Şimdi Ara

iphone 5 mi galaxy s3 mü ?? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
2
Favori
20.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Usb den flash bellek gibi kullanmanın hiç önemi yok,
    Müzik Videoları ITUNES üzerinden yüklemek bana koymaz,
    Divx,mkv, bilumum video formatı çalıştırmasa da olur,
    dahili batarya bana yeter 2. pile ihtiyacım yok,
    Flash Player 11 in benim için tarayici da hiç önemi yok,
    Dahili 16_32 bana yeter MicroSd ile 64gb takmasam da olur,
    Lcd de ki Tepki süresi canımı sıkmaz,
    Amoled Ekranlar gibi canlı tepki süreli ekranı olmasa da olur,
    Sar değeri düşük olmasa da olur,
    FAKAT;
    Stabil
    Kararlı
    Akıcı
    Klas
    İLK lerin hep o cihaz da olacagı
    diyor
    16 gb bana yeter
    2000 TL veririm
    2.El degeri yüksek olsun diyorsan
    IPHONE 5 al.
    Bunların aksine olanlar için
    S3 veya Note 2 tercih edip paran cebin de kalır uzun vade de 2.el değeri de çok düşer.
    ben de s2 baktığımda her iki cihaza 4" ekran ciddi ufak geliyor.

Iphone 5 de ne iyi dersen bence fotoğraf çekmeyi seviyorsan özellikle aydınlık ortamda
    Panorama özelliği yeter artar bile.Hızlı bir şekilde 28mp.
    Diğer cihazlarda Kare yi dikdörtgeni ortala dur.
    Kötü olarak USBden istediğin dosyayı atamazsın,her bilgisayar da ITUNES olmak zorunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080p -- 26 Şubat 2013; 22:10:57 >

• Ben samsung i5700, galaxy ace ve şu anda da galaxy nexus kullanan biri olarak, şunu diyebilirim samsung telefonlar kalite olarak çok yetersiz, çürük telefonlar. samsung i5700 1 senesini doldurmadan anakart değişimine gitti, galaxy ace aldıktan 4 ay sonra kamerası bozuldu telefonu android telefonları.com dan aldığım için garanti yoktu, servis telefonun içindeki kamera soketini kırmışsınız deyip 100 küsur lira para istediler (yaptırmadım), son olarakta yine android telefonları.com dan aldığım galaxy nexusta 6 ay geçmeden titreşim motoru bozuldu, onuda henüz yaptırmadım özel servisler 60 dolar para istiyor. S3 düşürdünmü hapı yuttun çok çabuk ekran kırılan bi telefon. iphone 5 alırsan sağlamlık ve estetik konusunda 10 numara telefon. işletim sistemi çökmez sorun yaşamazsın kolay kolay, 2. elde mercedes gibi telefondur değer kaybetmez samsunglar gibi. Bana soracak olursan bi daha kolay kolay samsung telefon almam.

• quote:

Orijinalden alıntı: mucahid01

iphone 5 mi galaxy s3 mü ??

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I8190-Galaxy-S-III-mini-vs-Apple-iPhone-5

Yapılan yorumları toparlarsak eğer; öncelikle başığı değiştirip S3 ile değilde S3 mini ile kıyaslaman gerekli sanırım iPhone 5 'i.. Birde onun kıyaslamasına bak bakalım, kafana yatacakmı?..

siz fiat palio'yla bmw m5 karşılaştırmışsınız, tabiki fiat palio fazla satar, fiyatı ucuz herkes alabilir. çok satmış diye kaliteli manasına gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: esenkoylu

quote:

Orijinalden alıntı: mucahid01

iphone 5 mi galaxy s3 mü ??

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I8190-Galaxy-S-III-mini-vs-Apple-iPhone-5

Yapılan yorumları toparlarsak eğer; öncelikle başığı değiştirip S3 ile değilde S3 mini ile kıyaslaman gerekli sanırım iPhone 5 'i.. Birde onun kıyaslamasına bak bakalım, kafana yatacakmı?..

siz fiat palio'yla bmw m5 karşılaştırmışsınız, tabiki fiat palio fazla satar, fiyatı ucuz herkes alabilir. çok satmış diye kaliteli manasına gelmiyor.

