Şimdi Ara

İPHONE ^:!5.11.07 UNLOCK ÇIKTI (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
1
Favori
37.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • olur olur artık olur rahat ol sen yayınlaması gerekiyodu ama hala yok bir hareket
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonche

olur olur artık olur rahat ol sen yayınlaması gerekiyodu ama hala yok bir hareket

bize göre saat 7de yayınlanacak.gmt saatine göre 5 de yazıyor sitede.bizde gmt+2 deyiz.o yüzden iki saat daha beklemek gerekiyor
  • arkadaslar yardım lutfen!!!3gs 16 3.1.2 yapmıstım bende telefon ozellıgım yok yani,unlock yapmak ıcın bı bucuk saat war bu arada bende bu blackraini yüklüyüm yardım edermısınız nasıl yukluyoruz??
  • Arkadaşlar ben yurtdışı 3gs sahibiyim ve telefonumda 3.1.2 yüklü. Baseband 05.11.07 yani. Telefonum acil arama ekranında beklemekte. Çıkacak olan unlock programı işimi görecek mi? Bildiğim kadarıyla benim telefonum için bir jb yöntemi de yok? Cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihbektas
    Arkadaşlar ben yurtdışı 3gs sahibiyim ve telefonumda 3.1.2 yüklü. Baseband 05.11.07 yani. Telefonum acil arama ekranında beklemekte. Çıkacak olan unlock programı işimi görecek mi? Bildiğim kadarıyla benim telefonum için bir jb yöntemi de yok? Cevaplarınız için teşekkür ederim.

War arkadasim blacrain ile jb yap sonra unlock yap kullan..
  • arkadaslar gerı sayımı ızlemek bıle ayrı bır zewk ama bırı bana yardımcı olsun lutfen...yurtdısı 3gs 16 sürüm 3.1.2 baseband 05.11.07.unlock nasıl yapmam gerekıyor lutfen yardım!!şimdiden tesekkurlerrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdm24

quote:

Arkadaşlar ben yurtdışı 3gs sahibiyim ve telefonumda 3.1.2 yüklü. Baseband 05.11.07 yani. Telefonum acil arama ekranında beklemekte. Çıkacak olan unlock programı işimi görecek mi? Bildiğim kadarıyla benim telefonum için bir jb yöntemi de yok? Cevaplarınız için teşekkür ederim.

War arkadasim blacrain ile jb yap sonra unlock yap kullan..

Blackra1n JB işe yaramıyor ben de. Yalnış birşey mi var?
  • Adimlari dogru yaptiginiza emin olun youtubedeki videoyu izleyin ve aynen yapin. Sadece ingiltereden alinan cihazda jb sorun oluyormus diger topikteki arkadas bahsetmis sizde bir deneyin.
    Unlockun nasil yapilacagini soran arkadas ise aynen jb yapar gibi cihaza blackrain yukleyecek menuye gelen simgeyi acacak. Cydia İcy ve Snow yazacak. Cydia ve İcy jb yapar snow ise unlock. Zaten cikinca detayli olarak anlatimi aciklanacaktir merak etmeyin.
  • İŞTE BUDUR BEEEE RESMEN GERI SAYILIYOO :))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: realbrutal

http://www.blackra1n.com/countdown/

işte geri sayım

1900 Saniye Mi Kalmış

Gidio Gerii

• hayır hayır 1750 kaldıı
    yürüüü beee hadıı yürüüüüüüüüüü.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeOpS35 -- 3 Kasım 2009; 18:31:23 >
  • sımdı cıksam ofısten evde yetısırmıyımkı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: KeOpS35

hayır hayır 1750 kaldıı
    yürüüü beee hadıı yürüüüüüüüüüü.......

HADİN BİSMİLLAHHH

• quote:

Adimlari dogru yaptiginiza emin olun youtubedeki videoyu izleyin ve aynen yapin. Sadece ingiltereden alinan cihazda jb sorun oluyormus diger topikteki arkadas bahsetmis sizde bir deneyin.
    Unlockun nasil yapilacagini soran arkadas ise aynen jb yapar gibi cihaza blackrain yukleyecek menuye gelen simgeyi acacak. Cydia İcy ve Snow yazacak. Cydia ve İcy jb yapar snow ise unlock. Zaten cikinca detayli olarak anlatimi aciklanacaktir merak etmeyin.

Hata yapmıyorum. Aynen uyguluyorum ama tüm adımlar bitttiğinde sim kilidi olmayan bir sim takın diyor. İçinde sim olmadan deniyorum bu defa sim takın ekranında kalıyor. ürün amerikadan alınmış bir ürün. Ne yapacağım bilemiyorum. Yok mu benimle aynı sorunu yaşayan?
  • quote:

quote:

Adimlari dogru yaptiginiza emin olun youtubedeki videoyu izleyin ve aynen yapin. Sadece ingiltereden alinan cihazda jb sorun oluyormus diger topikteki arkadas bahsetmis sizde bir deneyin.

Hata yapmıyorum. Aynen uyguluyorum ama tüm adımlar bitttiğinde sim kilidi olmayan bir sim takın diyor. İçinde sim olmadan deniyorum bu defa sim takın ekranında kalıyor. ürün amerikadan alınmış bir ürün. Ne yapacağım bilemiyorum. Yok mu benimle aynı sorunu yaşayan?

3G mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: wondercrafter

quote:

quote:

3G mi?

3GS

• 20 dk kaldı ....
  • HAYIR HAYIIRRR 15 DK
  • 14

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sançi -- 3 Kasım 2009; 18:45:29 >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.