Şimdi Ara

iphone 5 mi galaxy s3 mü ?? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
2
Favori
20.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: +7Can

Galaksi S4 :)
    imei kopyalanmasıyla samsung'un ne alakası var ?

demekki satan firma imei'yi başka bi cihaza daha klonlamış. bunda samsung'un suçu nedir anlamadım. aynı şey Iphone Sony v s içinde geçerli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Man in the Suit -- 23 Nisan 2013; 16:03:54 >
  • donanım ve işletim sistemi :S3

stabil çalışma:IPHONE 5
  • Android açık kaynak kodlu olduğu için daha iyidir.Ama şunuda unutmayalım ki İphone 4'ün sıfırı halen 1000 lirayken Galaxy S3'ün sıfırıda 1000 Lira.
    '
  • quote:

Orijinalden alıntı: lizardking

quote:

Orijinalden alıntı: karafaruk19

quote:

Orijinalden alıntı: lizardking

quote:

Orijinalden alıntı: burakaydin

sizce hangisini almak daha avantajlı nedenini de yazarsanız daha faydalı olur

Bende daha önce iphone vardı şimdi s3 var. Öyle deli gibi oyun oynamam angrybirds yeter dersen s3 alabilirsin. Market olarak iphone androidden çok ilerde. Ama androidde iphone da olmayan bir dünya özellik var. Cebinde gerçekten bir bilgisayar taşıyormuş gibi hissediyorsun. Yapamayacakları çok az. Torent bile indiriyorsun. Şarj konusuna gelince çok kullanmıyorsan 3. gün takarsın prize ama çok kullanırsan da aynı gün şarj etmen gerekebilir. S3'ün ekranı çok büyük bazen tek elimle kullanamıyorum iphone o açıdan daha iyi. Eğer daha önce android kullanmadıysan iphone sana yeter ama bir kere android kullandıysan iphone'un seni tatmin edeceğini sanmıyorum. Androidle ilgili en sevdiğim şeylerden biri'de eğer telefonunda aldığında gelen ama memnun olmadığın uygulamalar varsa müzik, video hatta rehber marketten geliştiricilerin yaptığı alternatiflerini indirebiliyorsun hatta telefonun ara yüzünü tamamen değiştirip bambaşka birşey yapabiliyorsun. Eğer çok kurcalamayı seviyorsan tema falan indirmek istersen kesinlikle android almalısın. Garantili ürüne gelince çok şükür henüz başıma gelmedi ama samsungun garanti hizmetleri çok kötü diyorlar bir de kılıfsız kullanıp düşürürsen ekranın kırılma ihtimali çok yüksek ve kırılan ekran da kullanıcı hatasına giriyor yani 500tl.

ezbere konuşmayın

bi bitmediniz angry birdsten başka oyun yokmuş ha :D

s3 telefonumda modern combat 3-4

asphalt 7 most wanted

gta vice city

pes 12 football manager handheld 2013

birader ben kendi görüşlerimi belirttim. arkadaş s3 alınca sen de komisyon mu alacaksın bu ne öfke. sakin biraz.

O dediğin uygulamalar ilk App Store a çıkıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: UK.

quote:

Orijinalden alıntı: Joyeux

quote:

Orijinalden alıntı: mucahid01

iphone 5 mi galaxy s3 mü ??

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I8190-Galaxy-S-III-mini-vs-Apple-iPhone-5

Yapılan yorumları toparlarsak eğer; öncelikle başığı değiştirip S3 ile değilde S3 mini ile kıyaslaman gerekli sanırım iPhone 5 'i.. Birde onun kıyaslamasına bak bakalım, kafana yatacakmı?..

S3 miniymis ahahahah! S3'un kendisi önce 4S'i geçsin ondan sonra 5 ile kıyaslariz. iPhone 5 s3 ile kıyaslanacak bir cihaz değil. Ancak s4 ile kiyaslanabilir ki şahsi görüşüm iPhone her alanda yine s4'un bir adım önünde olacaktır. iPhone 5 ile s3 arasındaki fiyat farkı iphone'un daha üst segment bir telefon olmasindandir.

Bak önceden beliritiyim Apple'ı severim hatta yeni modelini alacağım ancak fanboyluğun luzumu yok . Öncelikle , verdiğin videoda S3 daha iyi çünkü sen "KAMERA İLE Mİ İNTERNETE GİRİP OYUN OYNUYORSUN" ? . 2. olarak da S3 özellik bakımından iPhone 4S , hatta iPhone 5'den bile üstün bunu da belirtiyim zaten kiyas.la linklerinde de alttaki tercih edilme oranlarinda da hepsi belli oluyor . Senin yaptığın bu yorumdan objektif olmadığın kısacası "Apple Fanboy'u" olduğun açıkça belli oluyor . Sen iPhone 4S'in yanından geçemez demişsin ancak herşey aşağıdaki linkte belli ve %84'lük kesim bu konuda hemfikir.

