örnek olarak bir ev aldığında evi dip bucak inceliyor musun sonuçta evde 150-200 bin tl. Ek olarak arkadaş power tuşu yamuk dediği için yazdım orada en fazla 10mm lik bir fark var arkadaş onu görmeyi başarmış.

1 mm diyecektin herhalde :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tapsy kullanıcısına yanıt
    O nasıl bir örnektir öyle Ayrıyeten o fark değil 10mm, 1mm bile olamaz. Tuş çıkıntısı max. 0.5mm'dir.
  • 5 le beraber diğer üst modellerin hepsinde var biliyorum ve hiç sorun değil

• Tuş sıkıntısı bendede var ayrıca ön cama bastırınca üst kısıma içeri gidiyor hafiften aldığıma pişmanım elimde patlıycak 5 aylık telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: aniloz_

Tuş sıkıntısı bendede var ayrıca ön cama bastırınca üst kısıma içeri gidiyor hafiften aldığıma pişmanım elimde patlıycak 5 aylık telefon

Ayni yerde ayni sorun bendede var. Telefonun o bolgesine ölümcül bir darbe yapıp içine göçürtmedigimiz sürece bir problem olmaz diye tahmin ediyorum

• koraythn K kullanıcısına yanıt
    60000 tl lik araba alıyorsun onuda incelersen bolca hatalarla karşılaşırsın, para vermişsin haklı olarak hatasız olmasını istersin ama paranoyak derecesinde olmamalı. sonuçta kul yapısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: koraythn

quote:

Tuş sıkıntısı bendede var ayrıca ön cama bastırınca üst kısıma içeri gidiyor hafiften aldığıma pişmanım elimde patlıycak 5 aylık telefon

Ayni yerde ayni sorun bendede var. Telefonun o bolgesine ölümcül bir darbe yapıp içine göçürtmedigimiz sürece bir problem olmaz diye tahmin ediyorum

Yurtdışından alınan ilk ürünlerde karşılaşıyor genelde bu sorunla ben çıktığından 1 hafta sonra getirttim bekleseydim hocam sence apple store açılınca bir gidelim yok yani hasta oldum resmen

• eşşeğin kuyruğuda sallanıyor ama düşmüyor, takılma böyle şeylere durum gayet norma ama sen mikroskopla incelersen böyle olur tabi.
  • bunlar normal seyler bendede sallayınca bilye gibi ses geliyor yuzde 70 inde var iphone ların takmayın kafanıza kullanmanıza bakın kılıf aldım ses gelmiyor zaten sabit olsa basmakta zorlanırsın tuslara
  • quote:

quote:

quote:

Yurtdışından alınan ilk ürünlerde karşılaşıyor genelde bu sorunla ben çıktığından 1 hafta sonra getirttim bekleseydim hocam sence apple store açılınca bir gidelim yok yani hasta oldum resmen

Benim telefonu alali 1 seneyi gecmistir hocam acilsada goturemeyiz garantisi bitmistir

• quote:

İnsanlar o telefona 2500 tl para veriyor. O verilen paranin karsiliginda böyle sorunlar ciktiginda insani dogal olarak sinir ediyor. Bu insanlar o parayi yerde bulmuyorlar veya havadan gelen para degil bir emek karsiliginda kazanilan para. 100 liralik telefon kullanmiyorsun sonucta. Eger senin cok paran varsa dikkat etmiyosan boyle seyler dusuncelerini kendine sakla

2500tlyi anca parayı havada bulabilecek kadar kolay kazananlar telefona verir
  • Tuşun sallanması normal, gördüğüm tüm 5S lerde var.
  • Belki de bu sallantının bir anlamı vardır? Sık sık bozulan klasik power tuşu dizaynı yerine belki yeni ve esnek bir dizayna geçmiştir apple. Tüm cihazlarda var ve bunun da bir anlamı vardır herhalde. Milyonlarca cihazda aynı hata olacak değil..?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.