Karşılaştırma yanlış olmuş.
    S3 mini Iphone 5 ile
    Kamera
    Ekran
    IOS
    ile yarismasi mumkun degil.
    Fakat Iphone 5 in 3 de 1 fiyatina
    Iphone da neler yapilabiliyorsa
    S3 ile de yapmak mumkun.
    Eni genis 4" ekrani tasarimi ile
    Bircok insana hitap ediyor.
    Samsung
    4" de S2 ve s3 gibi guclu telefon cikardiginda
    Iphone 5 e karsi
    Bu sefer de ama bu Iphone 5 denmeyecegi ne malum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• root yapıp custom romlarla telefonun dibine kadar tatmak istiyorsanız nexus 4, ben telefonu alayım mobil özelliklerden yararlanayım özelleştirmeye ihtiyacım yok diyorsan iphone 5 biraz daha agır basar, çünkü android neredeyse iosu yakaladı (androidin iostan üstün yanıda var tabiki rootsuz ve jailbreaksiz kıyaslıyorum)
  • İlk çıktığında GalaxyS aldım topu topu $450 verdim ve Türkiye'de ilk kullananlardan biriyimdir muhtemelen.. 3 senedir kullanıyorum telefonu , oyun oynarım, maillerime bakarım, sık sık nete girerim, binlerde fotograf/video çektim, twitter, google maps, drive, youtube sürekli kullanıyorum.. Günde 2-3 kere şarj edecek kadar sık telefon kullanırım.. Bütün bunları şu anda kimsenin yüzüne bakmadığı GalaxyS ile yapıyorum son modellerle herşeyi çok rahat yaparsınız merak etmeyin.. Burda asıl önemli olan şey aradaki fiyat farkının ne kadar olduğu.. S3 ve i5 arasındaki fiyat farkı net %50.. Param var donanım olarak son model cihaz alayım 3-4 sene beni götürsün derseniz ya note2 alın, ya s4 ü bekleyin ya da htc one alın.. i5 yeni çıktığı ve çok büyük bir yenilik sunmadığı için ve fiyat hepsinden pahalı olduğu için fiyat/kazanç oranını düşünerek i5 almazdım ben olsam.. özellikle htc one hem donanım hem de tasarım açısından çok tatmin edici bir cihaz olmuş..

• quote:

Orijinalden alıntı: VirgilSollozzo

S3 u hic kullanmadim,3 yildir iphone kullaniyordum 1 haftadir filan note 2 kullaniyorum.Diger arkadaslarin da dedigi gibi eger oyun vs. ilgin varsa iphone alman daha mantikli olacaktir.Telefonu basit bir sekilde kullanirim,oyle pek kurcalamam diyorsan mutlaka apple al..android cihaz biraz daha karisik ama gercekten daha eglenceli.Su note 2 yi 1 haftadir kurcaliyoeum,telefonu didik didik ettim halen birseyler ogreniyorum.bilmedigim seyleri ogrenmek bile gercekten eglenceli bu telefonda.s3 de mutlaka oyledir.ios bir sure sonra bayiyor,gina geliyor o bayagi arayuzune bakmaktan

Samsung alman icin daha cok neden sayilabilir ama kendi adima konusursam en cok itunes belasindan kurtulsugum icin seviniyorum...note 2 ye film muzik mi aticam? Usb den bilgisayara bagliyorum o kadar,gerisi kopyala yapistir...iphone da oylemiydi? Uzak olsun uzak

usb kablo kullanmana bile gerek yok allshareplay gibi bir güzellik var.

