Şimdi Ara

İphone 5c vs. Sony Xperia Z1 Compact

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADASLAR HANGİSİNİN OYUN PERFORMANSI DAHA İYİDİR, DAHA İYİ KULLANIM SUNAR :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyun için 5c al derim
  • Z1 compact tabiki. 5c nedir ya oyun için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Z1 compact tabiki. 5c nedir ya oyun için.

Neden hocam?

• Up

• Elbette z1c

• iphone oyun konusunda iyidır 5c yerine uygun fiyat ta 5 yada 5s bulabilirseniz alın derim en az 32 gb lık ama iphone şarj konusunda berbattır arkadaş o yüzden yazdı sanırım zaten günlük kullanımda 1 günü çıkaramayan telefondan bahsediyoruz o yüzden z1 compact da iyi telefondur sd800 2.2ghz Quad core işlemci 720p ekranla birleşince uçak olur hem batarya karşılaştırması yaparsak eger iphone 5c 1450 mah pil z1c ise 2300 mah pil var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    9 yıl önce açıldı
    SONY XPERİA Z3
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: V. Makarov

quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Z1 compact tabiki. 5c nedir ya oyun için.

Neden hocam?

5c alıp elinde şarj makinasi ile dolasmak istemezsin sanirim. Ayrica z1c iphone katilidir ayni z3 compact gibi. 5c de oynayacagin oyunu z1c de daha rahat oynarsin. Hatta daha uzun pil omru ve playstation kolu baglayip tv uzerinden bile oynarsin. İphone 5s kullandim ben 8 ay Sony ye ara vermek zorunda kaldim lanet ettim. Hem cok sorunlu android e laf ederler ios berbat asil deneyimim oldu da konusuyorum. Z1c de her oyunu cok rahat oynarsin benden tavsiye gerisi sana kalmis.

• 5c yi hicbir iphonecu onermez genelde bilemiyorum ama

• Teknode kullanıcısına yanıt
    ya he he. hayatında ıphone kullanmamış adamlar ıphoneyi kötülüyor. 5c alıp şarj cihazıyla dolaşcakmış. z aldım şarj cihazıyla dolaşıyodum elimde, taşınılabilir batarya aldım oda yetmedi. iphone 5 in şarjı daha iyi gidiyor. 5cnin ki 5 ten dahada iyi. bol keseden sallıyorsunuz. bi apple kullanın ondan sonra yorumlayın be
  • Z1c al. Pişman olmıcaksın

• tabi ki z1c
  • z3c için zorlamak iyi olabilir. Bu ikisi arasında ise kuşkusuz z1c.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

ya he he. hayatında ıphone kullanmamış adamlar ıphoneyi kötülüyor. 5c alıp şarj cihazıyla dolaşcakmış. z aldım şarj cihazıyla dolaşıyodum elimde, taşınılabilir batarya aldım oda yetmedi. iphone 5 in şarjı daha iyi gidiyor. 5cnin ki 5 ten dahada iyi. bol keseden sallıyorsunuz. bi apple kullanın ondan sonra yorumlayın be

Ne diyorsun sen Cahil Kesim. Iphone 4 ve 5s kullandım hala da elimin altında iphone 5s var. 2. telefon olarak kullanıyorum. Ne kadar dandik olduğunu kullandıkça anladım. Hayatında eline iphone almamışmış. Oğlum siz nasıl bir veletsiniz lan sizi illa para pulla fotoğrafını çekerek malla mülkle mi ezelim ? Bundan mı anlarsınız siz. Senin kapısında kedi gibi dolandığın apple'a para vermiyorum daha fazla para verip Sony alıyorum ben. 2. telefon olarak kullanıyorum 5s'i anladın mı ? Sen normal olarak kullanmaya devam et ama ben 2. telefon olarak kullanırım farkımız burada olsun. Haydi yallahhhhhhh.

• Z1 Compact metal kasası ve şarj performansıyla daha iyi (bir iPhone kullanıcısı olarak)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    velet mi dasfjşjladfsk lan git işine, 2 telefonmuş paraymış pulmuş cok zenginsin he? zenginlikle bitseydi iş :)) akıl olacak akıl :)) dandik diyor ıphoneye. git istanbul üniversitesine marmara üniversitesine boğaziçi ünive bak bakalım insanların elinde ne var sonymi iphonemi? onlar akılsız sen akıllısın ya :D ulan boş adamlar toplulugu bu forum şu hale bak. android kullanan mobil cihaz konusunda en başarılı cihaz sony bence. sonyi kötülemiyorum ama 5c iyidir z1 c den. boş kavuk iyi dinle şimdi. z yi 450 TLye zor sattım zor! sıfırı 1300. geçen yıl üretildi bu telefon. 5i satayim 800 den bugün. 2 sene önceki telefon. sende akıl varsa ben mimar sinan falan olmalıyım. iphone şu yorumları görse senin bulundugun bölgeye apple cihazı göndermez daha. bilgisiz cahil. z1c nin değeri ne bugun? he? üstten konuşmakmı adamlık? gel yüzüme konuş veletmişim ya hani :)) hadi ikile aslanım. aslan olmaya aslansın ama kuyruğun noksan klavye artisti parası varmış bak bak sen :D bizde yok sanki

bi kere bilgili bişey olsan z1 c deki ips ekrana değinirsin. yok. tamamen boş yorumlar, paranın resmini atcakmış :D ulan ya okuyup okuyup gülüyorum veletmiş :D
  • ip5c pili hemen biter ,z1c daha iyi tercih olur ama benim sana tavsiyem z3compact al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OttomanEmpire86

bi kere bilgili bişey olsan z1 c deki ips ekrana değinirsin. yok. tamamen boş yorumlar, paranın resmini atcakmış :D ulan ya okuyup okuyup gülüyorum veletmiş :D

Gsmarena var o kadar salak bir arkadaşa benzemiyor. İhtiyacı olana bilgi verilir istersen bilgilendireyim seni. Ips ekrana değinecekmişim çok boşsun.

sony yi iphoneden daha iyi yapan adam benle tartışmasın ben senelerce sony kullandım. android ios kıyaslaması olsun, güncelleme olsun, kasa yapısı olsun her konuda ıphone daha iyi! sony konusuna gir onlarca kasa acıklıgı sorunları var. ips ekran zaten berbat. 5.0 ghz işlemci 5 gb ram koysanda androidle ios kıyaslanmaz sen ikinci tel olarak 5s kullanmaya devam et. başkalarını yanıltma.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.