Şimdi Ara

İPHONE ^:!5.11.07 UNLOCK ÇIKTI (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
1
Favori
37.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR 4.11. 2009 da 5.11.07 baseband unlock cıkıcak.....bilginize...herkese hayırlı olsun......
  • Bu kesin bilgi gibime geldi :)
  • bilgi kesin arkadaşlar youtube da videoyu yayınlamış george..
  • Bu çocuk hakikaten bu işi biliyor. Eşek herif boşuna bekletti bizi aylarca...
  • Oley be bugün aldığım en güzel haber bu umarım asparagaz çıkmaz
  • c0ldsn0wda bugün twittera yazı yazmış. o da ayın birinde sitesine unlocku koyacakmış.sitesini bulana ödül var
  • c0ldsn0w şeetsinde onunla oynasın.. twitter spam yuvası oldu.. ecnebilerin spamcileri yetmiyor gibi birde Türklerin abazanları bastı..
  • umarım bıter bu hasret

cıkar su unlock bır an once...
  • Adam harbiden yayınlamış helal walla :) 3gs3.1 yurtdışı tekrar telefon olabilecek yani :))
  • evet arkadaşlar beklediğimiz oldu galiba 04.11.2009 tarihinde unlock yapabileceğiz. herif uğraşmıyorum dedi gaza getirdiler 3 günde halletti ya.. bizde c0ldsn0w çözecek yayınlayacak diye bekliyoruz. neyse bir aksilik olmaz inşallah.. kimse 10.000$ aldık unlock u yayınlıyoruz diyen sitelere inanmasın herif istediler vermedim diyor hepsi üçkağıtçı diyor haberiniz olsun . tekrar aksilik olmazsa hayırlı olsun. ipodlarımız 04.11.2009 da ıphone oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..........
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopar

c0ldsn0w şeetsinde onunla oynasın.. twitter spam yuvası oldu.. ecnebilerin spamcileri yetmiyor gibi birde Türklerin abazanları bastı..

c0ldsn0w kayıp :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bentley GT

quote:

Orijinalden alıntı: Leopar

c0ldsn0w şeetsinde onunla oynasın.. twitter spam yuvası oldu.. ecnebilerin spamcileri yetmiyor gibi birde Türklerin abazanları bastı..

c0ldsn0w kayıp :)

evet twiteer hesabını silmiş.fake olduğu çok açık gibiydi zaten.yok domuz gribi olmuş yok öle olmuş falan.
  • lutfen yardimmm :s. bi sorum olacak benim iphone 3G version 3.0 modem 05.11.07 ve bootloader 06.04 bunu unlock edebilecekmiyim?
  • edilicek kardeşim rahat old bu george hepimizin derdine derman buldu koca dev teamin yapamadığını yine be veled yaptı
  • sagol arkadasim
  • evet arkadaşlar bende aynı mağdurlardan biriyim. elimde yurt dışından alınma 3GS 16GB BLACK cihaz var pasaport kaydı yaptırıldı. kutunun üzerindek imei cihazda yüklü imei ve internetten teyit ettiğim imei aynı. yani fake imei değil. 3.0 versiyonu vardı ben kendi çabalarımla jailbreak yapmıştım sorunsuz kullanıyordum ve en güzel uygulamaları yükelmiştim.bir gün restore atarken yarım kaldı ve hata verdi bir daha da açılmadı dfu modunda kaldı. bende panikle itunes 9.0 dan orjinal 3.1 versiyonu ile güncelledim ve olan oldu
    şimdi cihazı açıyorum normal açılıyor ve tuş kilidi devreye giriyor. ve arka planda usb kablosu ile itunes simgesi var. tuş kilidini açınca acil aramalar geliyor ve arkada dünya logosu görünüyor. kesinlikle menü görünmüyor. sim kart takınca pin kodunu soruyor pin i girince sim açılıyor ama servis logosu ve sinyal gelmiyor...

sonuç olarak benim ne yapmam lazım. 4 kasımda geleceği söylenen jailbreak ve unlock benim sorunumu çözermi yoksa artık telefon böyle mi kalacak... pls yardım edin cvp yazınn

• aldığın telefon yurtdışında at t anlaşmalı alınmış bir tel yoksa fabrika unlocklu mu?O önemli bir konu.Eğer at t ile alınmış bir tel is 4unde geohot hepimizin sorunları çözücek ama değilse benimde bilmediğim farklı bir sorun vardır.Benim sana önerim 4ünü bekle onu dene olmazsa apple yetkili servise git sorununu çözerler.
  • walla sonche kardeşim izmirden aldım GBT sine baktığım bir gemici getirmiş telefonu internetten imei sorgulamadan da teyit ettim kaydı yapılmış ancak unlock burda mı yapılmış yoksa fabrika unlocklumu bilmiom. fabrika unlocklu olduğu nasıl anlaşılır onu tarif edermisin. adam bana unlocku yapıldı falan demişti. neyse inşallah yarından sonraki çıkacak olan program ile düzelir. walla o kadar parayı çöpe atmak gibi olacak
  • beyler sayfa basına blacksn0w 5.11.7 unlockla ilgili foto ekledım hadi az kaldı.....

buraya da ekleyeyım...yenılıklerı sıze bıldırıcem....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sançi -- 2 Kasım 2009; 23:38:09 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.