• s3 kullanıyorum şuan sorsalar iphone alırım. Çünkü basit bir yönlü telefon kullanıyorum s3 kim ne derse desin iphone kadar hızlı bir telefon değil Kamerası 2013 telefonlarının ortalama altında kaldı. Store app store kadar güçlü değil. Ve en önemlisi şık olması.
  • şuanda elimde 1300 tl var,yurtdışından yaklaşık 900 tl ye galaxy s3 alıp artanını kenara koymaya düşünüyorum,yazın başlarına görede artan paranın üzerine koyup profosyonel bi fotoğraf makinesi alıcam yine yurtdışından,yani özellik olarak iphone la eşit bi telefonu ve fotoğraf makinasını iphone 5 in türkiyedeki fiyatına eşit bi değerde yurtdışından almış olucam
  • O kadar ios cuydum ancak son zamanlatda cihazin sagladigi kolaylik androidi sevdirdi bana.note2 den yaziuorumm. Ekrani ikiye boldum bir yanda forum diger yanda ise youtube videosu izliuorum. Ha birde mouse bagli :)

• s3 :-):-)

• İphone 4 te JB yapmıştım ve memnun kalmamıştım.Fakat iPhone 5 te 3 gün önce yaptığım JB beni çok etkiledi,muhteşem olmuş ,artık yeni işlemciylemi ramle mı alakalı bilemem.Yukarda iPhone ile yapılamaz dediğiniz herşeyi yapabiliyorum.Kişiselleştirmenin suyunu çıkardım arada HTC Sense teması bile kullanıyorum Gram kasmadan.S3 te Touchwiz durduruldu hatası almaktan baymış biri olarak İphone 5 JB li diyorum.

• 5 alıp sonrasında s3 alan bırı olarak S3
  • Ben şöyle söyliyim s3 güzel telefon ama ben iphone yi tercih ederim.Şuan çok memnunum.
  • s3 ve iphone 4 kullanmış biri olarak eğer teknolojiyle aranız iyise iphone sizi tatmin etmez he yok pek birşey yapmam akıllı telefonum olsun derseniz iphone size göre
    iphone standardı bozmaz, ama s3 ile sınırları zorlarsınız.:)
  • arkadaşlar bende benzer bir ikilemde kaldım,

şu ana kadar hep iphone kullandım, 3gs, 4 ve 4s , iphone 4s'imi pasaport kaydı mevzuları yüzünden satmak zorunda kaldım. şu an geçici olarak huwaei marka 4 inchlik bir android telefon kullanıyorum,androidle ilk tanışmam oldu diyebilirim.

şimdi size objektif olarak iki platformu kendi tecrübelerim doğrultusunda karşılaştırmaya çalışayım.

iphone artılar:
    -iphone'da her şey her zaman çalışır, şu ana kadar çalışmayan bir uygulama çöken bir sistem hiç görmedim.
    -4s için konuşuyorum,telefon oldukça hızlıdır,takılma etme vs... asla yoktur.
    -kullanımı oldukça basittir, sadece gerekli ayarlara yer verilmiştir, bilgisayarlarla arası iyi olmayan insanlar bile iki günde iphone kullanmayı öğrenebilirler. bence iphone'un başarısının sırrıda bu maddede yatıyor. android'de bin tane saçma sapan ayar var, her şeyi en ufak detayına kadar değiştirebiliyorsunuz buda insanı ister istemez yoruyor. burda görüyorum yok romlar yok rootlar, telefonun işlemcisine o/c yapanımı ararsın,utanmasa telefonun işlemcisini değiştirip ram'ini yükseltecek
    -iphone'un bir milad olması, bir çok ilki gerçekleştirmesi ,diğer bütün telefonların iphone'a benzemesi, kutu içeriğinin,tasarımının bile iphone'un kopyası olması.
    -icloud ile yedeklemenin çokçok kolaylaşması
    -2. elinin kuvvetli olması

iphone eksiler:
    -müzik, film,video atımındaki zorluklar
    -ekran boyutunun küçüklüğü

android:
    -ios'e göre daha karışık bir sistem (eksi)
    -bir pc gibi özgür ve açık bir platform olması(artı)
    -gün geçtikçe kendini yenilemesi,açıklarını kapaması ve ios'e daha çok benzemesi artıları

bütün bu dediklerime rağmen yeni telefonum ya HTC one yada samsung S4 olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magnat_HiFi -- 18 Mart 2013; 20:43:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Magnat_HiFi

arkadaşlar bende benzer bir ikilemde kaldım,

şu ana kadar hep iphone kullandım, 3gs, 4 ve 4s , iphone 4s'imi pasaport kaydı mevzuları yüzünden satmak zorunda kaldım. şu an geçici olarak huwaei marka 4 inchlik bir android telefon kullanıyorum,androidle ilk tanışmam oldu diyebilirim.

