Şimdi Ara

İphone 4sde farkettiğim garip olay

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu iki kılıfıda kullanıyorum arkadaşlar bumpers olan çerçeve tamamen plastik yapımı diğeri ise sert plastik fakat çerçeveyi takınca wifi hızı diğerine göre nerdeyse 3 kat hızlı speedtest sonuçları aynı gibi ama sayfalar 3 kat kadar daha hızlı cevap veriyor

Bide home tuşumun sağa doğru yamuk olduğunu farkettim

İphone 4sde farkettiğim garip olay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 18 Ocak 2013; 19:57:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Asus TUF Gaming A620M-PLUS Wi-Fi AMD Ryzen 5 7600 ASUS Dual RTX™ 4060 OC Edition 8GB
    Msi Mag M100R Case Kingston Fury Beast RGB EXPO 32GB 5600MT/s CL36 DDR5 Dell 23.8" G2422HS IPS 165Hz
    MSI MAG A550BN 550W 80+ Bronze Logitech G733 Wireless Headset
    Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 Asus Rog Strix RX Optic Red Switch Logitech Mouse G305+G300S+G102

• iPhone 5 alan bir arkadas vardı iPhone 5 ile speed test denemişti anten problemi var mi diye ve eliyle kapadığında daha hızlı olduğunu fark etmişti oluyor boyle seyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 ve 4s'lerde yanlış hatırlamıyorsam, telefonun etrafında ki aluminyum kısım 3g ve wifi olarak etkileme yapıyor. Bazı kaplar cihazın veri alışverişini kısıtlıyormuş. Bumpers veri aktarımını etkiler.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.