Şimdi Ara

İPHONE ^:!5.11.07 UNLOCK ÇIKTI (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
1
Favori
37.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çıkıyormu aman Allahım bu hasret bitiyormu yani inanması çok zor ama,,, geohot kardeşim benim gel buralara dönerle ayran benden
  • bakalım ne zaman vericek programı...umarım bi sok yasanmaz....daha öncede hatırlıyorum %70 oldu.. çıkıcak denilmişti...

sonra telefon kılıtlendı fılan dendi problemın ustesınden gelınemedi....umarım bu sefer olur.....olsun da artık yeter...
  • quote:

Orijinalden alıntı: eagletaha

Çıkıyormu aman Allahım bu hasret bitiyormu yani inanması çok zor ama,,, geohot kardeşim benim gel buralara dönerle ayran benden

döner ekmek parasını bağış yap o oradan alır
  • arkadaşlar geohot twitterinda birşeyler yazmiş ben anlamyorum anlayan biri varsa bakıp bizi aydınlatırsa sevinirim
  • Mephistophelis link verirmisin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sançi -- 30 Ekim 2009; 23:37:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mephistophelis

arkadaşlar geohot twitterinda birşeyler yazmiş ben anlamyorum anlayan biri varsa bakıp bizi aydınlatırsa sevinirim

Daha önce bahsettiği 3 ay bekleme olayının bir şaka olduğunu söylüyor. "Başlamak için herşey hazır" diyor. Ama ne hakkında konuştuğunu bilmiyorum.
  • Arkadaşlar iphone 3gs firmvare 3.1 (3.1.2) ve baseband 05.11.07 dahil ücretli olarakhttp://www.iphoneunlockuk.com/ unlock ediliyor. Tabii ücreti 100TL'yi bulmaktadır. Tek dolandırmayan site budur.
    Bu sitedeki yetkili isim ve adresi şudur.
    Jody Sanders ......
    Managing Director
    Phone Unlock Ltd
    ........

......... sitesi 10000usd unlock için para yatırmıştır.
    GeoHot blackra1n RC2'dan sonra 3GS'i jailbreak yapmış ve çıkardığı Blacksn0w ile iPhone 3.1.2 baseband 05.11.07 unlock edilmiştir. Ancak henüz piyasaya sürmemiştir.
    Anlaşılan 10000usd'nin üzerinde karlar edinilmesi beklenmektedir.

iphone 3gs firmvare 3.1 (3.1.2) ve baseband 05.11.07 £38.99 ücretli olarak unlock etmek isteyenler ........sitesine ödeme yapabilirler.
    IMEI numarası verilerek sadece 1 iphone unlock edilebiliniyor.
    Arkadaşım kredi kartı ile parayı ödedi ve unlock etti.
    Kredi kartı ile ilk ödeme yapılırken sistem kabul edemeyebilir, ancak sonrasında IMEI numarasını kontrol ederek size tekrar ödeme adresinizi resmi olarak göndermektedirler.

Ücret ödemek istemeyenler Blacksn0w'u daha bir süre beklemek zorundalar tabii bu süreyi bilemiyorum.

Herkeze hayırlı olsun.

arkadaşlar bi siteden buldum ne derece doğru olabilir sizce balon mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıntıkam -- 31 Ekim 2009; 3:53:12 >

• Tamamen düzmece.

Sizin yazılım kullanarak ve bilgisayara bağlayarak kırabileceğiniz program nasıl oluyor da IMEI numarası istenip kırılıyor uzaktan? IMEI numarası isteyerek unlock açmak sadece telefonun kilitli olduğu operatörün açma yöntemidir ve yasal bir yöntemdir. Diğer türlü IMEI numaranızla uzaktan açamazlar. Ve şu an yurtdışı iphonelar özellikle at&t olanların simkilitleri IMEI yöntemi ile açılmıyor kontratlı olduğu için.

Oyuna gelmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obattal -- 31 Ekim 2009; 3:56:28 >
  • Merhaba arkadaşlar bu konulara çok uzağım ve cahiliyetimi mazur görün elimde ingiltereden alınmış türkiyede yabancı pasaportla türkcell hatta tek bir numaraya kaydettirilmiş 3.0 versiyon 3GS 16 Gb telefon var dolayısıyla telefon o hat dışında çalışmıyor başka hat takınca servis yok yazıyor. İmei sorgulamasında kayıt dışı olduğu tespit edilen cihaz deniyor .Ben bu telefonu kendime ait başka bir hat ile kullanabilirmiyim ?
    bunun çözümü varmıdır ?
  • arkadaşlar ben de iphone 3gs 16gb sahibiyim. software versiyon 3.0 kullanıyorm çünkü iphonum yurt dışı pasaport ile kaydı yaptırıldı. kendi çabalarımla jailbreak yaptım ve cydia yükledim. şimdi itunes ile ipa uygulama yükleyebiliyorum. ancak bir sorum olacak. aldığımda jailbreak falan yoktu tekrar o hale getirebilirmiyim. yani cydia yı falan kaldırıp orjinal ayarlarına dönebilirmiyim. yada fabrika ayarlarına nasıl dönerim. restore etmeye çalışıyorum ama 3.0 versiyonu yüklü aynı versiyon ile restore yapılamaz diyor ne yapmam lazım.

