Bildirim
Iphone 5'e , 5s kasası (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Nasıl oldu o abi :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
5s hom plastiği eklendi -
Vida ve devre şeması farklı. Elde patlar... -
aynen bende anakartta sıkıntı çıkacağını tahmin etmiştim 5s te bir de M7 var neyse ki satıcıyla görüştüm bana 5 için olanını yollayacak ama takma konusunda kararsızım ilgilenen arkadaş olursa uygun bir fiyata verebilirim temmuz sonuna doğru gelir. -
Sahibinden.com uzerınden gordum ıphone 5 e 5s kasası takan ilan sahibi ile konustugumda herhangi bi sorunun olmadıgını ve uyum sagladıgını soyledı. Ama oyle yapacagına ıphone 5 ini satıp ustune kasa fiyatı olan 200-300 Tl daha ekleyip ikinci el temiz iphone 5s alabilirsin
İyi günler. Benim telefonum da iphone 5 kasası çok kötü durumdaydı bende kasa değiştirmek istiyorum telefonu daha önce komple söküp topladım ekranıda değiştirdim sökmemde sorun olmaz ama 5s görünümlü kasayı nerden bulabilirim? telefonu 5s e benzetmek istediğimden değil en azından daha dayanıklı kolay kolay soyulmuyor hatta hiç soyulmuş 5s görmedim ama sağlam soyulmamış siyah 5 de görmedim ebaydan falan baktım bulamadım. bu kasayı satan bildiğiniz bir yer varmı. Bulamazsam 5 kasası alacam internetteki kasaların hepsi muadil kasa sanırım sorun yaratıyor mu anlaşılır mı? İmei yazmayacak kasada o sorun değil satmayacam zaten telefonu -
quote:
Orijinalden alıntı: dulger007
Selamun aleykum
Iphone 5 telefona iphone 5s kasasi takilirmi cunku 5s daha dayanikli saglam ve guzel . Iphone 5'in kasasi kolay soyuluyor ve dayaniksiz . Acaba yapilabilirmi yardim ederseniz sevinirim ve iphone kasasi degisen varmi ?
Takılmaz hocam
Ama yan sanayi 5s e benzer 5 kasalar mevcut piyasada
Bende şahin var ama doğan görünümlü. Bu da o hesap 😄
5in home tuşunu değiştir oldu sana 5s -
bende o kasadan istiyorum işte nereden bulabilirim o kasayı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

Hızlı