Şimdi Ara

iphone 5 pil ömrü ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • haklısın, bende okumuştum mantıklı gelmişti..o konuda bir sıkıntım yok full çekiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuratbanK

Benim Iphone ile 3G sürekli açık kullandığımda:
     iphone 5 pil ömrü ??

Eşimin Iphone 3G kapalı kullandığında:
     iphone 5 pil ömrü ??

Not: Her ikisinde de oyun oynanmamış değerlerdir.

3g sürekli açık ama ne kadar aktif kullanıyorsunuz 3g açıkken 1 saat sörf yapınca bile çok ciddi etkiliyor şarj durumunu .

• quote:

Orijinalden alıntı: johnozer

quote:

Orijinalden alıntı: alexi7

quote:

Orijinalden alıntı: johnozer

Otomatik parlaklık kapalı.. parlaklık seviyesi %50 seviyesinde.. konum servislerinde aktif olan hiç bişey yok.. bildirimler nerdeyse sıfır derecesinde.. mutlaka %5 olunca tekrar görüntü alıp atıcam.. çok teşekkür ederim.. ayrıca resimde görünen 1 saatlik kullanımda bir tek maillerimi kontrol ettim bir kaç kez.. 1 saat da sürmedi yani anlayabilmiş değilim

Bende parlaklık %10 da falan wifi ile 1 saat internet kullanımında %95-%93 bu civarlarda kalıyor.ekran parlaklığı o kadar etkilemez diye düşünüyorum.%5 de fotograf çekip attın kullanım nasıl ona göre belli olur zaten

yüzde 2 den yüzde 100 e şarj ettim ve bir süre daha tickling denilen olay için beklettim. over charge olmadan çıkardım. Sadece icloud mail push notifications açık ve whatsapp bildirimleri açık başka bildirime izin verilmemiş halde.. parlaklık %40 civarında , 4-5 kez 1 er dakikalık arama yapıldı ve sadece mail atmak için kullandım (wifi ile ) siri kapalı 3G hep açık nadir kullanıldı... daha önce 2 sene iphone 4 kullandım. Bu kadar değildi.. bunu ikinci el aldığım için psikolojik mi , iphone 5 in farklılığımı yoksa cidden pilin ömrünü mü azaltmış eski kullanıcı bilemedim... orjinal pilde yok apple ın ürettiği :) hangisi 1. kalite ürün kolay kolay güvenilmezde de, içim de rahat etmez :) sizin yorumunuz nedir ?

değerler gayet normal bence kafanıza takmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: bluENight

3g sürekli açık ama ne kadar aktif kullanıyorsunuz 3g açıkken 1 saat sörf yapınca bile çok ciddi etkiliyor şarj durumunu .

Benim orda demek istediğim: 3G, az da kullansak çok da kullansak her türlü şarjı sömürüyor. Tamamen 3G ile işlem yaptığımda kullanım süresi 4-5 saate kadar düşüyor. Ordaki değerlerde de ekseriyet wifi vardı. Buna rağmen az biraz 3G kullanım süresini yarı yarıya kısaltıyor.

Kısaca artık bu şarj durumlarını kafaya takmamak gerekiyor. Hepimizin kullanım değerleri gayet iyi. Önemli olan oyun oynamamak kaidesiyle günü çıkartıyor mu çıkartmıyor mu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MuratbanK -- 27 Temmuz 2013; 3:08:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu hortlamış olacak ama ek konu açmaya gerek duymadım.
    Ablam 2 senedir kullandığı iphone 5'i bana verdi ve benim akıllı telefona geçişim başladı bundan 2 ay evvel. Nokia c3den sonra iphonedeki pil değerindeki ani değişim çok garibime gitmişti, şarjım telefondan hiç bir şey yapmamama rağmen aniden %70lere oradan da %30lara düşüyordu. Daha sonradan ne hikmetse benim de 1-2 değişiklik öğrenmemle şarj biraz daha uzun süre gitmeye başladı. Buna rağmen %32den aniden telefonun kapanmasına, %14deyken şarja taktığım telefonun aniden %7ye (Kabloyu taktıktan sonra)düşmesine tanık oldum.
    Dün 70liraya bir telefoncuda batarya taktırdım, sonuç hayal kırıklığı: Şarjım an itibariyle %19, son tam şarjdan sonra geçen süre kullanım: 1 saat 8dk, bekleme 2s. 2dk diyor.
    Problem batarya dışında bir şey olabilir mi? Yoksa bu cihazlardaki şarj meselesi eski tip tuşlu telefonlardan çok çok daha farklı mı? Biri aydınlatırsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Beatles

Konu hortlamış olacak ama ek konu açmaya gerek duymadım.
    Ablam 2 senedir kullandığı iphone 5'i bana verdi ve benim akıllı telefona geçişim başladı bundan 2 ay evvel. Nokia c3den sonra iphonedeki pil değerindeki ani değişim çok garibime gitmişti, şarjım telefondan hiç bir şey yapmamama rağmen aniden %70lere oradan da %30lara düşüyordu. Daha sonradan ne hikmetse benim de 1-2 değişiklik öğrenmemle şarj biraz daha uzun süre gitmeye başladı. Buna rağmen %32den aniden telefonun kapanmasına, %14deyken şarja taktığım telefonun aniden %7ye (Kabloyu taktıktan sonra)düşmesine tanık oldum.
    Dün 70liraya bir telefoncuda batarya taktırdım, sonuç hayal kırıklığı: Şarjım an itibariyle %19, son tam şarjdan sonra geçen süre kullanım: 1 saat 8dk, bekleme 2s. 2dk diyor.
    Problem batarya dışında bir şey olabilir mi? Yoksa bu cihazlardaki şarj meselesi eski tip tuşlu telefonlardan çok çok daha farklı mı? Biri aydınlatırsa sevinirim.

anakartın şarj emiyordur anakart sorunu

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.