Bildirim
iPhone 5S ile 7 saat kullanım süresi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Sürüm ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Spirit of Fox
Sürüm ?
8.1.1 -
8.1.1 kendini aştı bende bayağı iyi değerler alıyorum. kullanım 5 buçuk saati düşmüyor. -
Hocam bende 8.1.1 de idim 4 saati bulmuyor ve aşırı ısınmadan dolayı 8.1 e dönüş Yaptım gayet iyi şimdi. Tel 5s. Nasıl oluyorda aynı tel fakat herkeste farklı sonuçlar çıkıyor enteresan.
benim cihaz daha yeni 10 günlük belki ondandır. -
quote:
Orijinalden alıntı: meneter
Hocam bende 8.1.1 de idim 4 saati bulmuyor ve aşırı ısınmadan dolayı 8.1 e dönüş Yaptım gayet iyi şimdi. Tel 5s. Nasıl oluyorda aynı tel fakat herkeste farklı sonuçlar çıkıyor enteresan.
Wifi ile mi kullanıyorsunuz? 4 saat kullanımızda neleri kullanıyorsunuz mesela? Bende de bazen 3.5 saatte kapanıyor telefon. Kullanım önemli. 3G açıkken oyun oynayın 4 saati göremezsiniz mesela. Ama wifi açıkken twitter whatsapp falan kullanırsanız 6-7 saate erişirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 7 Aralık 2014; 14:52:51 > -
-
-
3G açık hep hocam bi de Candy crush oynuyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: meneter
3G açık hep hocam bi de Candy crush oynuyorum.
O zaman çok normal 3G açıkken 4 saati geçmek mucize bir de oyunla. -
-
-
-
Bana saçma geliyor böyle iyi bir şarj oranı yakalayıp fotoğrafını koyarak aha bu telefon çok iyi gidiyor demek. Kırk yılda bir oluyordur 7 saat 5S'te arada benimki de yanlışlıkla 5-6 saat gidiyor ama genelde 4 saatte bitiyor batarya. He 4-5 kere ardarda en az 6-7 saat alıyorum deyin başım üstüne ama böyle tek bir fotoğraf koyup şarj güzel demenin pek anlamı yok.
quote:
Orijinalden alıntı: busterr
Bana saçma geliyor böyle iyi bir şarj oranı yakalayıp fotoğrafını koyarak aha bu telefon çok iyi gidiyor demek. Kırk yılda bir oluyordur 7 saat 5S'te arada benimki de yanlışlıkla 5-6 saat gidiyor ama genelde 4 saatte bitiyor batarya. He 4-5 kere ardarda en az 6-7 saat alıyorum deyin başım üstüne ama böyle tek bir fotoğraf koyup şarj güzel demenin pek anlamı yok.
Şarja taktım çıkardım yarın da 7 saat olur yine koyarım senin için. :) Amacım burada hava atmak değildi, Wifi ile kullanıldığı zaman şarjın uzun gitmesinin normal olduğunu açıklamaktı. Hani millet 3-4 saat şarjım gidiyor diyor, ama o 3G için geçerli ya da aşırı oyun oynadığı için oluyor. -
Valla ben neredeyse hic oyun oynamiyorum ve %90 wifi ile kullaniyorum yine 4 saat gidiyor. Hava atiyorsun diye birsey kastetmemistim yanlis anlasilmisim. Sadece cok nadiren olan birseyin her zaman oyleymis gibi sunulmasinin anlamsiz oldugunu belirttim.
quote:
Orijinalden alıntı: busterr
Valla ben neredeyse hic oyun oynamiyorum ve %90 wifi ile kullaniyorum yine 4 saat gidiyor. Hava atiyorsun diye birsey kastetmemistim yanlis anlasilmisim. Sadece cok nadiren olan birseyin her zaman oyleymis gibi sunulmasinin anlamsiz oldugunu belirttim.
Sana söyledikten sonra sürekli oyun oynadım. Oyun oynayınca çok gidiyor şarj, şu an %10 ve 5 saat olmuş kullanım ama çoğu oyun. Eğer wifi kapatsaydım, 3 saatte kapanırdı o oyunlara. :) -
-
quote:
Orijinalden alıntı: der ve gider
Parlaklık orta düzeydeydi, hatta gündüz ve akşam açıktı baya. Kullanımdaki 7 saatin tamamı oyun ve internetle ilgili şeyler. WiFi bağlıyken tabii.
usta senin harikaymş ya benim 5s 1 haftalık daha 5-6 saat kullanım süresi 3g 8-9 saat açık geri kalanda wifi açık ekran yarımda valla
Benzer içerikler
- iki iphone birbirine aktarma
- iphone ekranda siyah çizgi
- iphone hoparlör temizleme
- iphone hoparlöre su kaçtı
- icloud eşzamanlama yapmıyor
- en iyi magsafe powerbank
- apple watch 9 özellikleri
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch ultra 2 özellikleri
- en iyi kılıf markaları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X