Şimdi Ara

iPHONE 5 fransadaki ucuzluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba Kuzenim fransada bir hat aldı ve şöyle bir konrat yaptmış 2.3.4 yıl boyunca o hattan çıkmıycak (bilmiyorum)£ ek ücretle mevcut ücretin üzrine tam emin değilim 24 veya 36 veya 48 de tahahhütlemi ne iphone 5 aldmış 450tl'ye denk geldi. kuzenimde bana 500 tlye sattı gerçektende doğru biraz vergi verdim taş patlasa 600tlye geldi şimdi o pralara burda olcaktı leblebi gibi satılırdı valla sebebini çevreden araştırdım o ülkeden gelene kadar 4.5.6 ithalatçıdan geçiyormuş bunlar bu telpa c5 genpa başarı falan filan orda olmak varmış bakıyorumda sahibindende en düşük 700 oda çakma o fiyatlara gelmez değilmi bulunmaz yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatminkar -- 24 Ocak 2013; 21:10:59 >

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tatminkar

Arkadaşlar Merhaba Kuzenim fransada bir hat aldı ve şöyle bir konrat yaptmış 2.3.4 yıl boyunca o hattan çıkmıycak (bilmiyorum)£ ek ücretle mevcut ücretin üzrine tam emin değilim 24 veya 36 veya 48 de tahahhütlemi ne iphone 5 aldmış 450tl'ye denk geldi. kuzenimde bana 500 tlye sattı gerçektende doğru biraz vergi verdim taş patlasa 600tlye geldi şimdi o pralara burda olcaktı leblebi gibi satılırdı valla sebebini çevreden araştırdım o ülkeden gelene kadar 4.5.6 ithalatçıdan geçiyormuş bunlar bu telpa c5 genpa başarı falan filan orda olmak varmış bakıyorumda sahibindende en düşük 700 oda çakma o fiyatlara gelmez değilmi bulunmaz yani

Noktalama işaretleri, paragrafın anlaşılması için konur. Nokta,virgül gibi. Arada kullanın, çekinmeyin.
    Türklük, Atatürk ve Cumhuriyet vazgeçilmezim. Küfür edene küfür etmekten çekinmem. Dini bütün gruplar tehlikelidir ve düşmanımdır. Din eğitimini sadece Devlet verir, gerisi çıkarcıdır. Fesli köpek, Armağan gibi Türk düşmanlarını örnek verenlerle çarpışırım.

• noktalama isaretleri candir. cekinmeyin sizde koyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZAViRA -- 24 Ocak 2013; 21:33:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • noktalama isaretlerinin kullanilmadigi bir paragraf daha nasil anlayacagiz seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.