Şimdi Ara

iPhone 5 vs Galaxy S4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba fiyatları birbirine çok yakın Garantisiz iPhone 5 ve Galaxy S4 buldum ancak hangisi alınmalı kararsızım.

Önemli olan noktalar;
    -İnternet Performansı
    -Oyun ve Programlarda kasmadan çalışması
    -Güncelleme desteği
    -Kullanım ömrü ve sağlamlık
    -Program zenginliği

Fikir verirseniz sevinirim

• -İnternet performansında Galaxy S4
    -Oyun ve programlarda kasmadan çalışır ikisi ama uzun vadede iPhone 5
    -Güncelleme desteği iPhone 5
    -Kullanım ömrü ve sağlamlıkta iPhone 5
    -Program Zenginliği iPhone 5
    -Bir de ben seçenek ekleyeyim sonsuz kişiselleştirme ve özgürce müzik dosya vs. atıp kullanabilme ve hafıza genişletmede Galaxy S4

İkisini de incele hangisi hoşuna giderse bu seçenekleri göz önünde bulundurarak al.
  • Telefonla ugrasmayi kurcalamyi seviyorsanda s4

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galaxy W

Arkadaşlar merhaba fiyatları birbirine çok yakın Garantisiz iPhone 5 ve Galaxy S4 buldum ancak hangisi alınmalı kararsızım.

Önemli olan noktalar;
    -İnternet Performansı
    -Güncelleme desteği
    -Program zenginliği

İki telefonda gayet güzel telefon şahsen ben iphone 5 ten s4 e geçtim.İyimi yaptın dersen yani performans olarak öyle ahım şahım bir fark yok.tabi bu benchmark testlerinde birbirlerine fark atmışlardır ben o tarafı bilmiyorum ama performansta gözle görülecek pek bir farkı yok gibi.

• Arti ve eksi yonleri soylenmis ben de soyle bir tavsiye vereyim. S4 alcaksan 9505 yani snapdragonlu modelini al cok fazla custom rom var onun icin cunku acik kaynak kodlu islemci. İ5ten bile daha uzun omurlu kullanirsin. 9500 ise kapali kaynak kodlu custom romlar kusursuz olamiyor o yuzden. Misal benim ace 2 kapali kaynak kodlu novathor cipset var ve cm10 yuklu. Hala hatalari var. Kusursuz degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galaxy W

Arkadaşlar merhaba fiyatları birbirine çok yakın Garantisiz iPhone 5 ve Galaxy S4 buldum ancak hangisi alınmalı kararsızım.

Önemli olan noktalar;
    -İnternet Performansı
    -Güncelleme desteği
    -Program zenginliği

sorunun cevabı İphone 5
    zaten ben burayı gördüğüm an elerim s4'ü çünkü oyunlar programlar iosa çıktıktan sonra androide portlanıyor ve çok kötü oluyor android stabitaliteside ortada zaten her türlü İphone 5

-Program zenginliği
    önceki sorunun aynsıı he türlü program vs kalite istiyorsan ios appstorede var kimse bana googleplay uygulamaları appstorden çok demesin çöplük çöplükdür yanid aha doğrusu googleplay appstrorenin yanında çöplük gibi kalıyor
    burdada her türlü İphone 5

Güncelleme desteği
    İosun 3 yıllık güncelleme sözü var galay s3 şimdien unutturulmak isteniyor yani

sağlamlığı bilemiyecemde plastiği seçmemen daha iyi olur heralde

fanboy olduğumu düşünmeyin ben size en uyan telefonu öneriyorum şahsi fikrim açıkcası iphone 5 almanızdır yada bekleyin zaten iphone 5s haberleri ortada onu alırsınız olmazsa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kızgınjapon -- 4 Ağustos 2013; 23:05:38 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY NOTE 1 HAFTALIK..
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.