Şimdi Ara

İphone 4S wi-fi yok 'grey-out' sorunu yaşayan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.400
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar cihazım ikinci el yurtdışı gerçek pasaport kayıtlı ve uluslararası garantisi 19 ocakta bitecek. wi-fi sorununu bilerek 700 tl ye aldım. Aldığım kişi son ios 6 güncellemeden sonra böyle olduğunu söyledi. Sorun şu: ayarlarda wi-fi yazılan yer silik, hiç tepki vermiyor.

Yurtdışı forumlarda da benzer şikayetler oldukça fazla. Örnek:

https://discussions.apple.com/thread/4313031?start=0&tstart=0

Çözüm yolu olarak soğutucuya 10 dk bırakılması öneriliyor. Ben de bunu denedim. Cihazı kapattım. Buzdolabının derin dondurucu kısmına kağıt havluya sarark 10 dk bıraktım. Gerçekten de wi-fi aktif oldu ama bu çok kısa sürdü. Çünkü telefon ısınınca eski haline döndü.

İOS 6.02 veya 6.1 de sorun çözülür mü? Teknik servislik bir sorun mu?

Bu konuda bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerini alabiir miyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 27 Aralık 2012; 10:22:27 >

• arkadaşım ben genpa garantili 1 yıllık 4s imi farklı bi wifi sorunuyla garantiye verdim bana yeni cihaz verdiler.Eve gidip yeni cihazı deneyince bi baktım ki wifi butonu pasif.Bende ertesi gün tekrar geri götürdüm cihazı ve tekrar 0 cihaz verdiler şimdi sorun yok.Benim diyeceğim eğer sorun donanımsal olmasa 0 cihazı geri alıp tekrar 0 cihaz vermezlerdi.Bence garantin bitmeden yurtdışına gönderebiliyorsan gönder.
  • grey out sorunu olmasa da wifi görememe, bağlanamama, bağlansada donma ve kopma gibi nedenlerle bilkom garantili yeni ipad 4.jenerasyon cihazımı servise götürdüm.
    1,5 saat süren bir çalışma sonucu, cihaz, teknik tüm testlerden geçmesine rağmen, yetkili uzman gözle tespit ettiği yukarıda yazdığım sorunları da ifade ederek kusurlu cihazı belgelendirdi.

ben de bu belge ile ürünü teknosaya iade edip paramı geri aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: torna&do

Arkadaşlar cihazım ikinci el yurtdışı gerçek pasaport kayıtlı ve uluslararası garantisi 19 ocakta bitecek. wi-fi sorununu bilerek 700 tl ye aldım. Aldığım kişi son ios 6 güncellemeden sonra böyle olduğunu söyledi. Sorun şu: ayarlarda wi-fi yazılan yer silik, hiç tepki vermiyor.

Yurtdışı forumlarda da benzer şikayetler oldukça fazla. Örnek:

https://discussions.apple.com/thread/4313031?start=0&tstart=0

Çözüm yolu olarak soğutucuya 10 dk bırakılması öneriliyor. Ben de bunu denedim. Cihazı kapattım. Buzdolabının derin dondurucu kısmına kağıt havluya sarark 10 dk bıraktım. Gerçekten de wi-fi aktif oldu ama bu çok kısa sürdü. Çünkü telefon ısınınca eski haline döndü.

İOS 6.02 veya 6.1 de sorun çözülür mü? Teknik servislik bir sorun mu?

Bu konuda bilgisi olan arkadaşların tavsiyelerini alabiir miyim?

Hemen garantiye verin büyük ihtimalle donanımsal bir sorun çıkıyo.

• Sorunun yazılımla ilgili olduğunu düşünüyorum çünkü bu sorunu yaşayanlar iOS 5.1.1 ile herhangi bir sorun yaşamamışlar. Şimdilik bir çözümü yok, yurt dışında Apple Storelar değişim yapıyor. Belki 6.1 ile düzelir. Bir de wi-fi chipini değiştirenler var onlarında bazılarında düzelme olmuş.

Edit: Hatta iOS 6 ilk çıktığında update edenler , bu sorunu görünce 5.1.1 e dönmüşler ve düzelmiş. Ama şimdi bu mümkün değil maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi behchat -- 27 Aralık 2012; 12:20:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.