Şimdi Ara

iphone 5 mi galaxy s3 mü ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
2
Favori
20.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: joney1st

quote:

Orijinalden alıntı: qökalp58

quote:

s3 diyenler hiç eline iphone almamış belliki özelliklerini boşver kardeş neyine yarıycak ? iphone daha iyi daha akıcı s3 den daha iyi oyun oynatıyor mağazası yeter bir kere. alma pişman olursun s3ü satıp iphone 5 aldım ve süper telefon .

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I9300-Galaxy-S-III-vs-Apple-iPhone-5

Biraz mantıklı yorumlar atın.Belliki elinize hiç s3 almadınız.iPhone sahibi samsung forumunda ne arıyor orasıda farklı bir saçmalık

şöyle söyliyim özelliklerine bakıp alıcaksan iphone'a bakma zaten önemli olan akıcılık oda iphondan başka telefonda yok . kullanmadıgınız belli iphone'u neyse daha fazla uzatmıycam bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayın. elime s3 almadım derken ? benim birsürü telefonum var ve s3de bunlardan biriydi dandik değilde kötü olduğu için sattım o telefona o kadar para çok iphone sonuna kadar hak ediyor. bence sen galaxy ace kullanıyorsun ve bu telefonların hiçbiri sende yok :)

http://b1302.hizliresim.com/16/4/js3rx.jpg

Senin gibi boş yorumlar atan arkadaş vardı forumda onun için çekmiştim.Güncel değil ama olsun.Sırf ''bu telefonların hiç biri sende yok'' dediğin için koydum fotoyuAbimin işi sayesinde kullanmadığım telefon yok.4s te kullandım Iphone 5,note 2 de kullandım.Yani burada en son taraf tutacak benim şu telefon daha iyi diye.Iphone 5 i fazla kullanmadım.Ama s3 ün ondan daha iyi olduğunu anlayacak kadar deneyimim oldu.Burda Iphone kötülemiyorum ama sadece ''marka'' telefonu olduğunu düşünüyorum

Saygılar

• quote:

quote:

quote:

quote:

s3 diyenler hiç eline iphone almamış belliki özelliklerini boşver kardeş neyine yarıycak ? iphone daha iyi daha akıcı s3 den daha iyi oyun oynatıyor mağazası yeter bir kere. alma pişman olursun s3ü satıp iphone 5 aldım ve süper telefon .

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I9300-Galaxy-S-III-vs-Apple-iPhone-5

Biraz mantıklı yorumlar atın.Belliki elinize hiç s3 almadınız.iPhone sahibi samsung forumunda ne arıyor orasıda farklı bir saçmalık

şöyle söyliyim özelliklerine bakıp alıcaksan iphone'a bakma zaten önemli olan akıcılık oda iphondan başka telefonda yok . kullanmadıgınız belli iphone'u neyse daha fazla uzatmıycam bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmayın. elime s3 almadım derken ? benim birsürü telefonum var ve s3de bunlardan biriydi dandik değilde kötü olduğu için sattım o telefona o kadar para çok iphone sonuna kadar hak ediyor. bence sen galaxy ace kullanıyorsun ve bu telefonların hiçbiri sende yok :)

Senin gibi boş yorumlar atan arkadaş vardı forumda onun için çekmiştim.Güncel değil ama olsun.Sırf ''bu telefonların hiç biri sende yok'' dediğin için koydum fotoyuAbimin işi sayesinde kullanmadığım telefon yok.4s te kullandım Iphone 5,note 2 de kullandım.Yani burada en son taraf tutacak benim şu telefon daha iyi diye.Iphone 5 i fazla kullanmadım.Ama s3 ün ondan daha iyi olduğunu anlayacak kadar deneyimim oldu.Burda Iphone kötülemiyorum ama sadece ''marka'' telefonu olduğunu düşünüyorum

