Şimdi Ara

İPHONE ^:!5.11.07 UNLOCK ÇIKTI (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
1
Favori
37.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lipitor45

arkadaşlar benim sorunuma kimse çare bulamadı. AT&T kart istedim kimsede yardımcı olmadı. şimdi benim telefon açık içinde sim kart yok ve ekran da no sim card installed yazıyo arkasında usb kablosu ile itunes resmi var ama pc ye bağlı değil. pc ye bağlayınca bişi değişmiyor. ekranın altında slide for emergency yazıo sağa doğru kaydırırnca acil aramalara geçiyo. her türlü update i denedim. hatta itunes 9.0 ile 3.1.2 yi denedim olmadı arkasından 3.1i denedim sorunsuz yükledi yine olmadı. artık başka bilgisayarda deneyeceğim...

AT&T sim kartına gerek yok ki, her sim kartla oluyor anlayamadım sorununu.
    Olmazsa şu adrese bi bak:
    http://gamertr.wordpress.com/2009/11/04/170/

• ARKADAŞLAR ben jb yaptım fakat cydiadan bu oyunları falan nasıl indirebileceyim hakkında bilgm yok yardımcı olurmusunuz pm atarsanız sevinirim
  • arkadaslar bende anlasmali at&t simkart yok.
    itunesten orjinal 3.1.2 yükledikten sonra aktivasyon isteyecek.
    o aşamada jailbreak yapabilirmiyim.
    jailbreak yaptiksan sonra menü gelirmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: core2ibo

arkadaslar bende anlasmali at&t simkart yok.
    itunesten orjinal 3.1.2 yükledikten sonra aktivasyon isteyecek.
    o aşamada jailbreak yapabilirmiyim.
    jailbreak yaptiksan sonra menü gelirmi?

Evet blackra1n yaptıktan sonra menü geliyor.
  • arkadaşlar bende iphone2g var 3.1.2 yükledim ve unlock gitti yeni unlock falan çıkmış benm için geçerlimi ne yapmam gerekiyor teknik servise sordum birisi 75 diğeri 100 tl dedi lütfen yardım edin bu arada mac dışında bi çözümü yokmu bunun
  • mac lerde çözümü varmış ama windows için yokmu şu çıkan blackra1n deki unlock 2g ler için geçerlimi deilse ne yapmam gerekiyor?
  • ben cyda dan bısey yuklemeye korkuyorum artık bı sıkıntı olurmu tekar cunku en son ordan bısey yuklerken dondu makıne sonra ıtunes a takıncada 3.1 oldu ve bu zmana kadar bekledım varmıdır bı yolu yada yapılmamamsı gerekenler bı sey yuklerken???
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustik93

mac lerde çözümü varmış ama windows için yokmu şu çıkan blackra1n deki unlock 2g ler için geçerlimi deilse ne yapmam gerekiyor?

Aslında bi denesen blackra1n'i güzel olur 2G ile. En azından öğrenmiş oluruz. Bende de 2G var ama yarısı çalışıyor yarısı çalışmıyor. O yüzden deneyemiyorum.
  • Ben iPhone 2G kullanıcısıyım. Blackra1n ile unlock yaptım. v3.1.2 olarak sorunsuz kullanıyorum şu anda...
  • arkdaşlar unlock yaptık iyi güzelde wifi görmüyor alet =(
  • benim wifi arızalı olduğu için internete girip indirme şansım yok blacksn0w u, bu program deb uzantılı değil mi pc yi tele bağlayıp atsak olmaz mı, yada nasıl halledilecek wifisi çalışmayan cihazlar
  • Bende 2g iphonumu pcye bagladim bu blackrain denen programi calistirdim. Telefon calismiyor allta usb ustte CD olan ekranda kaldi ne yapmam gerekiyor lutfen yardim edin. Bu arada Iphonumun versiyonu 1.1.4 idi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benbenor

Bende 2g iphonumu pcye bagladim bu blackrain denen programi calistirdim. Telefon calismiyor allta usb ustte CD olan ekranda kaldi ne yapmam gerekiyor lutfen yardim edin. Bu arada Iphonumun versiyonu 1.1.4 idi.

arkadaşım iphonunu itınes üzerinden update et ve Blackrain'i kullan çünkü blakrain 3.1 ve 3.1.2 içindir. Bu şekilde sorunsuz çalışır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spainerr

arkdaşlar unlock yaptık iyi güzelde wifi görmüyor alet =(

Network (Ağ) ayarlarını sıfırla büyük bir ihtimalle düzelecektir.
  • cydadan bıseyler yuklemek guvenlımı arkadaslar nelere dıkkat etmek gerekır sızce onlem alınması gereken seyler varmı mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

quote:

Orijinalden alıntı: TheRecRuiT_89
    pasaport kaydını yaptım zaten ben şu an kayıtlı imei numarası. unlock 3.0.1 çalışıyor yani. başkasının sorusuyla karıştırmış olabilirmisin benim sorularımı ben pasaport yada imei ile ilgili bişey sormamıştım da

pardon ya Dil-Tarih in sorusuyla karışmış pasaport konusu.ama at&t ile ilgili bölüme cevap vermişim en azından orası senin sorun

hehe evet o kısım benim içindi diğer soru için de arkadaşa yardımcı olmuş oldun. sayfa baya uzadı galiba iletiler bana da bazen içiçe görünüyor

• Arkadaslar yurt disi cihazimi jailbreak ve unlock ettim fakat backupta bulunana jailbreakli halde indirmis oldugum applicationlari itunes kurmuyor sebebi nedir acaba cydia dan birseymi kurmam gerekiyor acaba anlayamadim
  • selam ben 3.1 unlock u 3gs te yaptıktan sonra sarjım 2 saat gitmeye basladı telefonu 3.1.2 yapmalımıyım yardıma ihtiyacım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: andol

Arkadaslar yurt disi cihazimi jailbreak ve unlock ettim fakat backupta bulunana jailbreakli halde indirmis oldugum applicationlari itunes kurmuyor sebebi nedir acaba cydia dan birseymi kurmam gerekiyor acaba anlayamadim

Cydia'dan AppSync 3.0 veya 3.1'i yükleyin, bu sürümünüze göre değişir
  • arkadaslar 2g olan iphonumu itunes ile 3.1.2 ye yukseltikten sonra black rain programi ile jb unlock falan yaptim sonra eski bilgilerimi itunes'tan restore etmek isterken telefon en son elma altinda bar seklinde kaldi. Pc ye bagli degilken bile ekran o sekilde. Lutfen yardim. Tskkk
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.