şimdi size objektif olarak iki platformu kendi tecrübelerim doğrultusunda karşılaştırmaya çalışayım.

iphone artılar:
    -iphone'da her şey her zaman çalışır, şu ana kadar çalışmayan bir uygulama çöken bir sistem hiç görmedim.
    -4s için konuşuyorum,telefon oldukça hızlıdır,takılma etme vs... asla yoktur.
    -kullanımı oldukça basittir, sadece gerekli ayarlara yer verilmiştir, bilgisayarlarla arası iyi olmayan insanlar bile iki günde iphone kullanmayı öğrenebilirler. bence iphone'un başarısının sırrıda bu maddede yatıyor. android'de bin tane saçma sapan ayar var, her şeyi en ufak detayına kadar değiştirebiliyorsunuz buda insanı ister istemez yoruyor. burda görüyorum yok romlar yok rootlar, telefonun işlemcisine o/c yapanımı ararsın,utanmasa telefonun işlemcisini değiştirip ram'ini yükseltecek
    -iphone'un bir milad olması, bir çok ilki gerçekleştirmesi ,diğer bütün telefonların iphone'a benzemesi, kutu içeriğinin,tasarımının bile iphone'un kopyası olması.
    -icloud ile yedeklemenin çokçok kolaylaşması
    -2. elinin kuvvetli olması

iphone eksiler:
    -müzik, film,video atımındaki zorluklar
    -ekran boyutunun küçüklüğü

android:
    -ios'e göre daha karışık bir sistem (eksi)
    -bir pc gibi özgür ve açık bir platform olması(artı)
    -gün geçtikçe kendini yenilemesi,açıklarını kapaması ve ios'e daha çok benzemesi artıları

bütün bu dediklerime rağmen yeni telefonum ya HTC one yada samsung S4 olacak

evet arkadaşta objectif yorumlamış, ben derimki teknoloji ile ilgili değilseniz s3 almayın, ama ilginiz varsa iphone sizi tatmin etmze ..
    telefonda film tv izlerim torrentden dowload yaparım özgürce dosya atıp silerim derseniz s3
    yok ben teleofna uygulama indiririm sadece fazlada uğraşmam derseniz iphone 5 alın.
    Ben iphonedan s3 e geçince başlangıçta çok zorlandım , takılmalar flaan arada oluyor ama sonra telefonu nasıl kullanacağımı oğrendim, şimdide iphona yaklaşmıyorum.
    Eğer büyük teefon sıkıntınız yoksa kesinlikle note-2 alın özellikle grisi harika.

• Telefonde bankacılık yapıyorsan güvenliği yüksek bir telefon alacaksın o da iphone 5 tir.

ama zevkine ve internet oyun ve facebook için alacaksan samsung galaxy s3 derim.

Eğer samsung güvenli olsaydı imei kopyalanmazdı....örnek olarak okul arkadaşlarımından biri samsung galaxy s3 aldı imei sini sorguladığımızda ericsson t888 model telefonun imeisini kopyalamışlar.eğer bir telefon firması güvenir telefon üretiyorsa bu tür şeylerin olmaması gerekir.

Görüntü farklılıklarıda var iphone nin retina ekranı samsung un superamoled ekranından çok daha gerçekçidir.
    ama samsung biraz parlaklığını artırmış o kadar....

telefon alırken kullanım amacınıza göre belirleyin. araştırın göreceksiniz dünyada iphone-blackberry-nokia-palm gibi güvenli telefon yok.

amacınızı belirlediğiniz zaman zaten herşey çıkıyor....samsung güzel yapıyor amma güvenli değildir....

• Galaksi S4 :)
  • Iphone cular toplanmış gene :D yukarda S3 Iphone 4S'İ geçsin diyen arkadaş inceleme ve performans testlerıne baksın bakıyım kım kımı gecıyor. Iphone 5 bile S3'ün gerisinde.

2 bin liraya alıp ABD'lileri zengin edın .
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.