Şimdi Ara

İphone 5 2.el satın alınırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2. el iphone 5 satın almayı düşünüyorum sizce iyimi olur yoksa kötümü, nedersiniz..

• Hocam nolursa olsun 2. El telefon alınmaz bence. Gerçekten ileride basınız falan agırır ortalıkta çok çakal var. Gidip 0 telefon alın derim. Okadar bütçeniz yoksa android telefonlara yönelebilirsiniz. İlla iphone alıcam diye bi kural yok. Yada o fiyata 0 iphone 4 alabilirsiniz. Bence ios 7.1 in gelmesiyle iphone 4 cok iyi bi duruma geldi. İyi düsünün bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacağınız cihaza bağlı hocam :)

Saygılar
  • Nerden aldığına bağlı , nerden alacaksın bilmiyorum ama güvenilir olmasına dikkat et 100 lira için 1000 lirayı çöpe atma.Şüphen 5 ten yana ise şüphen olmasın çok iyi telefon

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

Nerden aldığına bağlı , nerden alacaksın bilmiyorum ama güvenilir olmasına dikkat et 100 lira için 1000 lirayı çöpe atma.Şüphen 5 ten yana ise şüphen olmasın çok iyi telefon

Telefonculardan almayı düşünüyorum birde nasıl anlarım orjinal falan olduğunu ?
  • Orjinal olduğunı derken ? Çin malı olmasından bahsediyorsan appstore gir çalışıyorsa gerçektir , parça olarak orjinal olup olmadığını garantiye göndermeden anlamanın bir yolu var mı bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: melihcskn

Orjinal olduğunı derken ? Çin malı olmasından bahsediyorsan appstore gir çalışıyorsa gerçektir , parça olarak orjinal olup olmadığını garantiye göndermeden anlamanın bir yolu var mı bilmiyorum

Çok sıkıntılımı oluyor bunların 2. elleri arkadaşım dış kasa soyuluyo biraz diyo ama içersini bilmiom diyo yada başka 2. el olarak alsammı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. El bu pc alınır mı
    7 ay önce açıldı
    SIFIR İPHONE 13 ALINIR MI
    4 gün önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bencede ne olursa olsun 2. el telefon almamalısın hele ki iphone
  • Sıfır 5C al iPhone 4 al diyen olmuş ama sakın 5 den aşağı alma 5C iyidir

• Bulduğun telefona göre değişir ama bütçe elveriyorsa 5c al bence burdakiler pek sıcak değil 5c ye ama bence gayet kaliteli.Açıkcası sokak köşelerindeki telefonculara güvenmiyorum pek o yüzden pek bir öneri veremiycem ama DH ikinci el bölümünde bol referanslı üyeler var i5 satan bulursan problem çıkacağını sanmıyorum , verebileceğim tek tavsiye bu

• 2. el alınır
  • quote:

Orijinalden alıntı: qqyyxx

2. el alınır

işte nasıl orjinal olup olmadığı içindeki sıkıntıları nasıl anlarız işte kasanın neresine bakılır vs. uygulamaların nerelerine falan bakılır yada sürüm vs. olarak ayarlarda nerelere bakılır?

• Alınır neden alınmasın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ben aldım simlocklu çıktı kozmetik olarak kusursuzdu ama bi restore bile edemiyorum az kulanılmış dediler batarya 350 kere şarj edilmiş bidaha ikinci ele bulaşmam ben batarya değerlerini ve model numarasını bi aratın öyle alın derim
  • kardeşim neresine bakılır derken araba almaya gitmiyorsun sonuçta. ama yinede anlamıyorum dersen bir bileni yanına al o baksın. valla ne diyeceğimi bilemedim şimdi. telefon alırken garantisi faturası varmı vs. kasasına bak insani duygularlamı kullanılmış. bak işte sonuçta alcağın bir telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fannibal

hocam ben aldım simlocklu çıktı kozmetik olarak kusursuzdu ama bi restore bile edemiyorum az kulanılmış dediler batarya 350 kere şarj edilmiş bidaha ikinci ele bulaşmam ben batarya değerlerini ve model numarasını bi aratın öyle alın derim

ne kadara aldınız o cihazı. fatura vs varmıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mar00N

Hocam nolursa olsun 2. El telefon alınmaz bence. Gerçekten ileride basınız falan agırır ortalıkta çok çakal var. Gidip 0 telefon alın derim. Okadar bütçeniz yoksa android telefonlara yönelebilirsiniz. İlla iphone alıcam diye bi kural yok. Yada o fiyata 0 iphone 4 alabilirsiniz. Bence ios 7.1 in gelmesiyle iphone 4 cok iyi bi duruma geldi. İyi düsünün bence

Abartma hocam.Forumunun ikinci el kısmında gayet iyi ürünler var.İkinci el piyasası bazen hayat kurtarıyor.Bende şuan ikinci el aldığım iphone 4 den yazıyorum.Telefon pırıl pırıl :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qqyyxx Q kullanıcısına yanıt
    1500 apple store faturası türkiyede kayıt yapıldığına dair belgeler ve orijinal aksesuarlarla aldım kutulu olarak telefonda sıkıntı yok ama simlock olayı sinirimi bozuyor şarjı da idare ediyor işte keşke sıfır 5c alsaydım dediğim de oluyor ha bide 32 gb ve beyaz olması da 1500 ü gözden çıkarmam için bana yalvarıyor gibiydi biraz da gözüm boyandı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bran the Builder -- 15 Mart 2014; 13:06:50 >
  • Kardeş ben sahibinden sitesinde buldum.Adamla buluştum elden aldım 18 ay garantili 1350 ye almıştım çizik yoktu,2 ay kadar oldu kilit tuşu bozuldu teleservise gitti swap cihaz gönderdiler.Cihaz değişti şimdi çok güzel oldu.İyi araştırırsan alınabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suleymanslymn

Kardeş ben sahibinden sitesinde buldum.Adamla buluştum elden aldım 18 ay garantili 1350 ye almıştım çizik yoktu,2 ay kadar oldu kilit tuşu bozuldu teleservise gitti swap cihaz gönderdiler.Cihaz değişti şimdi çok güzel oldu.İyi araştırırsan alınabilir.

kardeş şu an aynı durum bende de var kilit tuşunun sağ kısmı basmıyor genpa garantili servise versem cihaz değişimi mi olur?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.