Şimdi Ara

delete

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 17 Eylül 2022; 2:49:4 >

• Yav paran varsa 6 al yoksa 5S bu kadar basit allah allah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bütçeniz müsaitse iPhone 6 alın.saçma sapan bug la ios 8.1 de çözülecek inşallah

• Sadece bükülme sorunu yok. Aynı zamanda mermiye de dayanıklı değil ve parçalanıyor. Miksere düşecek olsa, tuz buz oluyor. Hatta şimdi bir de, konuşurken saç teli sıkışma sorunu çıkmış daha yeni.

Ama yine de 6 tavsiye ederim.
  • 6 da bükülme yok diye biliyorum 6 plusta var herhal de.
    Ama butce varsa 6 yoksa 5s tabi ki

• ayni gelgiti ben de yasiyorum. ben 6s`e gececek olma konusunda kararliyim ve su an icin biri iphone 5`imi satin almak istiyor ki bu cok iyi bir firsat benim icin. 5s`i cok begeniyorum ama 6 daha yeni falan, her neyse...

piyasayi iyi takip edenlere sorum olsun: su an iphone 5`in ustune para ekleyip 5s`e, bir yil sonra da 6s`e gecmek icin mi, yoksa simdi 5`ten 6`ya sonra da 6s`e gecmek icin mi daha cok para veririm kestiremiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ddaniel -- 9 Ekim 2014; 15:34:29 >
  • İkisi de piyasanın en iyi telefonlarından. Para varsa 6 yoksa 5S :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cmd msg komutu
    12 yıl önce açıldı
    Rage delete
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Onur yazıcı kullanıcısına yanıt
    Almışken 6 al uzun süre telefon almazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: FurkanCbn

Yav paran varsa 6 al yoksa 5S bu kadar basit allah allah

Paran varsa 6 yoksa 5s al ne demek ya ne saçma adamlar var forumda. Parası olunca 6 olmayınca 5s mi alıcak adam ? Paran yoksa 5s al diyosun parası olmayan adam nasıl 5s alıcak. Adam sormuş hangisini alayım diye fikir almak için. Abuk sbuk para muhabbetlerine girmeyin. Kimsenin parası kimseyi ilgilendirmez.

• Valla güzel kardeşim ben sırf ekran büyüdüğü için İOS tecrübesi edinmek isteyen bir kişi olarak mesela 5s i hiç düşünmedim. Bu senin zevklerine kalıyor bence biraz. Alma amacını iyi belirlemen lazım. Performans, pil gibi şeylerse 5s ile 6 arasında çok büyük bir fark yok anladığım kadarıyla. 6 nın kamerası hissedilebilir şekilde iyileşmiş. Tasarım olarak gene sadece senin karar verebileceğin bir durum var çünkü çok farklı tarzlar. Mesela ben de 6 plus alacağım kriterlerim ekran büyüklüğü ve pil dayanımı olduğu için direk oraya yöneldim. Senin tercihlerinde ne ağır basıyorsa ona göre düşün. Çünkü biraz farklı telefonlar. Büyük ekran kullanabilirim diyorsan bence 6 alman en iyisi genel manada.
  • Blackrz kullanıcısına yanıt
    Canım benim parası hic olmayan adam zaten burda 5S mi 6 mı diye sormaz.5S 1800,i6 2350 lira.Arada 550 lira var.Az paramı?Belki adam 1800ü zor cıkarıyor 2350 onu cok zorlayacak?

• quote:

Canım benim parası hic olmayan adam zaten burda 5S mi 6 mı diye sormaz.5S 1800,i6 2350 lira.Arada 550 lira var.Az paramı?Belki adam 1800ü zor cıkarıyor 2350 onu cok zorlayacak?

Paran varsa 6 yoksa 5s demeyeceksin o zaman. Bütçen yetiyorsa 6 yetmiyorsa 5s diyeceksin.

• Paran varsa her türlü 6 ama birde plus ile ikisini bir görüp incelemende fayda var

• quote:

Aralarında ne gibi bir fark var arkadaşım?Her 2 cümleninde anlamı aynı boş boş muhabbetlere girip kirlilik yaratma.

Bütçe diyeceksin bütçe. Paran varsa yoksa muhabbetine girmeyeceksin. Parası olmayan adamlar 5s mi kullanıyor simdi ? Parası var ama 5s almış belki adam. 6'yı beğenmemiş. Nerden biliceksin burda lagaluga yapıp adamın canını sıkma. Azcık mantıklı düsünüp yap yorumunu

• S serisinden şaşma
  • en doğru yanıt S serisi dışında iphone alınmaz. ona göre düşün taşın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: harpci

Almışken 6 al uzun süre telefon almazsın.

5s te uzun sürecek 3-4 senesi var en son güncellemeyle 5 sene gider

• 5 serisi de yamuluyordu.

• Doğru. 5s de kullanılır.

• 400-500 tl için Iphone 6 dan vazgeçilmez.

ıphone 5s1600-1700tl fiyata düşünce alınabilir.

ıphone 6 alınacaksa 2.jenarasyon beklenmeli yamulma vs ortadan kalkınca alınmalı

Bende ıphone 5var kardeşime verecegim kendime 5s alacağım yada Xperia Z2

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.