teşekkürler
  • Arkadaslar twiteer da simdi okudum geo hot "bundan korkuyodum" falan demis yaptigi bir sey ters tepki vermis hadi hayirlisi
  • evet umarım bi sorun yoktur :S

son 11 saatlik iletiler (ingilizcesi daha iyi olan arkadaşlar tercume ederse iyi olur)

# it's like mobilesubstrate...but *inside* the baseband, bagel time-29 minutes ago from web
    # i was afraid of this, injection is causing a ripple effect and crashing somewhere completely differentabout- 4 hours ago from web
    # finally used the vm_protect patch in the kernel, now i understand the anger at it's absence from purplera1n RC1about -6 hours ago from web
    # i wish i had the source to commcenter, i could fit this in so nicely. apple?about- 7 hours ago from web
    # @thiago_peres its a big machine that cleans the ice in skating rinksabout-11 hours ago from web in reply to thiago_peres
    # looks like if i run the zamboni on startup everything is okay, btw i was kidding about 3 monthsabout- 11 hours ago from web
  • quote:

Orijinalden alıntı: ıntıkam

Arkadaşlar iphone 3gs firmvare 3.1 (3.1.2) ve baseband 05.11.07 dahil ücretli olarakhttp://www.iphoneunlockuk.com/ unlock ediliyor. Tabii ücreti 100TL'yi bulmaktadır. Tek dolandırmayan site budur.
    Bu sitedeki yetkili isim ve adresi şudur.
    Jody Sanders ......
    Managing Director
    Phone Unlock Ltd
    ........

......... sitesi 10000usd unlock için para yatırmıştır.
    GeoHot blackra1n RC2'dan sonra 3GS'i jailbreak yapmış ve çıkardığı Blacksn0w ile iPhone 3.1.2 baseband 05.11.07 unlock edilmiştir. Ancak henüz piyasaya sürmemiştir.
    Anlaşılan 10000usd'nin üzerinde karlar edinilmesi beklenmektedir.

iphone 3gs firmvare 3.1 (3.1.2) ve baseband 05.11.07 £38.99 ücretli olarak unlock etmek isteyenler ........sitesine ödeme yapabilirler.
    IMEI numarası verilerek sadece 1 iphone unlock edilebiliniyor.
    Arkadaşım kredi kartı ile parayı ödedi ve unlock etti.
    Kredi kartı ile ilk ödeme yapılırken sistem kabul edemeyebilir, ancak sonrasında IMEI numarasını kontrol ederek size tekrar ödeme adresinizi resmi olarak göndermektedirler.

Ücret ödemek istemeyenler Blacksn0w'u daha bir süre beklemek zorundalar tabii bu süreyi bilemiyorum.

Herkeze hayırlı olsun.

arkadaşlar bi siteden buldum ne derece doğru olabilir sizce balon mu?

farklı bir sistemden sanırım unlock ediyorlar.yoksa imeiden unlock nasıl olacak.geçen gün johny sanders denen adam exploidi geohota yolladı kırması için.hatta elinde video vardı kırılmış bir iphonenun.ama bu açık sadece telefonun çekmeye başlamasını sağlamış.arama mesaj atma gibi işlemleri yapamamış.arkadaşınada helal olsun kazıklanmayı göze almış.100 tlde az para değil

• arkadaşlar dew team ne diyor biligisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ROWERİM

arkadaşlar dew team ne diyor biligisi olan varmı

Bunlardan uzak durun diyor.
  • Arkadaşlar Geohot videoyu yayınladı. Çok az kaldı, sabırla bekliyoruz...
    http://www.youtube.com/watch?v=g23e9e9zOVI

Edit: Videoyu izlediğinizde kullandığı iPhone'nin 05.11.07 olduğunu göreceksiniz. Yaptığı işlem sonunda telefon açılıyor. Umarız en kısa sürede program haline gelir elindeki yazılım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihbektas -- 31 Ekim 2009; 16:58:36 >
  • geohot yaptı. hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.