Bildirim
iphone 5 pil ömrü ??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
cok kurcalıyorsundur yakında pil performansın artar merak etme. -
Konuyu açmadan önce forumda buna benzer sorun yaşayan var mı diye bir baksaydın keşke.Konu kirliliği yaratıyorsun -
Benim de genelde güne tam batarya ile bile başlasam akşamı çıkartmıyor. Okuduğum kadarıyla havanın sıcak olmasına bağlıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolhandluke -- 23 Temmuz 2013; 21:34:34 > -
-
-
ayrıca ürünün garantisi de devam ediyor.. gider gerçek orjinallikte pil taktırırsam garantisi bozulurmu cihazın ? uluslarası garantisi var türkiyede değil -
quote:
Orijinalden alıntı: johnozer
quote:
Orijinalden alıntı: alexi7
3G siz wifi full açık oyunda var 1 saat kadar gerisi full internet
şu resimdeki durum normal mi ? 1 saatlik kullanım dediğim sıranın yarım saati uçak modunda sadece wifi açık halde bekledi cihaz.. Birde sarj döngüsü uyguluorum ben bu cihaza.. batterydoctor isimli programla şarj edip zamanında alıyorum sarjdan... normal olduğunu düşünmüorum bu durumun cihazı 2.el aldım .. naptılar bu cihazın piline anlamış değilim.. tamamen orjinal apple ürünü pil nerden bulabilirm?
% 5 civarında foto atarsanız daha yardımcı olabilirim.cihazın konum servis,parlaklık gibi bilgileri nasıl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Otomatik parlaklık kapalı.. parlaklık seviyesi %50 seviyesinde.. konum servislerinde aktif olan hiç bişey yok.. bildirimler nerdeyse sıfır derecesinde.. mutlaka %5 olunca tekrar görüntü alıp atıcam.. çok teşekkür ederim.. ayrıca resimde görünen 1 saatlik kullanımda bir tek maillerimi kontrol ettim bir kaç kez.. 1 saat da sürmedi yani anlayabilmiş değilim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnozer -- 26 Temmuz 2013; 12:56:02 > -
quote:
Otomatik parlaklık kapalı.. parlaklık seviyesi %50 seviyesinde.. konum servislerinde aktif olan hiç bişey yok.. bildirimler nerdeyse sıfır derecesinde.. mutlaka %5 olunca tekrar görüntü alıp atıcam.. çok teşekkür ederim.. ayrıca resimde görünen 1 saatlik kullanımda bir tek maillerimi kontrol ettim bir kaç kez.. 1 saat da sürmedi yani anlayabilmiş değilim
Bende parlaklık %10 da falan wifi ile 1 saat internet kullanımında %95-%93 bu civarlarda kalıyor.ekran parlaklığı o kadar etkilemez diye düşünüyorum.%5 de fotograf çekip attın kullanım nasıl ona göre belli olur zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Bende parlaklık %10 da falan wifi ile 1 saat internet kullanımında %95-%93 bu civarlarda kalıyor.ekran parlaklığı o kadar etkilemez diye düşünüyorum.%5 de fotograf çekip attın kullanım nasıl ona göre belli olur zaten
yüzde 2 den yüzde 100 e şarj ettim ve bir süre daha tickling denilen olay için beklettim. over charge olmadan çıkardım. Sadece icloud mail push notifications açık ve whatsapp bildirimleri açık başka bildirime izin verilmemiş halde.. parlaklık %40 civarında , 4-5 kez 1 er dakikalık arama yapıldı ve sadece mail atmak için kullandım (wifi ile ) siri kapalı 3G hep açık nadir kullanıldı... daha önce 2 sene iphone 4 kullandım. Bu kadar değildi.. bunu ikinci el aldığım için psikolojik mi , iphone 5 in farklılığımı yoksa cidden pilin ömrünü mü azaltmış eski kullanıcı bilemedim... orjinal pilde yok apple ın ürettiği :) hangisi 1. kalite ürün kolay kolay güvenilmezde de, içim de rahat etmez :) sizin yorumunuz nedir ?
-
Benimkiyle hemen hemen aynı
Ama ben 3g kapalıyken bu değeri görüyorum
quote:
Orijinalden alıntı: alimmm78
Benimkiyle hemen hemen aynı
Ama ben 3g kapalıyken bu değeri görüyorum
3G yi kapatarak deniyim birde, pek kullanmasamda 3G hep açık kalır wifi a bağlıyken kullanırdım.. birde 3g yi açıp kapamanının telefonu zorlıcağından daha fazla sarj yiceğini düşünmüşümdür. kapalı denemekte fayda var tabi -
3G'yi kullanmadan EDGE ve Wi-Fi olarak kullanmanın çok faydalı olacağını düşünüyorum. Ben öyle yapıyorum sürekli elimde olmasına rağmen 2 gün gidiyor. Otomatik parlaklığı kapatıp, parlaklığı kısman da oldukça önemli. -
quote:
quote:
quote:
yüzde 2 den yüzde 100 e şarj ettim ve bir süre daha tickling denilen olay için beklettim. over charge olmadan çıkardım. Sadece icloud mail push notifications açık ve whatsapp bildirimleri açık başka bildirime izin verilmemiş halde.. parlaklık %40 civarında , 4-5 kez 1 er dakikalık arama yapıldı ve sadece mail atmak için kullandım (wifi ile ) siri kapalı 3G hep açık nadir kullanıldı... daha önce 2 sene iphone 4 kullandım. Bu kadar değildi.. bunu ikinci el aldığım için psikolojik mi , iphone 5 in farklılığımı yoksa cidden pilin ömrünü mü azaltmış eski kullanıcı bilemedim... orjinal pilde yok apple ın ürettiği :) hangisi 1. kalite ürün kolay kolay güvenilmezde de, içim de rahat etmez :) sizin yorumunuz nedir ?
Bu değerler bana düşük geldi fakat 3G şarjı çok yiyen bir faktör garantiye vermeden önce aynı şeyleri birde 3G siz deneyin son çare garanti
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu duruma alışmanız gerek çoğu kişininki zaten bu şekilde. -
Şarj gayet normal.
-
ekim ayında yurtdışına gidicem, apple store a verip pilim kötü mü diyim ? hiç yardım edebiliceklerini düşünmemiştim açıkçası garanti kapsarmı bunu? -
bulunduğun yerde,hattının çekim gücü nasıl,çekim gücüde şarj yer,yani az çekiyor orta çekiyor falansa şarja etkisi olabilir,öyle bir yazı okumuştum sanırım mantıklıda
Benzer içerikler
- iphone ekranda siyah çizgi
- kulaklık kulağımdan düşüyor
- iphone adım saymıyor
- iphone hoparlöre su kaçtı
- airpods cızırtı sorunu çözümü
- powerbank tavsiye 2025
- en iyi kılıf markaları
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch ultra 2 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X