Bildirim
İphone 5c niye tutulmadı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Tipsiz çünkü. Üvey evlat gibi bişey.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Piyasadaki en çirkin tasarım belki de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: _RapiD_
Tipsiz çünkü. Üvey evlat gibi bişey.
+1
Bi Iphone ağırlığını koyamadigi için bence alt kitleye hitap ediyor bence
İlk çıktığında baktım biraz ama bunu alacağıma 5 alırım daha iyi dedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenool -- 15 Nisan 2015; 21:44:49 > -
iPhone 5C bana çakma geliyor. Yani iPhone gibi durmuyor. Dışlandı resmen. Plastik kasa hiç olmamış. Aynı özelliklere metalik kasalı 5 varken bende 5C almazdım. Sadece bende değil hemen hemen herkesde bu psikoloji var sanırım. Birde piyasaya çıkmadan önce "ucuz iphone" olarak reklam edildi ve bu da kullanıcılara itici geldi. 5c ve 5s piyasaya çıkalı 1,5 yıl oldu ama şimdiye kadar kimsenin elinde 5c görmedim. Sadece telefon stantlarında gördüm ama alıp kullanan biri bile görmedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 15 Nisan 2015; 22:40:47 >
Fiyatı uygun olsaydı tutardı çünkü plastik denince insanın aklına ucuz olması geliyor, tip olarak da gayet güzel bence ama bir 5 karizması yok tabi. -
Fiyatı falan uygun ama plastik APPLE markası değilmiş gibi
Oluyor ve onun yerine iphone 5 al daha iyi,daha hızlı ve sağlammm!
iPhone 5 ile aynı özelliklere sahip olup çok daha kötü bir imaj(plastik kasa) ve algı(ucuz iPhone sloganı) yarattığı için bence
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carlosmexo -- 15 Nisan 2015; 23:13:40 >
İp5 ile ayni ozelliklerde
Ama ama yine ip5 ile ayni fiyatta ama plastik kasa
Akli makul kim alir ki
Plastik oldu mu legen samsunglarla ayni kategoriye giriyor bir kere.,
İp6 kullanan biri olarak yakinima aliyor olsam 5c alana kadar 5 alirim daha guzel ...
valla 5c kullandım 7 ay plastik kasasına alışamadım şimdi iphone 5 kullanıyorum çok daha hoş :D bu arada imzayı değiştirmedi nexus 5 kullanmıyorum artık :D -
Çin malı gibi duruyor. Kalitesiz tasarımı var oyunca gibi. O cihazı iphone olarak görmüyorum güzelim 5 in desteğini bitirip bu oyuncağa destek verilmesi çok saçma geldi.
En başta her ne kadar ucuz iphone olarak lanse edilse de ülkemiz münhasır medeniyetler seviyesinde olduğu için fiyatı biraz uçuk kaldı o yüzden pek tercih edilmedi..
Küçük kız kardeşlere alınacak telefon. Öyle de yaptım. Sağlam. Aldım kardeşime iphone kullanıyor
Görsel olarak ergen bi duruşu var. Ucuz olan lumialar gibi. Sahnedeki marlyn monroe gibi değil de björk etkisi yaratıyor.
çoğunluğun zevkine uymuyor demek ki. Mesela ben ilk çıktığı zamanlar teknosa'da sarı ve yeşilini incelemiştim ve kesin bu telefonu almalıyım dedim. Aldım da.. -
Renkli plastik kasa Apple'cıların alışık olmadığı birşey. Bence ondan.
güzel bir telefon olmasına rağmen oyuncak gibi duruşu var.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- halkalar bildirim sesi indir
- telefonda arama yaparken çalma sesi gelmiyor
- iphone hoparlör sesi az çıkıyor
- apple türkiye garantili ne demek
- gmaildeki kişileri icloud'a aktarma
- iphone 16e magsafe var mı
- resmi distribütör garantili ne demek
- ios güncelleme
- iphone 15 kaç watt destekliyor
- 17 air
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X