Şimdi Ara

İPHONE ^:!5.11.07 UNLOCK ÇIKTI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
608
Cevap
1
Favori
37.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • umarım en kısa zaman içinde çıkar artık beklemek gerçekten can sıkıntısı haline geldi 58 gündür beklemedeyim askerde bile beklerken şafak belliydi burda şafakta belli değil iphone 3 g s 3,1 unlock " un şafağı karanlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayfonsever

quote:

Orijinalden alıntı: benbenor

arkadaslar dun 3g iphonu yanlislikla 3.1.2 ye yukseltim suan telefonu kullanamiyorum. telefonu eski haline getirmek mumkun mu? lutfen yardim!!
    tesekkurler

Eğer daha önceki halinde Pwnage ile jailbreakliyse geri döndürmen mümkün. değilse geçmiş olsun.

cihaz eski haline dondu ama sanirim unlock olmasi lazim yaptigim update ten dolayi. Firmware ise 5.11.07 nasil olacak simdi arkadaslar?
  • şu an için tek yapabiliceğin donanımsal müdehale ile 5.11.07 yi 4.26.08 düşürmek ama ne kadar güzenlidir bilemiyorum, şu aralar gelişmeler var beklemeni tavsiye ederim zaten geohot el attıysa unlock işine 1-2 güne kalmaz çıkar; umarım :)
  • ARKADAŞLARIM BURASI 3GS BÖLÜMÜ....

3G muhabbetlerini yapmayın diye 2 defa yazı yazdım...

halen 3g ile ilgili soru soruluyor....

BU KONU 3GS 5.11.07 BASEBAND UNLOCK ANA KONU BAŞLIKLI YAZIDIR.....OK

3G İPHONESİ OLAN ARKADAŞLAR BAŞKA YERDE SORUNLARININA CARE ARARLARSA SEVİNİRİM......
  • Kabak tadı verdi artık bu işte kaç zamandır bekliyoruz hala somut bir cevap yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: sançi

ARKADAŞLARIM BURASI 3GS BÖLÜMÜ....

3G İPHONESİ OLAN ARKADAŞLAR BAŞKA YERDE SORUNLARININA CARE ARARLARSA SEVİNİRİM......

hocam kusura bakma ama bu unlock olayı ile ilgili bişey sormak isterim şimdi bu 3g unlock ile 3gs unlock arasında ne fark var yani kısaca bu unlock 3g için çıkmış olsa bu 3gs de çalışmayacak mıda başka yerde çözüm arayın diyosun bu konu hakkında fazla bilgim olmadığından soruyorum bu kısaca bi base band sorunu diilmi yani senin elindeki telin basebandı 5.11.07 değil mi beimki 5.11.07 ona göre bende 3g var boşuna burda çözüm aramıyım eğer fark varsa bu konu hakkında beni bi bilgilendirirsen sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ıntıkam -- 28 Ekim 2009; 18:29:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ıntıkam

quote:

hocam kusura bakma ama bu unlock olayı ile ilgili bişey sormak isterim şimdi bu 3g unlock ile 3gs unlock arasında ne fark var yani kısaca bu unlock 3g için çıkmış olsa bu 3gs de çalışmayacak mıda başka yerde çözüm arayın diyosun bu konu hakkında fazla bilgim olmadığından soruyorum bu kısaca bi base band sorunu diilmi yani senin elindeki telin basebandı 5.11.07 değil mi beimki 5.11.07 ona göre bende 3g var boşuna burda çözüm aramıyım eğer fark varsa bu konu hakkında beni bi bilgilendirirsen sevinirim

dostum 3g de su an için sorun yok....unlock jailbreak baseband ..... sorun yok... en kötü donanımsal mudehale var .....3gs farklı... hız olarak , sistem olarak farklı.. 3g nın cihazları var donanımsal mudehale için.... 3gs te böyle bişey su an için yok.....

umarım faydalı olmuşumdur sana.....

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ıntıkam

quote:

dostum 3g de su an için sorun yok....unlock jailbreak baseband ..... sorun yok... en kötü donanımsal mudehale var .....3gs farklı... hız olarak , sistem olarak farklı.. 3g nın cihazları var donanımsal mudehale için.... 3gs te böyle bişey su an için yok.....

umarım faydalı olmuşumdur sana.....

sağol açıklamaların için teşekkür ederim ben unlock olayında bu iki cihazın yazılımsal olarak bi farkı varmı? diye sormak isterim yani kısaca 3g yada 3gs yutdışı ikisinden biri için unlock [yazılımsal] çıksa diğerinde çalışmama ihtimali var mı?bunu sormak isterim donanımsal olarak telefonuma müdahale edilmesine sıcak bakmıyorum

• quote:

arkadaşım senin sorunun ne anlamadım ha 3g ha 3gs ikisindede unlock sorunu var ve çıkıcak program ikisi içinde aynı kaldı ki başlık tam olarak şöyle " iPhone FW 3.1 yurt dışı unlock 5.11.07 baseband Ana Konu " bence sen 3gs için verdiğin parayı hazmedememişsin üstünede unlock sorunu çıkınca sinirlerin bozulmuş sanırım,

iyi forumlar...