Saygılar

Ya iphone unutun artık UNUTUN bitiktir 3Gs sonrası ölmüştür.
    3Gs cıktı pesinden galaxy s
    Ve bu cekişme serileri devam etti şuan galaxy s4 gelince iphone iflas bayragını mutlaka çekecektir.
    Galaxy serilerinin sonuncusu s3 ün 40 milyon satması s4 ün 50 milyon barajını rahat gececeginin bir göstergesi samsung bu saatten sonra bu seriyi bozmaz..
    Ve iphone eskidendi şimdi samsung zamanı isteyen darılsın doğrusu bu...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılar

Ya iphone unutun artık UNUTUN bitiktir 3Gs sonrası ölmüştür.
    3Gs cıktı pesinden galaxy s
    Ve bu cekişme serileri devam etti şuan galaxy s4 gelince iphone iflas bayragını mutlaka çekecektir.
    Galaxy serilerinin sonuncusu s3 ün 40 milyon satması s4 ün 50 milyon barajını rahat gececeginin bir göstergesi samsung bu saatten sonra bu seriyi bozmaz..
    Ve iphone eskidendi şimdi samsung zamanı isteyen darılsın doğrusu bu...

Marka meraklıları almaya devam edecektir.Batacağını sanmıyorum.Hala Iphone delisi çok insan var.Ama şunu bir türlü anlamıyorum insanlar s3 ve türevi telefonların daha iyi olduğunu bildiği halde marka rüyasına girip4s,Ip5 modellerin alıyor ve verdikleri paraya acıyıp Samsung,sony sahiplerinin telefonlarını kötülüyor.Komik...

• Senin yerinde olsam iPhone 5 alırdım .

(Not : Note 2 kullanıyorum .)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Saygılar

Geçen gün apple fanı gelip samsungcular neden böyle deyip apple'ın yapmadığı şeyleri apple yapmış gibi yazmış ve koca bölümdekileri fanlık yapıyorlar demişti. Orada yazdığım 1 sayfalık sadece düz yazı bir bu ikidir. Cuk oturmuş.

Boyut sorunu olmayan, Yazılım ile arası iyi olan ve cihaza gereken özeni gösterecek kişiler s3 alabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: lizardking

quote:

Orijinalden alıntı: burakaydin

sizce hangisini almak daha avantajlı nedenini de yazarsanız daha faydalı olur

Bende daha önce iphone vardı şimdi s3 var. Öyle deli gibi oyun oynamam angrybirds yeter dersen s3 alabilirsin. Market olarak iphone androidden çok ilerde. Ama androidde iphone da olmayan bir dünya özellik var. Cebinde gerçekten bir bilgisayar taşıyormuş gibi hissediyorsun. Yapamayacakları çok az. Torent bile indiriyorsun. Şarj konusuna gelince çok kullanmıyorsan 3. gün takarsın prize ama çok kullanırsan da aynı gün şarj etmen gerekebilir. S3'ün ekranı çok büyük bazen tek elimle kullanamıyorum iphone o açıdan daha iyi. Eğer daha önce android kullanmadıysan iphone sana yeter ama bir kere android kullandıysan iphone'un seni tatmin edeceğini sanmıyorum. Androidle ilgili en sevdiğim şeylerden biri'de eğer telefonunda aldığında gelen ama memnun olmadığın uygulamalar varsa müzik, video hatta rehber marketten geliştiricilerin yaptığı alternatiflerini indirebiliyorsun hatta telefonun ara yüzünü tamamen değiştirip bambaşka birşey yapabiliyorsun. Eğer çok kurcalamayı seviyorsan tema falan indirmek istersen kesinlikle android almalısın. Garantili ürüne gelince çok şükür henüz başıma gelmedi ama samsungun garanti hizmetleri çok kötü diyorlar bir de kılıfsız kullanıp düşürürsen ekranın kırılma ihtimali çok yüksek ve kırılan ekran da kullanıcı hatasına giriyor yani 500tl.

