Şimdi Ara

iphone 5'de 2 yeni sorun daha çıktı!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
821
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 5'in belirli ülkelerde satışa çıkmasının ardından kullanıcılar, çeşitli şikayetlerle Apple forumlarını doldurmaya başladılar. İlk şikayet, bazı iPhone 5'lerin kutularından çizik çıktığı yönünde olmuştu. Gündeme gelen son iki şikayetin ise, can alıcı bir öneme sahip olmasa da bazılarının canını sıktığı kesin.

Forumlardaki şikayetlere göre iPhone 5'in yeni Lightning kablosu, USB portuna oldukça sıkı bir biçimde yerleşiyor ve bazen çıkartması imkansız bile olabiliyor. Apple forumundaki bir kullanıcı, başına gelenleri şöyle anlatıyor: "USB kablosunu sökmeye çalıştım ama sıkışmıştı. USB fişinin üzerindeki beyaz kılıf kaymaya başladı, ama yine de kabloyu çıkarabildim." Bir Apple mağazasına giderek kabloyu değiştirdiğini söyleyen kullanıcı, kablonun hala sıkı olduğunu, ancak eskisine nazaran daha iyi olduğunu iletiyor.

Bir başka kullanıcı ise yeni Lightning bağlantısını beyaz güç bağlantısından sökmeye çalışırken plastik kabın sıyrıldığını ve metal bağlantıların ortaya çıktığını söylüyor.

Bazı kullanıcılar, USB fişine bastırarak ona açı kazandırdıklarını ve kabloyu daha kolay söktüklerini söylüyorlar.

iPhone 5'deki internette sıkça konuşulan bir başka sorun ise "ışık sızıntısı".

iPhone 5 ışık mı sızdırıyor?

Apple cihazlarında daha önce de ortaya çıkan "ışık sızıntısı" sorunu, iPhone 5'te de olabilir.

İnternette kullanıcıların yayınladığı fotoğraflar, iPhone 5'in karanlık bir ortamda üst kısmında küçük bir aydınlanma gösteriyor. Aynı ışık sızıntısını yaşayan birçok kullanıcı var ve konu Apple forumlarına da taşınmış bulunuyor.

Bazı kullanıcılar, bu sorundan dolayı iPhone 5'lerini değiştirdiklerini, ancak hala aynı sorunu yaşadıklarını söylüyorlar. Sorunun ne derece yaygın olduğunu şu an söylemek ise biraz güç.

Benzer ışık sızıntısı sorunları, daha önce de iPad 2'de ve beyaz iPhone 4'de de meydana gelmişti.

Bazı kullanıcılara göre bu sıkıntı, ekranda kullanılan yapıştırıcı maddenin tam olarak kurumamış olmasından kaynaklanıyor ve zamanla düzeliyor. Ancak ışık sızıntısının devam etmesi halinde cihazınızı değiştirmek isteyebilirsiniz.

Alıntıdır:Chiponline

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaSSive -- 26 Eylül 2012; 19:09:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyle. Mi boyle Mi olabilir Mi gibi seyler ne kadarmantikli

• Öylesini böylesini bilmem ben.
    Potansiyel bir iphone 5 alıcısı olan ben, bu tür şikayetlerden sonra iphone 5 almaktan kesinlikle vazgeçtim.
    Bir sene daha bekler, update edilmiş haliyle iphone 5S i alırım.

• İsik sizintisi dedimmi htc nin amaze 4g modelinin uzerine tanimam alttan resmen fener gibi yaniyordu :) Ne kadar zorlasanda 5 i kotuleyezsin... :) daha nelerr cikicak neler

• quote:

Orijinalden alıntı: MaSSive

Öylesini böylesini bilmem ben.
    Potansiyel bir iphone 5 alıcısı olan ben, bu tür şikayetlerden sonra iphone 5 almaktan kesinlikle vazgeçtim.
    Bir sene daha bekler, update edilmiş haliyle iphone 5S i alırım.

hocam o zaman da iPhone 6 yeni tasarımla gelecek iPhone 5S çabuk eskiyecek diye alamayız biz
  • Bunlar hep palawra
    Bugun iphone 5 aldigim orange magazasina gitdim. Orada turk bir kiz calisiyor. Size hic boya dokulmesiyle ilgili iphone 5 geriye geldimi diye sordum. Yoo gelmedi dedi. Oyle sorunmu varmis dedi.
    Cevremde cogu kisi iphone 5 aldi. Hicbirinde sorun duymadim. Bence bu haberler yalan. Diyelimki sorun var apple hic sorgusuz sual siz degisim yapiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: cnr.kh

İsik sizintisi dedimmi htc nin amaze 4g modelinin uzerine tanimam alttan resmen fener gibi yaniyordu :) Ne kadar zorlasanda 5 i kotuleyezsin... :) daha nelerr cikicak neler

iphone u kötülemek gibi veya sen ve senin gibiler gibi illaha bir taraf olmak gibi bir derdim yok benim.
    Hali hazırda iphone 4S, ipod touch 4, Galaxy Note, ve S3 sahibiyim.Aynı zamanda potansiyel bir iphone 5 alıcısıydım düne kadar.Okuduğum bir haberi paylaşmak ne zamandan beri kötülemek oluyor.

