Şimdi Ara

İPHONE ^:!5.11.07 UNLOCK ÇIKTI (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
1
Favori
37.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: borass

selam ben 3.1 unlock u 3gs te yaptıktan sonra sarjım 2 saat gitmeye basladı telefonu 3.1.2 yapmalımıyım yardıma ihtiyacım var

Her güncelleme genelde daha iyi donanım ve software kullanımını beraberinde getirir. Bu her elektronik alet için geçerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: benbenor

arkadaslar 2g olan iphonumu itunes ile 3.1.2 ye yukseltikten sonra black rain programi ile jb unlock falan yaptim sonra eski bilgilerimi itunes'tan restore etmek isterken telefon en son elma altinda bar seklinde kaldi. Pc ye bagli degilken bile ekran o sekilde. Lutfen yardim. Tskkk

Ben bu durumda dfu moda geçip tekrar restore'luyorum
    Itunes'u açın
    Teli pcye bağlayın.
    Power ve Home tuşuna aynı anda 15 sn basılı tutun. Pc den usb sesi gelene kadar basılı tutun. Ses gelince Power tuşunu bırakın ama Home tuşuna basılı tutmaya devam edin 25 saniye basılı tutun.
    Bu sırada itunes iphone'u görecek ve siize restore imkanı verecek.
    Bu kısımda eğer cihazı kapama sanşınız varsa Power'a uzunca basılı tutarak tekrar açmayı deneyin eğer yine elma ekranında kalırsa bu yolla restore edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goa Mania -- 5 Kasım 2009; 22:33:07 >

• Telefonu tekrar itunestan restore ettim ve tekrar jb yaptim blackrain programi ile. Telefon acildi anca unlock olmadi henuz. 2g Telefonu tekrar bozmadan eski haline tekrar nasil getirebilirim birileri yardim edebilirmi? tsk
  • quote:

Telefonu tekrar itunestan restore ettim ve tekrar jb yaptim blackrain programi ile. Telefon acildi anca unlock olmadi henuz. 2g Telefonu tekrar bozmadan eski haline tekrar nasil getirebilirim birileri yardim edebilirmi? tsk

Burda bütün bilgiler mevcut
    http://gamertr.wordpress.com/2009/11/04/170/
  • arkadaşlar 3gs 3.1 unlock ettim ama wifi görmüyor artık tlf acaba bilgisi olan warmı ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: spainerr

arkadaşlar 3gs 3.1 unlock ettim ama wifi görmüyor artık tlf acaba bilgisi olan warmı ???

Ayarlar/Genel/Ağ/Hücresel Veri Ağ/Ayarları Sıfırla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Goa Mania -- 6 Kasım 2009; 1:26:05 >
  • Benim cihazda wi-fi internet paylaşımı ve şarj süresi gitmişti 1saat oncesine kadar ağ ayarlarını sıfırlarım ve hersey eski haline dondü sorunsuz çalışıyor şimdilik
  • Arkadaşlar bide biri bana cydianın nasıl kullanıldıgını anlatabilirmi ? program falan indirmek için bu sitede onunla ilgili konu açıldımı bilmiyorum ama açıldıysada onun linkini bilen warsa yardımcı olursa sewinirim ..
  • 3.1.2 kurup blackra1n ve blacksn0w işlemlerini yaptım... wifi-gps-youtube-3g,v.s. fln hiç bir sorun yok çok şükür.

fakat biraz kurcalarken şunu farkettim tomtom, navigon ve igo my way uygulamalarından hiçbiri yer tespit edemiyor. önce google mapsten giriyorum orası buluyor ardından bu uygulamaları tek tek deniyorum tık yok. gerçi 3.1.2 den önce de bi gidip bi geliyodu anlamıyordum niye kafasına göre çalışıp çalışmadığını bu sefer tamamen gitti hiç sinyal alamıyor. maps te ise dediğim gibi anında buluyor hiç sorun yok. problem ne acaba bilen bir arkadaş var mı
  • Selam arkadaşlar sizlere iphonum hakkında son durum raporunu iletmek istedim.