+1 objektif bir yorum olmuş aynı fikirdeyim
    Not:android düşmanı falan değilim bende android kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

Donanım olarak s3 önde görünüyor ama ben iphone 5 i tercih ederim

Çunku şekilcisin ülke halkimiz şekilci donanim olarak geri telefona 600-700 fazla bayiliyor. Ama olmaz ortama gidecek beyaz iphone 5 ve marlboroyu masaya koyacak tum kizlar ona bakicak

•  iphone 5 mi galaxy s3 mü ??

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I8190-Galaxy-S-III-mini-vs-Apple-iPhone-5

Yapılan yorumları toparlarsak eğer; öncelikle başığı değiştirip S3 ile değilde S3 mini ile kıyaslaman gerekli sanırım iPhone 5 'i.. Birde onun kıyaslamasına bak bakalım, kafana yatacakmı?..

• quote:

Orijinalden alıntı: anl_clk

quote:

Orijinalden alıntı: kemaloztin

Donanım olarak s3 önde görünüyor ama ben iphone 5 i tercih ederim

Çunku şekilcisin ülke halkimiz şekilci donanim olarak geri telefona 600-700 fazla bayiliyor. Ama olmaz ortama gidecek beyaz iphone 5 ve marlboroyu masaya koyacak tum kizlar ona bakicak

Bence yanlış düşünüyorsun çünkü donanım olarak geri olsa bile bence daha akıcı br telefon ve ben bir oyun meraklısı olduğumdan dolayi ve Oyunlar ios a daha önce çıktığından iphone 5 i tercih ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: mucahid01

iphone 5 mi galaxy s3 mü ??

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I8190-Galaxy-S-III-mini-vs-Apple-iPhone-5

Yapılan yorumları toparlarsak eğer; öncelikle başığı değiştirip S3 ile değilde S3 mini ile kıyaslaman gerekli sanırım iPhone 5 'i.. Birde onun kıyaslamasına bak bakalım, kafana yatacakmı?..

S3 miniymis ahahahah! S3'un kendisi önce 4S'i geçsin ondan sonra 5 ile kıyaslariz. iPhone 5 s3 ile kıyaslanacak bir cihaz değil. Ancak s4 ile kiyaslanabilir ki şahsi görüşüm iPhone her alanda yine s4'un bir adım önünde olacaktır. iPhone 5 ile s3 arasındaki fiyat farkı iphone'un daha üst segment bir telefon olmasindandir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joyeux -- 4 Şubat 2013; 22:40:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

quote:

S3 miniymis ahahahah! S3'un kendisi önce 4S'i geçsin ondan sonra 5 ile kıyaslariz. iPhone 5 s3 ile kıyaslanacak bir cihaz değil. Ancak s4 ile kiyaslanabilir ki şahsi görüşüm iPhone her alanda yine s4'un bir adım önünde olacaktır. iPhone 5 ile s3 arasındaki fiyat farkı iphone'un daha üst segment bir telefon olmasindandir.

Hey şampiyon ;) Bu videoyu izle bakalım S2 mi 4s mi? Bırak sS3 ü falan :)