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I9300-Galaxy-S-III-vs-Apple-iPhone-5

Kardeşim sana bir soru sorayım oy verenlerin kaçı s3 kullandı sadece orada özelliklere bakıp oy veren sayısı telefonu deneyen sayısından fazladır.Apple oy veren sayısının hepsi EN AZ1 APPLE CİHAZI KULLANMIŞTIR.
    Apple ın neden mi yüksek RAM lı cihazlar yapmadığını sanıyorsun.APPLE gerek duymuyor çünkü APPLE kendi ilerliyor kendi işletim sisteminden s3 ise Google ın işletim sisteminden.Eline Apple al 1 ay kullan 1 kere donma yaparsa söyle

• quote:

Orijinalden alıntı: denizci535

Ağalar beyler yormayın kendinizi 40 milyon satmış bir cihazdır s3...
    40 milyon insan salakmı? Demek s3 cok iyi bence iphone stev jops sonra ölmüştür. Hatta öbür tarafa 3gs+ yı da yapar...
    S3 aslında tam bir zerafet ve krallıktır... kral burdayım diyor 4 cekirdek ile... iphone düşmüş görünmüyor yerlerde mi ne puhaha.....

Güldürdün APPLE ın 4 çekirdeğe mi ihtiyacı var :D 1 kere donma yapmadı

• Dostum çoğu kişi genelde(herkes demiyorum) kendi kullandığı markayı över göründüğü üzere.Hangisini almaya karar vermeden önce cihazı ne için alacağınız önemli.Ne yapacaksınız,nasıl kullanacaksınız.Bazı arkadaşlar gayet güzel yorumlar yapmış.Bana kalırsa oncelikle kullanım amacınızı belirleyin.
    Telefonu daha çok telefon gibi kullanırım,arada oyun da oynarım,boyutu cebime rahat sığsın,malzeme olarak daha kaliteli hissi yaratsın elime aldığımda,daha akıcı bir işletim sistemi kullanayım ve güncelleme desteğini iphone 6-6s geldiğinde kırpılmış olarak da olsa alayım dersen iphone 5 öneririm.
    Büyük ekranım olsun,film izliyim,istediğim pcden yada başka bir ios olmayan cihazdan kendime birşeyler göndereyim,hafıza kartı gibi bir nimet de bulunsun,aynı anda iki işi birden yapayım dersen galaxy s3 yada note2 olabilir.Htc modellerine de bakabilirsin sonuçta android olması daha ön planda.
    Şu durumda s3 iphone5 ten iyidir,yada iphone 5 s3 ten iyidir gibi bir durum söylenemez.iki farklı işletim sistemi var,biri az daha az donanımlı çok fazla stabilite sağlayabilen bir işletim sistemi diğeri bu stabilliği almak için daha iyi donanım isteyen bir işletim sistemi.O yüzden performans karşılaştırması yapmak bana göre biraz gereksiz.iki cihazda akıcı zaten,isteğe de bağlı olmakla birlikte gereksinimleri karşılayacaktır.
    Şahsi fikrimden bahsetmek istemiyorum taraflı bir görüş olabilir bulandırmayayım zaten ortalık karışmış Yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SimulationReality -- 23 Temmuz 2013; 1:05:24 >

• daha sonra iyi paraya satarım diyosan ip5 ama meret gereksiz pahalı..

yok ben efendi gibi alıp 3-4 yıl kullanacam diyosan s3..
  • Bak kardesim s4de kullandim s3de ip5 de 4s de soyle soyliyim.ben tarafsizim applea ayri bi sempatim var yalan soylmeiyim ama tarafsiz olucam.s3aldim beyaz aldim hatta sana yemin ederim iphone4 daha iyidi.donmalari gorucektin ya parcalicaktim telefonu.appleda soyle bisey var 2gb ram koyup milletin gozunu doldurup aldiktan sonra uzmuyo yeterince ozellik koyup sorunsuz bi cihaz yaratiyo.aslinda bunu saglayanda ios.sacma sacma androidle kiyaslamayalim.applenin yok mu kotulugu ekran cok ufak.pahali.ama o klasligi sikligi hisseddiriyo.ben androidi hic begenmem samsungu hele bas belasi ama soyle bisey var htc one i 2 ay kullandim yurt disi almistim.applei tokatlar dogruya dogru kalite tasarim guc.ama samsung 5 para etmez s4 bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snnbrn45

