Şimdi Ara

İPHONE ^:!5.11.07 UNLOCK ÇIKTI (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
1
Favori
37.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3.2 ye gecmemi tavsiye edermisiniz yoksa 3.1 de kalip olemi unlock yapiyim?
  • Arkadaslar unlock cok kolay yapilacak(blackra1n yuklu olmali yani jailbreak yapilmis olmali) bl tek yapmaniz gereken iphonunuzda blackra1n in icine girip icy yazan yerde ra1n yazacak onu yukleyecez daha sonra tekrar blackra1n i calistirdigimizda sn0w ibaresi cikacak ona tiklicaz... That's it :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakbay

Arkadaslar unlock cok kolay yapilacak(blackra1n yuklu olmali yani jailbreak yapilmis olmali) bl tek yapmaniz gereken iphonunuzda blackra1n in icine girip icy yazan yerde ra1n yazacak onu yukleyecez daha sonra tekrar blackra1n i calistirdigimizda sn0w ibaresi cikacak ona tiklicaz... That's it :))

aynen öyle yazıyorhttp://iphonejtag.blogspot.com/ da.....arada bakmak lazım blackra1n e... ıcy değişmişmi....su anda aynı.....:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTuu

Haydaaa iPhone 2G kullanıcıları blacksn0w kullanamayacakmı? Biz nasıl 3.1.2 unlock yapacağız?

2G ler için hali hazırda zaten unlock vardı araştırırsan bulursun

http://twitter.com/geohot

arkadaşlar burdan takip edin geohot şu an nette ve soru soranlara dakika dakika cevap veriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: joven

Bende merak ettim 2g kullanıcıları bu çıkacak program ile jailbreak yapamayacaklarmı...

2g kullanıcıları için

''Eğer bir iPhone 2G kullanıcısı iseniz blacksn0w sizin için bir seçenek değildir. Ama BootNeuter ile tamamen kalıcı ve ücretsiz olarak sizin 2G için kilidini açabilirisiniz . Elbette blackra1n sizin içinde çalışır ..

yazıyor....
  • quote:

Orijinalden alıntı: joven

Şimdi ben blackra1n ile windows üzerinden 3.1.2 jailbreak yapabilirmiyim...

evet arkadaşım yapabilirsin
  • arkadaşlar noon est 03:00 diyor
    sabah bizim saatimizle 10:00'da gönderdiği tweet'te de 7 saat var dedi
    Bizim saatimizle 19:00-19:30 civarı BUGÜN çıkıyor program

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayfonsever -- 3 Kasım 2009; 15:28:35 >
  • son 1 buçuk saat arkadaşlar uzun bekleyiş sonra eriyor
  • bugun mu çıkıyor? yarın değilmiydi?
  • 3.1 de unlocku test etmemiş.3.1.2 yi öneririm demiş birine yazdığı cevapta.umarım sorun olmaz.bi dünya şey yükledim.3.1.2 yapmak istemiyorum
  • hesap hatası yapmışım noon EST bizim saatimizle 19:00-19:30 civarı oluyor pardon
  • hayır arkadaşlar bugün çıkıyor

realbrutal sende sadece backup yap basit bir çözüm
  • nasil yani anlamadim 3.1 unlock yapamayacagizmi ? illaki 3.1.2 ye yuksetmemizmi gerekiyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iphone_bg -- 3 Kasım 2009; 15:40:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonche

hayır arkadaşlar bugün çıkıyor

backup yapınca yükseldiğinde herşeyi yerine geri geliyormu?jailbreak bi telefonda pek olmaz heralde.ama tabi sorun çıkarsa mecbur yapacağım.bu basebande çözüm üretiyor.zannetmiyorum 3.1 yada 3.1.2 olmasının sorun olacağını.4 saatten civarı bir şey kaldı hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: candancana

nasil yano anlamadim 3.1 unlock yapamayacagizmi ? illaki 3.1.2 ye yuksetmemizmi gerekiyor ?

geohot test etmediğini söyledi.olmadık bir yerde hata ile karşılaşma ihtimalimiz var bence.twitterda geçen diyaloğu koyayım.yorum sizin:

-vatandaşın biri: may i do the unlock at os 3.1 and bb 05.11.07 or i need update to os 3.1.2?

-geohot: it's untested, i recommend 3.1.2
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

quote:

Orijinalden alıntı: sonche

hayır arkadaşlar bugün çıkıyor

backup yapınca yükseldiğinde herşeyi yerine geri geliyormu?jailbreak bi telefonda pek olmaz heralde.ama tabi sorun çıkarsa mecbur yapacağım.bu basebande çözüm üretiyor.zannetmiyorum 3.1 yada 3.1.2 olmasının sorun olacağını.4 saatten civarı bir şey kaldı hadi hayırlısı

tahminimce olması gerekiyo sen yinede dene kaybedicek neyin var ki

• arkadaslar pekı sımdı yukseltelımmı 3.1.2 ye yoksa 3.1 lerde dırek olucakmı unlock?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeOpS35
    arkadaslar pekı sımdı yukseltelımmı 3.1.2 ye yoksa 3.1 lerde dırek olucakmı unlock?

Arkadasim kimse bilmiyor ki, daha kimse denemdi ki denyip gorecez ben de 3.1 im direk yapacam unlock kitlenirse mecburen 3.1.2 ye yukseltip oyle yapacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeOpS35

arkadaslar pekı sımdı yukseltelımmı 3.1.2 ye yoksa 3.1 lerde dırek olucakmı unlock?

bence yükselt benim yaptığım gibi yada bir saat bekle yorumlara gore ne yapman gerektiğine karar verirsin
  • zaten sıkıntım bneım o ya
    sımdı yukseltmeden yaparız hayda don basa olmaz falan :)
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.