• yahu hala 'iphone daha akıcı' deniliyor gına geldi artık yemin ediyorum. Yapmayın şöyle yorumlar artık. Yok interneti biri 2.5 snde, biri 2.2 snde açıyormuş. Aman çok fark var, 0.3 gerçekten büyük kayıp.
    Iphone 5 de, Galaxy S3 de çok iyi telefonlar. Birbirlerine karşı üstün ve zayıf oldukları yerler var illa ki. Kişisel tercihlere göre kıyaslama yapılacağı için şu daha iyi diyemeyiz. kullanıcı ne amaçla ve nasıl kullanıyor, alışkanlıkları- teknolojiden anladığı düzey- fiziksel özelliği vs binlerce değişik olasılık hesaba katılması gerekli. O yüzden insanlara danışmaktan ziyade iki telefonu da gidip görmek, özelliklerini incelemek daha yararlı olur alacak arkadaş için.
    Mesela ben note 2 kullanıyorum, almamın 2 nedeni var; 1- büyük ekran, 2- Spen kalemi ve s-note uygulaması. Hatta spen olmasaydı note 2 almayacaktım bile. Ama neden aldım? Okuduğum bölüm çizim yapmayı, notlar almayı, araştırma yapmayı gerektiriyor. Bu telefonun tüm özellikleri de benim işimi kolaylaştırıyor. Ayrıca oyun oynayayım azcık dediğimde büyük ekran sayesinde sıkılmadan zamanımı geçirebiliyorum. 4.3 inçlik eski telefonumda bile keyifle oyun oynayamıyordum parmaklarım ekranı kapladığı için.
    O yüzden ben iphone almam. Ama bilirim ki iphone da oldukça iyi bir telefondur.
    Ama büyük telefon kullanamıyorsam, telefonun ayarları çok karışık olmasın diyorsam, aksesuar gibi şeylere önem veriyorsam- almayı seviyorsam tercihim iphonedan yana olurdu. Bir başkası için bu nedenler değişiklik gösterebilir elbette.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hazarRS -- 4 Şubat 2013; 22:54:37 >

• Böyle bi konu açılırmı yapmayın , biliyorsunuz savaş çıkacağını. Telefonu sade ve güvenli kullanırım , pek uğraşmam sorun çıkartmasın diyorsanız iPhone 5. Fakat ben telefonla uğraşırım arkadaş , Dosya alışverişi yaparım , istediğim dosyayı atabileyim , bataryasını takıp çıkartabileyim , hafızasını arttırabileyim diyorsanız s3. Fakat s3 5 kadar olmasada yinede çok akıcı bi telefon. Android'in yapısı biraz daha esnektir. Daha özgür olursunuz , o yüzden biraz daha stabiliteden kısılır. Fakat iPhone'da s3 te yapabileceklerinizi yapamazsınız. Kafanıza göre her şeyi yükleyemezsiniz. Ama güvenlidir sorun çıkartmaz kullanımı rahattır. Ve bu yüzdende stabildir. Tercih sizin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yigilante -- 8 Şubat 2013; 19:14:20 >

• iki telefonuda uzun süre kullanadım, kısa ve öz olarak yazayım... cihaz olarak s3 derim ayrıca özelleştirmeler romlar, kullanıcıya sundugu daha fazla ama işletim sistemi ve market olarak ios daha iyi daha stabil. Buradan çıkan sonuç iki telefonunda birbirine karşı artıları var, tercihlere ihtiyaca göre seçim yapmak lazım.. şunuda ekleyim iphone 5 4s ten aman aman farklı bir cihaz diil parasını haketmedigini düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UNF0RGIVEN -- 5 Şubat 2013; 10:52:06 >
  • quote:

quote:

Abi koyduğun videoyu kendin izledin mi hiç?

Fotoğrafta sözde 4S e iyi S3 e kötü dedi ama HDR'ı daha yavaş veren 4S ve ayrıca 3 poz da hatalı. Git başka bir video bul da onu koy bari. Fanboyluk yapacaksanız da doğru yapın arkadaş. Bu nedir ya.

• Adam akici diyo uygulama diiyo ya :D bak guzel kardesim ikiside ayni seyi yapiyo tamam mi ama eger biraz bilgin varsa s3ü senin bilgisayarindan daha hizli calistirabilirsin su anda telefonum 60 fpsnin altini gormedi 1.8 ghz 4 cekirdek calisiyo ve ayni anda iki farkli android surumu yuklu uygun ortamda iddia edebilirim ki ayni wifiden baglanirsak donanimhaberin masaustu sitesini ortalama bi bilgisayardan hizli acarim. Uygulama konusuna gelirsek applestore'da uygulama kelimesi oyun ve ergen kizlarin amuda kalkip pembemsi bir ekranda dudagini bukup kendi resmini cekebilecegi kamera uygulamalarindan ibaret. Google play ise arayuzler widgetlar bildirim cubugu kilit ekrani yazi tipi klavye ozellestirmeleriyle dolu ayri olarak iosta ki her 10 oyundan 9'u rahat var. Buda oyle ahim sahim bilgin olmasa bile yine telefonu daha rahat kullanabilecegin anlamina geliyor. Bir muzik indirmek icin iTunes'e baglamak yerine mp3 downloader uygulamasiyla telefonunda sarkinin adini yazarsin indire basarsin ve indirir. Sense iphone 3gs zamanindan kalan iphone akiciii yalanlarina kanip iphone 5 alma sakin pili 7. Saati gormeyince nasil bir hata yaptigini anlarsin. Dun s3te 8 saat internete araliksiz girdim 8. Saatin sonunda bitti pil ve 4.7 ekranda film dizi oyun da cabasi super amoled hd gibi bir ekranda derim.

