Bildirim
Iphone 5 Sürekli Gelen Hata
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Elays
"Bu kablo veya aksesuar onaylı değil ve iPhone ile güvenilir bir şekilde çalışmayabilir."
hatası geliyor sürekli. herhangi bir tercih sunmuyor kapat diyebiliyorsun sadece.
not : şarj kablosu dışında herhangi bir şey sokmadım telefona
cihaza taktigin kablo orjinal degilse bu hatayi alirsin ios 7. de bu durum boyle cozumu yok ya orjinal kablo alicaksin yada ios7 destekli kablo veya sarj hangisi orjinal degilse artik
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: serif61
quote:
Orijinalden alıntı: Elays
"Bu kablo veya aksesuar onaylı değil ve iPhone ile güvenilir bir şekilde çalışmayabilir."
hatası geliyor sürekli. herhangi bir tercih sunmuyor kapat diyebiliyorsun sadece.
not : şarj kablosu dışında herhangi bir şey sokmadım telefona
cihaza taktigin kablo orjinal degilse bu hatayi alirsin ios 7. de bu durum boyle cozumu yok ya orjinal kablo alicaksin yada ios7 destekli kablo veya sarj hangisi orjinal degilse artik
orjinal kablosunu kullanıyorum. aldığımdan beri bunu kullanıyorum. yeni almaya başladım bu hatayı -
Orjinal kablo hasar alınca da veriyor bu hatayı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: nofear_61
Orjinal kablo hasar alınca da veriyor bu hatayı.
aynen benim sorunumda orda. yeni kablo alıcam. birde şuanlık bataryamda biraz problemli. şarjın çabuk bitmesi, göstergenin doğru olmaması gibi. bunların sebebide yine kablonun hasar almaması olabilir mi ?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- swap cihaz nedir
- iphone sim kart yuvası açılmıyor
- telefonla konuşurken internet kesiliyor iphone
- dizipal indir ios
- iphone 16 pro max kamera sorunu
- en iyi powerbank markaları
- apple watch ultra 2 özellikleri
- en iyi kılıf markaları
- apple watch 9 özellikleri
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X