Şimdi Ara

Iphone 5'e , 5s kasası (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
8.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: dulger007

quote:

Orijinalden alıntı: kenbu

5 cihazı 5s benzetebilirsin ama kasa değiştirirek değil
     Iphone 5'e , 5s kasası

5s home tuşumu eklenmiş ?

• Nasıl oldu o abi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5s hom plastiği eklendi
  • Vida ve devre şeması farklı. Elde patlar...
  • aynen bende anakartta sıkıntı çıkacağını tahmin etmiştim 5s te bir de M7 var neyse ki satıcıyla görüştüm bana 5 için olanını yollayacak ama takma konusunda kararsızım ilgilenen arkadaş olursa uygun bir fiyata verebilirim temmuz sonuna doğru gelir.
  • Sahibinden.com uzerınden gordum ıphone 5 e 5s kasası takan ilan sahibi ile konustugumda herhangi bi sorunun olmadıgını ve uyum sagladıgını soyledı. Ama oyle yapacagına ıphone 5 ini satıp ustune kasa fiyatı olan 200-300 Tl daha ekleyip ikinci el temiz iphone 5s alabilirsin

• İyi günler. Benim telefonum da iphone 5 kasası çok kötü durumdaydı bende kasa değiştirmek istiyorum telefonu daha önce komple söküp topladım ekranıda değiştirdim sökmemde sorun olmaz ama 5s görünümlü kasayı nerden bulabilirim? telefonu 5s e benzetmek istediğimden değil en azından daha dayanıklı kolay kolay soyulmuyor hatta hiç soyulmuş 5s görmedim ama sağlam soyulmamış siyah 5 de görmedim ebaydan falan baktım bulamadım. bu kasayı satan bildiğiniz bir yer varmı. Bulamazsam 5 kasası alacam internetteki kasaların hepsi muadil kasa sanırım sorun yaratıyor mu anlaşılır mı? İmei yazmayacak kasada o sorun değil satmayacam zaten telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dulger007

Selamun aleykum
    Iphone 5 telefona iphone 5s kasasi takilirmi cunku 5s daha dayanikli saglam ve guzel . Iphone 5'in kasasi kolay soyuluyor ve dayaniksiz . Acaba yapilabilirmi yardim ederseniz sevinirim ve iphone kasasi degisen varmi ?

Takılmaz hocam
    Ama yan sanayi 5s e benzer 5 kasalar mevcut piyasada

• Bende şahin var ama doğan görünümlü. Bu da o hesap 😄

• 5in home tuşunu değiştir oldu sana 5s
  • iphone teknik İ kullanıcısına yanıt
    bende o kasadan istiyorum işte nereden bulabilirim o kasayı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.