• Çok fazla fanatikler var iki taraftada çok saçma muhabbetler dönmüş..

S3 Kullanıcısıyım belirteyim..

Xperia p kullanıyordum ıphone 5 veya s3 alacaktım abimin ıphone 5 ini birkaç gun kullandım, tasarım açısından falan bence daha hoş bir görüntusu var, oyunları daha kaliteli fakat 4s ile arasında çoook buyuk bir fark yok, arada ki fıyat farkını gorunce insan biraz daha yeni bir şeyler bekliyor ama yok işte ıphone 5 kesinlikle mükemmel bir telefon ama o parayı eder mi kesinlikle ama kesinlikle hayır verilen paraya yazıktır gunahtır. Dediğimi şurdan anlarsın 4s kullan 1-2 gun ardından 5 kullan anlayacaksın. İlla ıphone diyorsan 4s al, 5 e vereceğin paraya yazık..

S3 e gelirsek beklediğimden daha iyi bir performans gösterdi. Büyük olması benım çok hosuma gıtmıyor acıkcası bu kısıden kısıye degısır tabı ve tasarımını ben begenmıyorum cunku bu telefona yakısmıyor, ılk bakınca ınsan bu ne lan dıyor kullanmaya baslayınca vay arkadas bu neymıs su neymıs gıbı tepkıler verebılıyor. Sarj sorunu cok olmuyor fıyatı cok cok cok daha uygun. yanı soyle dıyebılırım fıyatı uygun olsun ve en ıyılerden olsun dıyorsan s3. gorunumu cok hos olsun para sıkıntı degıl dıyosan ıphone 5.

• Alma kardesim sakin s3 alma ben biktim bu telefonun sorunlarindan artik.yazin usa'den iphone alicam insallah da o zamana kadar nasil yapacam hic bilmiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-998FC4A60 -- 5 Şubat 2013; 21:38:43 >
  • quote:

quote:

Bak önceden beliritiyim Apple'ı severim hatta yeni modelini alacağım ancak fanboyluğun luzumu yok . Öncelikle , verdiğin videoda S3 daha iyi çünkü sen "KAMERA İLE Mİ İNTERNETE GİRİP OYUN OYNUYORSUN" ? . 2. olarak da S3 özellik bakımından iPhone 4S , hatta iPhone 5'den bile üstün bunu da belirtiyim zaten kiyas.la linklerinde de alttaki tercih edilme oranlarinda da hepsi belli oluyor . Senin yaptığın bu yorumdan objektif olmadığın kısacası "Apple Fanboy'u" olduğun açıkça belli oluyor . Sen iPhone 4S'in yanından geçemez demişsin ancak herşey aşağıdaki linkte belli ve %84'lük kesim bu konuda hemfikir.

• Ağalar beyler yormayın kendinizi 40 milyon satmış bir cihazdır s3...
    40 milyon insan salakmı? Demek s3 cok iyi bence iphone stev jops sonra ölmüştür. Hatta öbür tarafa 3gs+ yı da yapar...
    S3 aslında tam bir zerafet ve krallıktır... kral burdayım diyor 4 cekirdek ile... iphone düşmüş görünmüyor yerlerde mi ne puhaha.....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.