öncelikle yardımcı olan bazı arkadaşlara çok teşekkür ederim.

laptopumda hemen hemen her türlü işletim sistemini kurup itunesin her versiyonunda her firmware yi kurmaya çalıştım ancak sonuç negatif. itunes 9.0.1 ile iphonum (3gs 16 gb black) siyah ekranlı dfu moduna aldıktan sonra restore butonuna tıkladım ordanda restore and update i tıklayıp güncelledim. gayet güzel yükledi ve iphone açıldı malesef ekranda no sim uyarısı var çünkü sim kart takmadım :D. ve ekranda usb kablosu ve itunes resmi var. ekranın altında kaydırma çubuğunı kaydırınca menü geleceğine sadece acil aramalar geliyo.

blackra1n rc3 ü çalıştırınca ve make it ra1n e tıklayınca ne oluyor dersiniz :D resetliyor ve ekrana usb ve itunes resmi geliyor aynen recovery moda alınmış gibi ve 2 sn sonra itunes açılıyor ve blackra1n in vermesi gereken uyarıyı veriyor tamam a basınca ekran kararıyor ve bir daha açılmıyor. o götün resmi çıkması lazımmış ama çıkmıyor.

ben elimle kapatıp açıyorum ve yine update ettikten sonra gelen ekran geliyor ve yine menü açılmıyor. hatta itunes ile 3.1.2 custom firmware 5gb rootlu yurt dışı ipsw var onu da denedim ama 1600 hatası alıyorum göya o ipsw ler jb liymiş bir akradaş sölemişti. ama kuramadıktan sonra faydasız. 1600 hatasını gidermeyi denedim ama tarifteki yerler yok pc de.

şimdi sonuç olarak makine hala acil aramalar da ve sanırım AT&T sim kart olmadan da düzelmeyecek. yardım etmek isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. biri bana şu sim kartı yollarsa çok memnun olacağım ve unlock yaptıktan sonra hemen kendisine yollarım kargo masrafları benden..

herkese teşekkür ederim.

• bende window 7 ultimate var ona rağmen taktım çalıştı telefona oyun yağıyor suan :D
  • benim 3gs 3.1.2 versiyon var unlock ve jailbreak yaptim fakat sonra wi fi da sorun cikti..!
    sonra restore ettim gene yukledim simdi duzeldi normal calisiyo gibiydi fakat simdide sole bi sorun olustu 3g ozelligini acinca telefonun avea hattim servis disi kaliyo.!!!!!
    bu soruna bi cozumunuz varmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lipitor45

Selam arkadaşlar sizlere iphonum hakkında son durum raporunu iletmek istedim.

öncelikle yardımcı olan bazı arkadaşlara çok teşekkür ederim.

laptopumda hemen hemen her türlü işletim sistemini kurup itunesin her versiyonunda her firmware yi kurmaya çalıştım ancak sonuç negatif. itunes 9.0.1 ile iphonum (3gs 16 gb black) siyah ekranlı dfu moduna aldıktan sonra restore butonuna tıkladım ordanda restore and update i tıklayıp güncelledim. gayet güzel yükledi ve iphone açıldı malesef ekranda no sim uyarısı var çünkü sim kart takmadım :D. ve ekranda usb kablosu ve itunes resmi var. ekranın altında kaydırma çubuğunı kaydırınca menü geleceğine sadece acil aramalar geliyo.

blackra1n rc3 ü çalıştırınca ve make it ra1n e tıklayınca ne oluyor dersiniz :D resetliyor ve ekrana usb ve itunes resmi geliyor aynen recovery moda alınmış gibi ve 2 sn sonra itunes açılıyor ve blackra1n in vermesi gereken uyarıyı veriyor tamam a basınca ekran kararıyor ve bir daha açılmıyor. o götün resmi çıkması lazımmış ama çıkmıyor.

ben elimle kapatıp açıyorum ve yine update ettikten sonra gelen ekran geliyor ve yine menü açılmıyor. hatta itunes ile 3.1.2 custom firmware 5gb rootlu yurt dışı ipsw var onu da denedim ama 1600 hatası alıyorum göya o ipsw ler jb liymiş bir akradaş sölemişti. ama kuramadıktan sonra faydasız. 1600 hatasını gidermeyi denedim ama tarifteki yerler yok pc de.

şimdi sonuç olarak makine hala acil aramalar da ve sanırım AT&T sim kart olmadan da düzelmeyecek. yardım etmek isteyen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. biri bana şu sim kartı yollarsa çok memnun olacağım ve unlock yaptıktan sonra hemen kendisine yollarım kargo masrafları benden..

herkese teşekkür ederim.

bu 1600 hatasi ile ilgili ipa yukleyememe sorunu bende de olmustu bir arkadas aynen sunu yazdi ve olayi cozdum 3.1 versiyosunu ile sende dene bence jailden sonra
    Cydia'dan AppSync 3.0 veya 3.1'i yükleyin, bu sürümünüze göre değişir

• Arkadaslar bende de hicbir sorun yok gibi gozukuyordu 3g yi aktivite edince hattim gidiyor acaba hattimin 3g ye acik olmayisindan dolayi yada 3g burada cekmediginden dolayi mi acaba anlayamadim hattim avea ayni sorunla karsilasan oldumu

