Bildirim
Ios 7 Ipad Kılıfı Kapatınca Ekran Kilitlenmiyor Sizde Durum Nasıl?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kilitleniyor, herhangi bir sıkıntım yok/ipad3. ayarın aktif olduğundan emin misiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: engin9103
kilitleniyor, herhangi bir sıkıntım yok/ipad3. ayarın aktif olduğundan emin misiniz?
Evet aktif olduğundan eminim ipad minide çalışmıyor -
benim iPad 2 de çalışıyor. -
ipad mini var bende kitleniyor senin cihazda bi sıkıntı olmasın. -
quote:
Orijinalden alıntı: emmrree1990
ipad mini var bende kitleniyor senin cihazda bi sıkıntı olmasın.
güncellemeden önce çalışıyordu ondan sonra çalışmadı hiç uptade gelsin o zaman yine denicem olmadı sorun vardır -
Ayar nerden yapılıyor acaba arkadaşlar, bende de aynı sorun var -
Şu ayarı bir türlü bulamadım, bilen varsa lütfen söyleyebilir mi? teşekkürler şimdiden -
Ayarlar/Genel
Alt sıralara doğru bak orda 😏
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayarlamayı nasıl yapıyoruz bilen varmı ?
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
bugun ipad retina aldım,benimkide kilitlenmiyor..hatta menude öyle birşey bile yok,eski ipad 2 de vardı menude öyle bişeyler sanırım..yardımcı olabilcek birisi varmı acaba? -
iPad 4 kullanıyorum hatta şu an oradan yazıyorum.
Ayarlar -> Genel -> "Otomatik Kilit, Parolayla Kilitleme, Sınırlamalar, Kilitle/Kilidi Aç" kısmında Kilidi Aç'ın altında, "iPad'inizi kapağını kapatıp açarak otomatik olarak kilitleyin veya kilidini açın." yazıyor. Ayar I/O modunda. Kaydırmanız yeterli olacaktır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X