Şimdi Ara

iPhone 5S ile 7 saat kullanım süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Parlaklık orta düzeydeydi, hatta gündüz ve akşam açıktı baya. Kullanımdaki 7 saatin tamamı oyun ve internetle ilgili şeyler. WiFi bağlıyken tabii.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 7 Aralık 2014; 14:07:18 >

• Sürüm ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirit of Fox

Sürüm ?

8.1.1
  • 8.1.1 kendini aştı bende bayağı iyi değerler alıyorum. kullanım 5 buçuk saati düşmüyor.
  • Hocam bende 8.1.1 de idim 4 saati bulmuyor ve aşırı ısınmadan dolayı 8.1 e dönüş Yaptım gayet iyi şimdi. Tel 5s. Nasıl oluyorda aynı tel fakat herkeste farklı sonuçlar çıkıyor enteresan.

• benim cihaz daha yeni 10 günlük belki ondandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meneter

Hocam bende 8.1.1 de idim 4 saati bulmuyor ve aşırı ısınmadan dolayı 8.1 e dönüş Yaptım gayet iyi şimdi. Tel 5s. Nasıl oluyorda aynı tel fakat herkeste farklı sonuçlar çıkıyor enteresan.

Wifi ile mi kullanıyorsunuz? 4 saat kullanımızda neleri kullanıyorsunuz mesela? Bende de bazen 3.5 saatte kapanıyor telefon. Kullanım önemli. 3G açıkken oyun oynayın 4 saati göremezsiniz mesela. Ama wifi açıkken twitter whatsapp falan kullanırsanız 6-7 saate erişirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nakahella -- 7 Aralık 2014; 14:52:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Buda benim sürem

• quote:

Orijinalden alıntı: BayZagor

Buda benim sürem

Bendeki oyun yarım saatimi çalmış demek. :)
  • 3G açık hep hocam bi de Candy crush oynuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: meneter

3G açık hep hocam bi de Candy crush oynuyorum.

O zaman çok normal 3G açıkken 4 saati geçmek mucize bir de oyunla.
  • bnm de böle 4s
     iPhone 5S ile 7 saat kullanım süresi iPhone 5S ile 7 saat kullanım süresi

• buda benden iphone 6 genellikle wifi
  • buda benden olsun :) ( jailbreak in gözünü seveyim
  • Bana saçma geliyor böyle iyi bir şarj oranı yakalayıp fotoğrafını koyarak aha bu telefon çok iyi gidiyor demek. Kırk yılda bir oluyordur 7 saat 5S'te arada benimki de yanlışlıkla 5-6 saat gidiyor ama genelde 4 saatte bitiyor batarya. He 4-5 kere ardarda en az 6-7 saat alıyorum deyin başım üstüne ama böyle tek bir fotoğraf koyup şarj güzel demenin pek anlamı yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Bana saçma geliyor böyle iyi bir şarj oranı yakalayıp fotoğrafını koyarak aha bu telefon çok iyi gidiyor demek. Kırk yılda bir oluyordur 7 saat 5S'te arada benimki de yanlışlıkla 5-6 saat gidiyor ama genelde 4 saatte bitiyor batarya. He 4-5 kere ardarda en az 6-7 saat alıyorum deyin başım üstüne ama böyle tek bir fotoğraf koyup şarj güzel demenin pek anlamı yok.

Şarja taktım çıkardım yarın da 7 saat olur yine koyarım senin için. :) Amacım burada hava atmak değildi, Wifi ile kullanıldığı zaman şarjın uzun gitmesinin normal olduğunu açıklamaktı. Hani millet 3-4 saat şarjım gidiyor diyor, ama o 3G için geçerli ya da aşırı oyun oynadığı için oluyor.
  • Valla ben neredeyse hic oyun oynamiyorum ve %90 wifi ile kullaniyorum yine 4 saat gidiyor. Hava atiyorsun diye birsey kastetmemistim yanlis anlasilmisim. Sadece cok nadiren olan birseyin her zaman oyleymis gibi sunulmasinin anlamsiz oldugunu belirttim.

• quote:

Orijinalden alıntı: busterr

Valla ben neredeyse hic oyun oynamiyorum ve %90 wifi ile kullaniyorum yine 4 saat gidiyor. Hava atiyorsun diye birsey kastetmemistim yanlis anlasilmisim. Sadece cok nadiren olan birseyin her zaman oyleymis gibi sunulmasinin anlamsiz oldugunu belirttim.

Sana söyledikten sonra sürekli oyun oynadım. Oyun oynayınca çok gidiyor şarj, şu an %10 ve 5 saat olmuş kullanım ama çoğu oyun. Eğer wifi kapatsaydım, 3 saatte kapanırdı o oyunlara. :)
  • Buyur bu da benimki, parlaklık %30, full wifi, 0 oyun ama şarj 💩 gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi busterr -- 8 Aralık 2014; 4:32:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: der ve gider

Parlaklık orta düzeydeydi, hatta gündüz ve akşam açıktı baya. Kullanımdaki 7 saatin tamamı oyun ve internetle ilgili şeyler. WiFi bağlıyken tabii.

usta senin harikaymş ya benim 5s 1 haftalık daha 5-6 saat kullanım süresi 3g 8-9 saat açık geri kalanda wifi açık ekran yarımda valla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.