Şimdi Ara

İPHONE ^:!5.11.07 UNLOCK ÇIKTI (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
1
Favori
37.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaten yeni versiyon dururken niye 3.1 kullanıyorsunuz ki ona anlam veremedim?

quote:

Orijinalden alıntı: fatihbektas

quote:

Orijinalden alıntı: wondercrafter

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

Adimlari dogru yaptiginiza emin olun youtubedeki videoyu izleyin ve aynen yapin. Sadece ingiltereden alinan cihazda jb sorun oluyormus diger topikteki arkadas bahsetmis sizde bir deneyin.
    Unlockun nasil yapilacagini soran arkadas ise aynen jb yapar gibi cihaza blackrain yukleyecek menuye gelen simgeyi acacak. Cydia İcy ve Snow yazacak. Cydia ve İcy jb yapar snow ise unlock. Zaten cikinca detayli olarak anlatimi aciklanacaktir merak etmeyin.

Hata yapmıyorum. Aynen uyguluyorum ama tüm adımlar bitttiğinde sim kilidi olmayan bir sim takın diyor. İçinde sim olmadan deniyorum bu defa sim takın ekranında kalıyor. ürün amerikadan alınmış bir ürün. Ne yapacağım bilemiyorum. Yok mu benimle aynı sorunu yaşayan?

3G mi?

3GS

Dostum senin yapman gereken AT&T kart takmak telefona (Telefonla birlikte gelen, PIN kodu olmayan). Onla aktivasyon yaptıktan sonra Blackra1n kuracaksın Türkiye'deki hatlarla aktivasyon yapılabilir mi bilmiyorum. Pin kodunu kaldırıp deneyebilirsin çünkü illa pinsiz istiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ***CoNDoR*** -- 3 Kasım 2009; 18:52:25 >

• 10.83333333 DK
  • ya çocuk resmen show yapıyor ya dalga geçiyo ortalıkla helal olsun:) geri saymalar filan..
  • arkadaşlar blackra1n RC2 ile jaılbreak yapamıyorum ama RC1 ile oluyor bi fark edermi???
  • quote:

Orijinalden alıntı: doriangray83

ya çocuk resmen show yapıyor ya dalga geçiyo ortalıkla helal olsun:) geri saymalar filan..

ya coştum ben yerimde duramıorm :D:D:D
  • YAHUU BIRAK YAPSIN HELAL ONA BUNLARRR GOCUMM BENIMM BEEE GEOOO
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeOpS35

YAHUU BIRAK YAPSIN HELAL ONA BUNLARRR GOCUMM BENIMM BEEE GEOOO

anaaam
  • son 470 sn..
  • 7 dk........................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sançi -- 3 Kasım 2009; 18:53:44 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KeOpS35

YAHUU BIRAK YAPSIN HELAL ONA BUNLARRR GOCUMM BENIMM BEEE GEOOO

anaaam

HADII KOCUUMM HADIII INSALLAH BI AKSILIK CIKMAZ BU KADAR BUYUK BI HAYALKIRIKLIGI YASAMAMIS OLURUM CUNKUUU

• quote:

Orijinalden alıntı: ***CoNDoR***

Zaten yeni versiyon dururken niye 3.1 kullanıyorsunuz ki ona anlam veremedim?

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

Adimlari dogru yaptiginiza emin olun youtubedeki videoyu izleyin ve aynen yapin. Sadece ingiltereden alinan cihazda jb sorun oluyormus diger topikteki arkadas bahsetmis sizde bir deneyin.
    Unlockun nasil yapilacagini soran arkadas ise aynen jb yapar gibi cihaza blackrain yukleyecek menuye gelen simgeyi acacak. Cydia İcy ve Snow yazacak. Cydia ve İcy jb yapar snow ise unlock. Zaten cikinca detayli olarak anlatimi aciklanacaktir merak etmeyin.

Hata yapmıyorum. Aynen uyguluyorum ama tüm adımlar bitttiğinde sim kilidi olmayan bir sim takın diyor. İçinde sim olmadan deniyorum bu defa sim takın ekranında kalıyor. ürün amerikadan alınmış bir ürün. Ne yapacağım bilemiyorum. Yok mu benimle aynı sorunu yaşayan?

3G mi?

3GS

Dostum senin yapman gereken AT&T kart takmak telefona (Telefonla birlikte gelen, PIN kodu olmayan). Onla aktivasyon yaptıktan sonra Blackra1n kuracaksın Türkiye'deki hatlarla aktivasyon yapılabilir mi bilmiyorum. Pin kodunu kaldırıp deneyebilirsin çünkü illa pinsiz istiyor.

elimde AT&T kartı yok. Ne yapabilirim? Herhangi biryerden bulsam olur mu?

• sanki yeni bir çağa geçiş yapıoruz gibi oldum bittimi bittiyse gözlerimi açıcam
  • FORUMDA BI BAYRAM HAVASI MI SEZDIM NEDIRRR
  • 200 SANİYEEEEEEEEEEEEEEE
  • 2 dk ..
  • abi içim içime sığmıyo 141 sn kaldı.simcardı herşeyi taktım bekliyorum.umarım ilk anda yüklenmeden dolayı sorun olmaz
  • 75
  • 100...........
  • saka mı ya -1 -2 gidiyo bu :D
  • -20
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.