• arkadasım bence sen baslıgı deyiş 5.11.07 sorunu dıe yazz..bu olay 3g veya 3gs deil baseband ve boatloader olayıdır....cıhazın özzellıklerı önemlı deil ayrıyeten. hızlı oması yavas olmasıylşada alakası yok sadece unlock olayı herkesın ısdedıgı (5.11.7) da baseban da temel konu bu unlock işinde....... donanımsal olarakda isdemeynelerdevar bu çözumu 3G si olasada ..veya hem 3g hem 3gs olanvarsa napsın aynı sorun..şimdii burdan cıkıp bska bi formmu tutalım 3g için.........baslıgı deişelim ozman ozman 5.11.07.diee.. işde burda herkes sorununa çözum buluor kafasımdakı soruyu cevapalıyor ........teşekkurler
  • arkadaşlar Geohot twittera yazdığına göre birşeyler bulmuş aman tanrım çalışıo şeklinde birşeyler demiş

omg. now i see now this works...my legal dept could've written a better malloc than this
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aztecha

arkadasım bence sen baslıgı deyiş 5.11.07 sorunu dıe yazz..bu olay 3g veya 3gs deil baseband ve boatloader olayıdır....cıhazın özzellıklerı önemlı deil ayrıyeten. hızlı oması yavas olmasıylşada alakası yok sadece unlock olayı herkesın ısdedıgı (5.11.7) da baseban da temel konu bu unlock işinde....... donanımsal olarakda isdemeynelerdevar bu çözumu 3G si olasada ..veya hem 3g hem 3gs olanvarsa napsın aynı sorun..şimdii burdan cıkıp bska bi formmu tutalım 3g için.........baslıgı deişelim ozman ozman 5.11.07.diee.. işde burda herkes sorununa çözum buluor kafasımdakı soruyu cevapalıyor ........teşekkurler

evet çok haklısın ki zaten başlıkta 3gs ibaresi yok ve ya ben yanlış okuyorum başlığı :S hadi 3gs yazsın 3g unlockla ne farkı var yüzlerce başlıkla forumumu kirletelim

• quote:

Orijinalden alıntı: sonche

arkadaşlar Geohot twittera yazdığına göre birşeyler bulmuş aman tanrım çalışıo şeklinde birşeyler demiş

omg. now i see now this works...my legal dept could've written a better malloc than this

Hadi bakalım, bekliyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ?*emre*?

quote:

arkadaşım senin sorunun ne anlamadım ha 3g ha 3gs ikisindede unlock sorunu var ve çıkıcak program ikisi içinde aynı kaldı ki başlık tam olarak şöyle " iPhone FW 3.1 yurt dışı unlock 5.11.07 baseband Ana Konu " bence sen 3gs için verdiğin parayı hazmedememişsin üstünede unlock sorunu çıkınca sinirlerin bozulmuş sanırım,

iyi forumlar...

aynen katılıyorum arkadaşa.ha 3g ha 3gs ne farkeder.Galiba arkadaş kendininkini iphone bizimkini ise sagem olarak görüyor.

• bende bekleyenler arasına katıldım. keşke update den önce bir foruma baksaymışım
  • 28 diede bi muhabbet vardı oda mı yalan oldu
  • ulen George Hotz seni bi bulursam şımarık adam yapıcaksan yap artık usandırdın kırıcam nalet olacasıyı
  • jailbreak i bulduguna şükredene kadar adamada küfür eder olduk :) Deniyoruz bakalım bişiler olacakmı gelecek mi :)
  • arkadaşlar....

3g ile 3gs 5.11.07 olayı aynı eyvallah...fakat 3g de 5.11.07 olan baseband donanımsal mudehale ile duşuruluyor.... sorun ortadan kalkıyor....

3gs te aynı donanımsal mudehale nıye olmuyor...sizinki sagem olduğu için değil... .. telefonlar farklı ...3g ile 3gs arasında cok fark var...

keske sizin dediğiniz gibi aynı olsaydıda bizde 2 aydır 3gs teli yatırmasaydık...... 3gs sahiplerinin bu cıkacak unlocktan baska bir sansları yok... ... bende

bır 3gs sahibi olarak bu konuyu actım ve konunun dahilmamasını istediğim için böyle bir yorum yaptım....

NOT: cıkacak olan 5.11.07 baseband unlock 3gs ve 3g yide kapsayacaktır elbet... ama sorun 3g de değil....3gs te... alet kullanılamıyor ve caresi yok... 3g si olan arkadaşların en azından cıkış yolu var..... 3g de sorunu olan 'hocam benim 3g de bişey oldu kilitlendi ' vs muhabbetleri yapılıyor...şimdi ne fark var deyip buna cevap yazalım...o zaman bu başlığı niye açtık ... aç bir tane iphone başlığı takıl orda 2G 3GS 3G hepsi hakkında sor ne soracaksan.....ben 3gs alıp ipod olarak kullanan arkadaşlar ve kendim için bu konuyu açtım...hepsi bu kadar....

ayrıca baslığa 3GS ekledim bilginize....bırdaha da bu konu hakkında yorum yapmayacağım....

• merhaba konuyu uzun zamandır takip ediyorum. İnternette dolaşırken şöyle bişey buldum. Aşağıdaki sitede 3GS in 3.1.2 versiyonunu unlock edebilen program olduğu yazıyor. Tabi program parayla satılıyor. Buna benzer programları bikaç sitede daha görmüştüm.. Peki bunların aslı nedir bilen varmı ???

http://www.newiphoneunlock.com/3g.html?gclid=CK7Pm83J4p0CFdBb4wodKS0HNg
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.