Kaldiki kişi kendinden bilir işi.
    Bilmem anlatabildimmi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Nokia 8.3 çok iyi değil mi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • devir 4S devri...
  • quote:

quote:

İsik sizintisi dedimmi htc nin amaze 4g modelinin uzerine tanimam alttan resmen fener gibi yaniyordu :) Ne kadar zorlasanda 5 i kotuleyezsin... :) daha nelerr cikicak neler

iphone u kötülemek gibi veya sen ve senin gibiler gibi illaha bir taraf olmak gibi bir derdim yok benim.
    Hali hazırda iphone 4S, ipod touch 4, Galaxy Note, ve S3 sahibiyim.Aynı zamanda potansiyel bir iphone 5 alıcısıydım düne kadar.Okuduğum bir haberi paylaşmak ne zamandan beri kötülemek oluyor.

Bilmem anlatabildimmi.

Hocam bu haberi senin yaptiginin farkinda bile degilim kaldiki dedigin gibi bunlar senin fikirlerin degil olan haberi paylasmissin sen yani burda benim lafim sana degil ama biz millet olarK illaki bir hakaret veya gider yapmada onde oldugumuz icin hak veriyorum sana

• her ne kadar sorun çıksada 5 alıcam ben arkadaş almanyadançizik problemi olmayacağını düşünüyorum kablo da sorunluysa değiştiririm çok mu zor
  • Alayı palavra

• quote:

Orijinalden alıntı: dervis2007

Bunlar hep palawra
    Bugun iphone 5 aldigim orange magazasina gitdim. Orada turk bir kiz calisiyor. Size hic boya dokulmesiyle ilgili iphone 5 geriye geldimi diye sordum. Yoo gelmedi dedi. Oyle sorunmu varmis dedi.
    Cevremde cogu kisi iphone 5 aldi. Hicbirinde sorun duymadim. Bence bu haberler yalan. Diyelimki sorun var apple hic sorgusuz sual siz degisim yapiyor.

Haklı olabilirsiniz ancak Türkiye'de apple store mağazası yok. Hadi diyelim genpa garantili aldık ve sorun yaşıyoruz, direk kullanıcı hatası ile karşı karşıya kalma riskimiz var.Değişim yapmak için kırk takla attırıyorlar insanlara.

Apple'a ait bir mağaza olsa zaten bu haberlere bırakın itibar etmeyi bir çok kişi gönül rahatlığı ile gidip satın alacak. Garantisiz cihazların fiyatı şu an 1800-3500 TL arası satıcıya göre değişiyor. Çoğunluk ise bu tarz haberlerden dolayı şu an için böyle bir parayı riske etmeye yanaşmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 26 Eylül 2012; 21:13:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bravoecho

devir 4S devri...

Hahah, bir bakıyoruz ki iPhone 5 gelince 4S fiyatları artmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaynak olarak chip gördüm ve güldüm geçtim
  • quote:

quote:

Bilmem anlatabildimmi.

Kıyafetine gore hergun başka model mi alıyorsun, ne yapıcaksın o kadar aleti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

kaynak olarak chip gördüm ve güldüm geçtim

Madem öyle alsana direkt ingiltereden bir Link.

http://www.theregister.co.uk/2012/09/25/iphone_5_lightning_cables_sticking_in_usb_ports/

iPhone 5 Lightning cables sticking in USB ports

Wires revealed, tempers frayedBy Simon Sharwood, APAC Editor • Get more from this authorPosted in Hardware, 25th September 2012 01:03 GMTOwners of the new iPhone 5 are reporting a sticky problem with the new "Lightning" cable used to connect their handsets to power sources or computers sticking in USB sockets.Lightning is Apple's replacement for its 30-pin connector and terminates in a standard type A USB plug, as featured in USB memory sticks and pictured at left.Owners of the new cable have found, according to posts in Apple's Support Communities, that the connector fits rather too tightly into USB ports on a variety of devices. In some cases it has proved impossible to remove.One Apple customer, posting under the name 'gvilledh', explained his experience as follows:"I went to unplug the USB cable from the wall wart and it was extremely tight. The white sleeve over the connection started to slide off, but I was able to get it out."gvilledh took his cable back to an Apple store where it was replaced, but he says " My new one is still tight, but not as bad as the first one."Another poster, iGixer, had a similar issue:So I tried to unplug my brand new Lightning connector from the white power block and the white plastic surrounding the USB end slides right of revealing the medal connectorsThe source of the problem seems to be the two small rectangles cut into one side of the USB A plug, with posters reporting they are a little deeper than those in other connectors. That extra depth seems to result in the tines of a USB socket digging in to a depth at which they won't easily slide out.Some posters say downward pressure, to angle the USB plug down a little, helps to withdraw it from the socket.Apple had not responded to a request for comment at the time of publication.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.