Şimdi Ara

iphone 5 Batarya ömrü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yurt dışından telefon aliexpress ten telefon getirme olayım hüsranla sonuçlandıktan sonra bi arkadaştan iphone 5 aldım.Daha önceden de 4s vardı.Batarya sorunlarını az çok biliyordum..

Evet batarya çok dayanmıyor..

Bugun telefonun bataryası saat 11 de %98 iken şarjdan çektim.3g açık, wifi açık, navigasyon açık( arka planda programların kullanabilmesi için),ekran parlaklıklığı %50, 4 saat içinde saate ve şarjını bakmak için telefonu kullandım, 2 dakika telefon görüşmesi yaptım,5 dakika face ve whatsapp kullandım.Saat tam 15.00 gibi evdeydim kalan şarj %38 di.8 dakika arkadaşımla yine konuştum telefona baktığımda %25 şarj kaldı.

evet yukarıdaki wifi,3g,navigasyon bataryasını yiyen sebepler,ama batarya performansını değerlendirmek için gerekliydi.Bataryanın bu kadar kısa bir sürede bu kadar fazla azalma göstermesi bana normal gelmedi.
    Şimdi şarj %20 deyken tekrar şarja taktım %100 şarj olmasını bekleyip telefonu 2g de kullanıp diğer şarj azalmasını sağlayan etkenleri kapatıp tekrar batarya sınaması yapmayı düşünüyorum..

Bunları yapmamım nedeni ise telefonu 2. el ve uygun bir fiyata aldığımdan ve yarın akşama kadar iade etme hakkımın olduğundandır.Iphonelarda şarj entegresi sorunları fazlasıyla mevcut, bu telefonun sıkıntısı şarj entegresi olabilir mi yoksa sadece klasik iphone bataryası sorunumudur ?

• Benim 4s de aşağı yukarı aynı durumda. İphone'larda 1 yıldan sonra batarya böyle malesef.
    Çözüm harici Powerbank kullanmak veya bataryayı değiştirmek.
    30 liradan 150 liraya kadar powerbank'lar var, Apple'da da orijinal batarya 200 lira civarı.
  • yurt dışından yüksek kapasiteli batarya çözüm olur mu sizce ?
  • Orjinaline en yakın kalitede batarya, ixifit sitesinden satın alabilirsiniz.. iPhone 5 bataryası 30 dolar + kargo parası ile adresinize gelir.. Forumda 4S için satın alanlar vardı, çok memnunlar..
    https://www.ifixit.com/Store/iPhone/iPhone-5-Replacement-Battery/IF118-001
    İ4 veya i4S için olan bataryalar biraz daha ucuz tabi, değiştirmesi de daha pratik..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler inceliyorum
  •  iphone 5 Batarya ömrü

Arkadaşlar şarj konusunda bir çok konu vs var. Iphone 5C kullanıcısıyım 3g/2g değişimli kullanırım. GPS devamlı açıktır. Ekran parlaklığı yarıdan fazladır, ben gayet memnunum şarj süresinden. Hiç bir android cihazda böyle süreler alamamıştım mesela ki denemediğim rom/kernel kalmamıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iNFeRNuS

iphone 5 Batarya ömrü

Arkadaşlar şarj konusunda bir çok konu vs var. Iphone 5C kullanıcısıyım 3g/2g değişimli kullanırım. GPS devamlı açıktır. Ekran parlaklığı yarıdan fazladır, ben gayet memnunum şarj süresinden. Hiç bir android cihazda böyle süreler alamamıştım mesela ki denemediğim rom/kernel kalmamıştı.

Telefonunuzu ne zamandır kullanıyorsunuz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İPHONE 11 BATARYA DEĞİŞİMİ
    2 yıl önce açıldı
    İphone 7 Batarya Tavsiyesi
    3 yıl önce açıldı
    İphone X batarya değişimi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

quote:

iphone 5 Batarya ömrü

Mayıs ayından beri.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kabiz Civciv

quote:

iphone 5 Batarya ömrü

Mayıs ayından beri.

Aldığınız sonuç şimdilik normal bence. 1- 1,5 sene falan dolunca sorunlar başlıyor

• Kabiz Civciv kullanıcısına yanıt
    Daha hiç bir telefonu 1,5 sene kullanamadım o yüzden problem yok :)
  • 5 in batarya ömrü iyi mi yani?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClearNOS

5 in batarya ömrü iyi mi yani?

iyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.