Şimdi Ara

Iphone 5 Sürekli Gelen Hata

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • "Bu kablo veya aksesuar onaylı değil ve iPhone ile güvenilir bir şekilde çalışmayabilir."
    hatası geliyor sürekli. herhangi bir tercih sunmuyor kapat diyebiliyorsun sadece.
    not : şarj kablosu dışında herhangi bir şey sokmadım telefona

• quote:

Orijinalden alıntı: Elays

"Bu kablo veya aksesuar onaylı değil ve iPhone ile güvenilir bir şekilde çalışmayabilir."
    hatası geliyor sürekli. herhangi bir tercih sunmuyor kapat diyebiliyorsun sadece.

cihaza taktigin kablo orjinal degilse bu hatayi alirsin ios 7. de bu durum boyle cozumu yok ya orjinal kablo alicaksin yada ios7 destekli kablo veya sarj hangisi orjinal degilse artik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serif61

quote:

Orijinalden alıntı: Elays

"Bu kablo veya aksesuar onaylı değil ve iPhone ile güvenilir bir şekilde çalışmayabilir."

cihaza taktigin kablo orjinal degilse bu hatayi alirsin ios 7. de bu durum boyle cozumu yok ya orjinal kablo alicaksin yada ios7 destekli kablo veya sarj hangisi orjinal degilse artik

orjinal kablosunu kullanıyorum. aldığımdan beri bunu kullanıyorum. yeni almaya başladım bu hatayı
  • Orjinal kablo hasar alınca da veriyor bu hatayı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nofear_61

Orjinal kablo hasar alınca da veriyor bu hatayı.

aynen benim sorunumda orda. yeni kablo alıcam. birde şuanlık bataryamda biraz problemli. şarjın çabuk bitmesi, göstergenin doğru olmaması gibi. bunların sebebide yine kablonun hasar almaması olabilir mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.