Şimdi Ara

iPhone 5S - Hücresel sorunu (İnternetimin %90'ı kendiliğinden gitti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar . Yurtta öğrenciyim ve internetimde sorun var , internetin bizim için ne kadar önemli olduğunu tahmin edebilirsiniiz . Elimde iOS 9.1 iPhone 5S var . Hücresel verisinden ilk defa şikayetçi olmaya başladım iOS güncellemesinden dolayı mı yoksa benim telefonda mı sorun var anlamadım . Normalde hücreseli açık bıraksam bile en fazla 10 mb internetim giderdi , oda hangi uygulamanın ne yediğini görürdüm , içim rahattı o şekilde. Şimdi ise hücresele girip hangi uygulama ne kadar internet harcamış diye girdiğimde 'SİSTEM SERVİSLERİ' bölümü internet paketimin %90'ını harcamış olarak görüyorum . Yine tıkladığımda 'Genel' hepsini kullanmış . Neye göre kullanıyor anlamadım , konum servisleri kapalı durumda , arka planda uygulama yenilemeyi bile kapattım . İnternetimin gitmemesi için , daha doğrusu 'Genel'den gitmemesi için ne yapmam gerekiyor . Yardımcı olacaklar için şimdiden çok teşekkürler
     iPhone 5S - Hücresel sorunu (İnternetimin %90'ı kendiliğinden gitti)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayarlar/hücresel/wifi yardımı kapalı hale getir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim belki yedekleme yapmıştır zaten şuan iCloud serverında sıkıntı var yedekleme yaparken her hata verdiğinde yeniden yedeklemeye denemiş olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mk789 -- 8 Kasım 2015; 10:02:32 >
  • Wifi yardımı kapalı , onu söylemeyi unuttum .
    iCloud'ta yedekleme yapmıyor .

• Bende de oluyor, anlamadım gitti..

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=86754625&p=2 şöylebir konu var

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.