Şimdi Ara

Iphone 5'e , 5s kasası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
8.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Iphone 5 telefona iphone 5s kasasi takilirmi cunku 5s daha dayanikli saglam ve guzel . Iphone 5'in kasasi kolay soyuluyor ve dayaniksiz . Acaba yapilabilirmi yardim ederseniz sevinirim ve iphone kasasi degisen varmi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sahibinden'de bi kac ilan görmüştüm -

birinin kasasını birine takıp oturtup satan ilanlar vardı
  • Bunu daha once bende düşünmüştüm ama iPhone 5 ile 5S in flaşları farklı olduğu için olmaz diye düşünüyorum

• Kardeşim o kadar masraf edip saçma bişey yapacağına satıp 5s al 200-300 fazla vermiş olursun

• Boyutları aynı değil diye biliyorum

• Hocam 1 cm fark var diye biliyorum boyunda ki zaten flashları farklı

• Herşeyimiz tamam 5e 5s kasası takacaksınız neden böyle saçmalık yapıyorsunuz verin parası neyse alın uğraşmayın böyle şeylerle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nexus 4 ile takaslık iPhone 4s
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vida yerleri farklidir yapamazsin

• Olur, neden olmasın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gokder

Bunu daha once bende düşünmüştüm ama iPhone 5 ile 5S in flaşları farklı olduğu için olmaz diye düşünüyorum

Kasa oturursa flas sorun olmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: ytghan21

Kardeşim o kadar masraf edip saçma bişey yapacağına satıp 5s al 200-300 fazla vermiş olursun

Kasasi en fazla montaj dahil 200 tl ee iphone 5 en fazla 850 civarina gider en dusuk temiz 5s 1.400 tl civari

• quote:

Orijinalden alıntı: coolcatMiA

Boyutları aynı değil diye biliyorum

Koruyucu paketlerinde iphone 5/5s yazdigina gore aynidir

• quote:

Orijinalden alıntı: zx6r

Herşeyimiz tamam 5e 5s kasası takacaksınız neden böyle saçmalık yapıyorsunuz verin parası neyse alın uğraşmayın böyle şeylerle.

Ver parayi alayim. Hemen hemen 400-500 tl arasi fark vermek gerek 5s icin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dulger007 -- 31 Aralık 2014; 23:02:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cool Storm

Olur, neden olmasın?

Bende merak ettim acaba olurmu

• iphone açıldığı zaman çok problem çıkartıyor. daha önce iki farklı iphone tamir tecrübem oldu. ikisinde de memnun kalmadım. iphone 5 sağlamsa . sadece kasa değişimi için için açmayın.
  • Beyler merhaba biraz hort oluyor ama bende merak ediyorum takilabilirni diye ebaydan kirmizi aluminyum kasa almistim 5s icinmis acaba flasi 5s ile degistirsek kasa takmak mumkunmudur sadece bilen biri cevaplarsa sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: GorkemSelcuk

Beyler merhaba biraz hort oluyor ama bende merak ediyorum takilabilirni diye ebaydan kirmizi aluminyum kasa almistim 5s icinmis acaba flasi 5s ile degistirsek kasa takmak mumkunmudur sadece bilen biri cevaplarsa sevinirim

Takamazsın çünkü 5 ile 5s'in kasasının vida yerleri farklı anakart oturmaz, ama 5'e uyumlu 5s gold ve uzay grisi kasaları satılıyor ben uzay grisi kasası kullanıyorum 5'te mükemmel ve siyah kasa gibi soyulma sorunu yok
  • 5 cihazı 5s benzetebilirsin ama kasa değiştirirek değil
     Iphone 5'e , 5s kasası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenbu -- 15 Haziran 2015; 9:49:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rocky Balboa®

quote:

Orijinalden alıntı: GorkemSelcuk

Beyler merhaba biraz hort oluyor ama bende merak ediyorum takilabilirni diye ebaydan kirmizi aluminyum kasa almistim 5s icinmis acaba flasi 5s ile degistirsek kasa takmak mumkunmudur sadece bilen biri cevaplarsa sevinirim

Takamazsın çünkü 5 ile 5s'in kasasının vida yerleri farklı anakart oturmaz, ama 5'e uyumlu 5s gold ve uzay grisi kasaları satılıyor ben uzay grisi kasası kullanıyorum 5'te mükemmel ve siyah kasa gibi soyulma sorunu yok

Resim atabilirmisin ve dediğin kasanın linki var mıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

5 cihazı 5s benzetebilirsin ama kasa değiştirirek değil
     Iphone 5'e , 5s kasası

5s home tuşumu eklenmiş ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.