Şimdi Ara

iphone 5S mavi ekran problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
1
Favori
30.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar yaklaşık 1 hafta önce forumdan aldığım 5s gold kullanmaya başladıktan 2 gun sonra ekranın mavi renk olmasıyla kapandı ve acılmadı.
    Telefonu itunese baglayıp sistem geri yukleme yaptıktan sonra acıldı ve 1 gun sonra mavi ekran tekrar geldi. Şimdi ise telefon power dugmesine bassamda acıklmıyor ve itunese bagladıktan sonra sistem geri yukleme istiyor fakat sistem geri yukleme bir sebebten dolayı bitirelemedi hatası verdikten sonra iphonumun ekranında itunese baglayın ekrani geliyor.

yardım bekleyen visor

Bahsettiğim mavi ekran hatasının resmi...

iphone 5S mavi ekran problemi iphone 5S mavi ekran problemi

• Öncelikle geçmiş olsun hocam Apple ı aradınız mı? Aradıysanız ne gibi bir çözüm sundular? Mağdur olacağınızı pek düşünmüyorum açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanım arızası gibi gözüküyor ama bellide olmaz benim iphone da ilk aldıgım hafta ekran çizgiler çıkıp duruyodu yarısı var yarısı yoktu düzeldi kendiliginden restore yapınca dfu moda alıp ipsw yi kendiniz indirip denedinizmi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: clopin

Donanım arızası gibi gözüküyor ama bellide olmaz benim iphone da ilk aldıgım hafta ekran çizgiler çıkıp duruyodu yarısı var yarısı yoktu düzeldi kendiliginden restore yapınca dfu moda alıp ipsw yi kendiniz indirip denedinizmi

su an telefona hicbise yapamıyorum itunese baglayıp geri yukle dedikten sonra bilgisayarda hata verip yarıda bırakıyor

Orijinalden alıntı: visor

quote:

Orijinalden alıntı: clopin

Donanım arızası gibi gözüküyor ama bellide olmaz benim iphone da ilk aldıgım hafta ekran çizgiler çıkıp duruyodu yarısı var yarısı yoktu düzeldi kendiliginden restore yapınca dfu moda alıp ipsw yi kendiniz indirip denedinizmi

su an telefona hicbise yapamıyorum itunese baglayıp geri yukle dedikten sonra bilgisayarda hata verip yarıda bırakıyor

Başka pc de deneyin birde shift+ restore şeklinde olmazsa servislik artık ama olur gibi geliyor bana

• evet sabırla en az 6. ya da 7. denememden sonra telefon acıldı ve su an normal gozukuyor. Ama kısa sonra tekrarlayacagını dusunuyorum bu durumda ne yapmam gerek acaba ya da bu sorunu neden yapıyor bilgisayar dilinde mavi ekran genelde donanımsal bir arıza oldugunda verir iphone bunun anlamı nedir acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

evet sabırla en az 6. ya da 7. denememden sonra telefon acıldı ve su an normal gozukuyor. Ama kısa sonra tekrarlayacagını dusunuyorum bu durumda ne yapmam gerek acaba ya da bu sorunu neden yapıyor bilgisayar dilinde mavi ekran genelde donanımsal bir arıza oldugunda verir iphone bunun anlamı nedir acaba?

Mavi ekran Windows işletim sisteminin heleki eski sürümlerinin vazgecilmezidir. iOS yada iPhone da aldığınız mavi ekran ile bilgisayar da aldığınız mavi ekran arasında en ufak bir bağlantı olamaz. Apple destek ile mutlaka görüşün

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB
  • Apple a mail attim cevabi buradan paylasacagim

Tesekkur eden visor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam telefonun üstünde seri numarası ve imei var yani apple'a mesaj yerine direk arasanız dahi yardım ederler apple care yazılımsal sorunlara çözüm üretir bence bugün bir arayıp olayı anlatmanızda fayda var

Orijinalden alıntı: iPuma

ucuz telefon alıpta başı ağrıyan visör

Apple a mail attim cevabi buradan paylasacagim

Tesekkur eden visor

Uzun zamandır takip ediyordum şimdi buldum sonuç ne oldu hocam?

İphone 5s alalı 5 ay oldu hiç böyle bir durum ile karşılaşmadım.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.