Bak kardesim s4de kullandim s3de ip5 de 4s de soyle soyliyim.ben tarafsizim applea ayri bi sempatim var yalan soylmeiyim ama tarafsiz olucam.s3aldim beyaz aldim hatta sana yemin ederim iphone4 daha iyidi.donmalari gorucektin ya parcalicaktim telefonu.appleda soyle bisey var 2gb ram koyup milletin gozunu doldurup aldiktan sonra uzmuyo yeterince ozellik koyup sorunsuz bi cihaz yaratiyo.aslinda bunu saglayanda ios.sacma sacma androidle kiyaslamayalim.applenin yok mu kotulugu ekran cok ufak.pahali.ama o klasligi sikligi hisseddiriyo.ben androidi hic begenmem samsungu hele bas belasi ama soyle bisey var htc one i 2 ay kullandim yurt disi almistim.applei tokatlar dogruya dogru kalite tasarim guc.ama samsung 5 para etmez s4 bile

sonuna kadar imzamı atarım hatta eklemem gerek;

zamanında birçok kişi s3 ün çok hızlı olduğunu söylediği için (yani adeta tapıyolardı s3'e, pentile ekranına bi laf söyleyen olsa direk cahil ilan ediyolardı) bende bunlara kanıp, iphone veya s3 tercih etmemizi isteyen şirketimde s3'ü tercih ettim ve şirket bana s3 hediye etti.

daha telefonu açar açmaz ilk önce ekranın iğrenç pentile görünümü, home tuşunun 1 saniye geç tepki vermesi (telefonu pencereden fırlatasım geldi) daha sonra da takılmalar-beklemeler beni inanılmaz hayal kırıklığına uğrattı. telefon beni hayattan soğuttu resmen. net olarak kalitesiz. daha söylenebilecek hiçbir şey yok. yurt dışında arkadaşım var onu bekliyorum, gelsin hele ona iphone 5 getirtecem, s3 ü de kardeşime verecem.

bu forumda: s3 inanılmaz hızlı, pentile ekran inanılmaz güzel, eline bir kez s3 alan birdaha iphone'un yüzüne bakmaz diyen herifler olmasaydı, bende şirkette iphone tercih ederdim ama lanet olsun ki burdaki safsatalara kandım.

android platformu gördüğüm kadarıyla özellikle htc one da falan gayet güzel çalışır durumda. ona lafım yok. ama samsung=kalitesizlik dir bana göre. daha önce xperia ray kullandım ve s3 den çok daha iyiydi, hemde düşük donanımına rağmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

daha sonra iyi paraya satarım diyosan ip5 ama meret gereksiz pahalı..

yok ben efendi gibi alıp 3-4 yıl kullanacam diyosan s3..

s3 mü 3-4 yıl kullanılacak??? kesinlikle katılmıyorum. telefon elime geçeli daha 1 ay olduğunda farkettim ki bir günden sonra kasıyo, her sabah kapatıp açmaya başladım mecburen. kaldı ki bi program da yüklü değil, face-twitter bile kullanmayan biriyim ben. onlar bile yüklü değil. oyun bile oynamıyorum (ufak bi simulasyon oyunu vardı onu da 15 gün oynadım bidaha açmadım) s3 de android platformunu okadar kötü kullanmışlar ki home tuşu 1 saniye geç tepki veriyo.

samsung android piyasasına diğer markalardan önce girdiği için neyazıkki popüler olmuş ve şimdi konuyu açan arkadaşı s3 almaktan caydırsak busefer de s4 almaya kalkar allah bilir
    />
    kaçın samsung dan, gidin htc one alın, iphone alın, samsung nedir abi. ben iphone karşıtı biriydim, samsung aldım şimdi samsung karşıtı değilim, direk samsung düşmanıyım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 16 Ağustos 2013; 8:15:43 >

• 01001101 kullanıcısına yanıt
    o mesajımdan birkaç gün sonra ben note 2 aldım gayet de memnunum gereksiz yere ram harcama farkettim onu da root ederek çözdü zaten başka da sıkıntı yok

s3 ün de 1 gb rami var kasarsa o yüzden kasar herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

o mesajımdan birkaç gün sonra ben note 2 aldım gayet de memnunum gereksiz yere ram harcama farkettim onu da root ederek çözdü zaten başka da sıkıntı yok

s3 ün de 1 gb rami var kasarsa o yüzden kasar herhalde

daha önce kullanmakta olduğum 512 mb ram li, 1ghz tek çekirdek işlemcili xperia ray'de bu sorunların yaşanmadığını özellikle belirttim buyüzden yukarıda. Samsung her ne halt yedi ise böyle salakça sorunlar mevcut ve donanım ile alakası olmadığına eminim.

dahası; s3 kullanicilari bu sorunlardan bahsetmiyolardı, mesela home tuşunun 1 saniye geç tepki verdiğini reddeden s3 sahibi arkadaşlarım oldu, bizzat kendi telefonlarını alıp kendilerine gösterdim, verdikleri cevap: "oooohooooooo okadar da olur be abi, sende haaa, taka taka buna mı taktın kafayı" işte bu arkadaşlar hayatında normal telefon görmemişler ve s3 ü normal zannediyolar.

bide 4 çekirdekciler var, adama telefon yavaş diyosun adam cevap veriyo: "4 çekirdek" hay çekirdek kadar kafanıza taş düşsün emi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 01001101 -- 16 Ağustos 2013; 9:49:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• SAMSUNG GALAXY S3 AL DERİM.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.