Şimdi Ara

iPhone 5 Paket Ölçüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
12.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 5 sahibi olan arkadaşlar yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

iPhone 5 Paket ölçüleri tam olarak kaç cm ? En, boy, derinlik olarak. Milimetreleri atlamayalım biliyorsak. Ayrıca paket ile birlikte toplam kaç gram olduğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Commander -- 16 Kasım 2012; 4:45:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Commander

iPhone 5 sahibi olan arkadaşlar yada bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.

iPhone 5 Paket ölçüleri tam olarak kaç cm ? En, boy, derinlik olarak. Milimetreleri atlamayalım biliyorsak. Ayrıca paket ile birlikte toplam kaç gram olduğu.

Boy 14,5 cm. en 8cm ama 8 den biraz kisa.derinlik 4,75 agirlik 190 ile 180 gram olabillir belki 200 dur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 çeşit oluyorlar biri büyük, biri slim kutu olur türkiye için olanı slim serisi olur her zaman
  • Arkadaşlar konuyu hortlatıyorum başıma bir olay geldi 5s telefon aldım ama bana turkcell t11 bozuk bır makına yolladı arkadaş ama iddaa edıyor 5s dıye tutanakta yok. Ptt kargo ıle gonderdı gramaj var elımde sımdıkı ricam iphone 5s n kapalı kutu kaç gram olduğu. Benım aldığım sözde makına 20 ay garantılı ve faturalı idi. Burdan yola çıkıcam elinizde kutu varsa onunda gramaı olur telefonun gramı bellı ama içinde kulaklık sarj aletıde olmalı oyle kaçgram olduğu. Lütfen yardımlarınızı esirgemeyin iyi günler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.