Şimdi Ara

iphone 5s düşük download hızı. Lütfen birkaç yorum ve bilgilendirme alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 5 gün önce aldığım genpa garantili turkcell çıkışlı 5s cihazımda Speedtest uygulamasında yaptığım her ölçümde download hızı, 1 senedir kullandığım 4s ten düşük çıkıyor. ikisinde de ios 7 son sürüm var, modem aynı modem ve aynı şartlardaki ölçümler bunlar. yalnız, cihazın sadece download hızı düşük; ping ve upload değeri 4s ten çok daha iyi. sayfaları açma hızı 4s ten daha hızlı ama şu dowload değeri kafamı karıştırdı. kullandığım net paketi stabil olarak 12-13 mbit hız veriyor. ölçümlerde 4s 10-12 arası ölçerken 5s i sanki arkadan bir güç çekiyormuş gibi, o ibre en fazla 5-6 mbit hıza çıkabiliyor. acaba dedim uygulamada mı bir sorun var iki cihaza da aynı video downloader uygulamasını kurup ayrı ayrı ama aynı videoyu indirdim. 4s saniyede 1mb ile indirirken, 5s aynı videoyu 400-500 kb/s ile indirdi; yani cihazın download hızı gerçekten düşük. yalnız cihazın 3g değerleri süper çıkıyor. avea da download değeri 20 mbit ölçüyorum o konuda da sıkıntı yok.. bir de mesela iphone ların kronik sorunu olan gri wifi olayı, birkaç metre ötede çekmeme vs gibi şeylerin hiç biri yok cihazda; çekim gücü, etrafta gördüğü wifi ağı sayısı, hiç kopmadan saatlerce stabil kalması falan harika; hiç bir problem yok. bu işlerden anlayan bir iki kişiye sordum kullandığınız modemin band aralığı 5s i desteklemiyodur ama 4s ile uyumludur, 5s daha yüksek band değeri olan modemlerde coşar tarzında şeyler söylediler pek de mantıksız gelmedi ama şimdi modem ayarlarıyla da oynamak istemiyorum. ağ ayarlarını sıfırlama, restore vs gibi işlemleri de defalarca yaptım sonuç değişmedi. sonuçta son model cihazın daha eski cihaza ezilmesi canımı sıktı. önce sizden bir ön bilgi almak istedim ona göre hareket edicem. bu modem band aralığı hikayesi doğru mudur yapmam gereken ayar vs var mıdır sizden yorum alabilir miyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.