Şimdi Ara

İPHONE 5 Mİ SAMSUNG NOTE2 Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle merhaba ikinci el telefon alıcam idare etmesi amaçlı sizce iphone 5 mi yoksa note 2 mi bende s3 vardı daha yeni sattım gına gelmişti ilk başlarda harikaydı ancak sonradan bozmaya başladı clash of clans oyunun bilirsiniz ona girince ısınma fln yapıyodu çıkarken menü geç geliyodu telefon gittikçe kötüleşiyodu anlıcağınız note2 arkadaşlarımda var herkes güzel diyo ama androide pek güvenemiyorum iphone 4 ler ios 7 geldikten sonra biraz bozdu kaç senelik telefon iphone 5inde kolay kolay sorun çıkarcağını uzun ömürlü bir telefon olcağına inanıyorum sizce hangisi bir yardımcı olur musunuz

• Note 2 alırsan bir süre sonra s3 gibi olacaktır. Bu ikisi arasında tavsiyem iphone 5 tir. Bütçenizi söylerseniz başka markalarda önerebiliriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bütçem en fazla 1200 civarı olur ama aklımda iphone ve note2 hani sonradan bozmıcak bir telefon arıyorum başka marka düşünmüyorumda iphone daha iyi diyosunuz benim aklımda iphone5 var sonradan ne bozar ne bişey yapar diyorum
  • Tartısmasız iphone 5 illada android diyosan 1300 e nexus 5 alabılırsın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • androidden kurtulduğuma sevniyorum :D iphone alıp pişman olmak istemiyorum keşke dememek için size danışıyorum androidler bir süre sonra eskisi gibi olmuyo diye note 2 de öyle olur mu diye düşünüyorumda
  • iPhone 5.
    Android istiyorsan Htc öneririm. O fiyatlara hangi ürünü var bilemiyorum, araştırmak lazım.

Ama gene de hiç bulaşma derim, iPhone 5 memnun edecektir.

• teşekkürler arkadaşlar önerileriniz için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 5S mi Z3 mü ?
    9 yıl önce açıldı
    İphone X mi? İphone XR mı?
    6 yıl önce açıldı
    Xiaomi Mi 9 vs Galaxy S10+
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • iPhone 5 tabiki de
  • Senin kullanıma göre iPhone 5.
    Ama CoC için ekran biraz küçük gelebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • iPhone 4S'ten Note 2'ye geçtim sırf ekranı için ama pişmanım. Tavsiye etmem.
  • görüşleriniz için teşekkürler iphone 5 alıcam kesin kararlaştırdım :D
  • Sadece iki harf : i5

• Sağlam bi Iphone 5 bulursan o ama herkeste bi sorun var alırken çekinmeden iyice araştır incele al şimdiden hayırlı olsun :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefoncu tanıdıklar var bir sorun olcağını zannetmiyorum internetten fln almayı düşünmüyorum zaten sadece 2 telefon arasında gidip geliyodumda note 2 de bi yerden sonra ufak tefek hataları çıkıcak ortaya s3te olduğu gibi aldığım gün gibi olur mu olmaz mı diyodum ama iphone 5 kafama yatıyo iyice bakarım yinede teşekkürler cevaplarınız için :)
  • yalnız samsung un note serileri s serileri gibi değil. Gidip bir teknomarkete note 2 yi incele sonra tekrar karar ver
  • iphone 5 ya da nexus 5
  • Ekrani buyuk olsun diyorsan HTC One M7, 4 incte yeter diyorsan i5.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.