Tamama arkadaslar cozdum olayi sizde de oluyorsa biraz beklemeniz lazim hat once gidiyor sonra geri geliyor arkadaslar meraklanmayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andol -- 6 Kasım 2009; 10:28:58 >
  • arkadaslar bende bı ızlenımı paylasıca sızınle sarj suresı daha ıyı gıbı geldı bana deneyen yada farkeden oldumu?
  • Andol kardeşim zaten jb yapabilsem sorunum kalmaz. hatta menü görünse yine sorun kalmaz ama sorun zaten menünün açılmaması. nasıl okuyorsun yazdığımı anlamadım ki. ne yüklersem yükleyim sim kilidi açılmıyor doğal olarak menü de gelmiyor.
  • 2g olan iphonu once itunes ile 3.1.2 ye yukselttim. daha sonra blackrain programini indirdim ve telefonu pc ye bagli iken rain it'e bastim telefon acildi telefondan wireless internete baglandim ve blackrain programindan cydia ve rocki indirdim "snow yoktu olsaydi ona da basacaktim" cydia yuklendi. Arkadaslar telefonu nasil unlock yapacam simdi lutfen bundan sonra ki adimlari soyleyin.

NOT: AYNI ISLEMLERI 3G ILE YAPTIM ANCAK ARTI OLARAK SNOW DA VARDI 3G OLANA HATTIMI TAKIP CALISTIRABILIYORUM

HELPPPP
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreamerstar

benim 3gs 3.1.2 versiyon var unlock ve jailbreak yaptim fakat sonra wi fi da sorun cikti..!
    sonra restore ettim gene yukledim simdi duzeldi normal calisiyo gibiydi fakat simdide sole bi sorun olustu 3g ozelligini acinca telefonun avea hattim servis disi kaliyo.!!!!!
    bu soruna bi cozumunuz varmi?

3G yi kapalıdan açık duruma getirince nedense sinyal alamıyor bir türlü. servis dışı yazıyor.
    Ben sorunu şöyle çözmüştüm: 3G yi açtıktan sonra telefonu uçak moduna alın. Bir 10-15 sn bekledikten sonra uçak modunu kapatın. muhtemelen 10-15 sn içerisinde 3g şebekesi bulunacaktır....
  • quote:

2g olan iphonu once itunes ile 3.1.2 ye yukselttim. daha sonra blackrain programini indirdim ve telefonu pc ye bagli iken rain it'e bastim telefon acildi telefondan wireless internete baglandim ve blackrain programindan cydia ve rocki indirdim "snow yoktu olsaydi ona da basacaktim" cydia yuklendi. Arkadaslar telefonu nasil unlock yapacam simdi lutfen bundan sonra ki adimlari soyleyin.

NOT: AYNI ISLEMLERI 3G ILE YAPTIM ANCAK ARTI OLARAK SNOW DA VARDI 3G OLANA HATTIMI TAKIP CALISTIRABILIYORUM

HELPPPP

hackerımız geohotun dediğine göre blacksn0w, 2g iphone ları kıramıyormuş. şöyle bir açıklama yapmıs:
    quote:

If you are on a 2G iPhone, blacksn0w isn't an option for you. But BootNeuter is, a completely free permanent unlock for your 2G. Of course, blackra1n will work great, and even hacktivate for you.

tercüme etmek gerekirse:
    "Eğer Iphone 2G kullanıcısıysanız, blacksn0w sizin için bir seçenek değildir. Fakat BootNeuter isimli, 2G için sim kilidini kıran ücretsiz bir uygulama vardır. Tabi ki blackra1n sorunsuz çalışacaktır. hacktivate işlemlerini yapacaktır."

Anladığım kadarıyla Iphone 2G kullanıcılarının jailbreak için yine blackra1n kullanması lazım fakat unlock için çözüm blacksn0w yerine BootNeuter kullanmak...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRecRuiT_89 -- 6 Kasım 2009; 13:41:03 >

• merhaba arkadaşlar,
    ABD den 2 adet iphone 3GS aldım. biri nişanlıma biri bana. fakat türkiyeye gelince sadece 1 telefon kaydının yapıldığını öğrendim. şimdi biri kayıtlı biri kayıtsız. dolayısıyla kayıtsız olan benimki :) ve de kullanamıyorum. ne yapmamı önerirsiniz? eğer pasaport kaydı yapabilecek birisi varsa yada tanıyorsanız ona 75 tl öderim. yada başka bir öneriniz varmı? istanbulda oturuyorum. mailde atabilirsiniz dr.hakankocoglu@gmail.com... yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.