Bildirim
iphone 4s şarj aletimin ucu tam girmiyor..

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bizim arkadasinkide oyle sarj ediyo ama degil mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Kaçak Yolcu
Bizim arkadasinkide oyle sarj ediyo ama degil mi
ewet ama sorunu çözdüm. şarj soketi geniş olduğu için yumak yumak toz birikmiş.. temizledim düzeldi :D -
Önce engelleyen birşey yok yazmışsınız sonra toz engellemiş yazmışsınız.
Kendi kendinizi yalanlamışsınız.
Kusura bakmayın ama bu konuya forum kirliliği denir.
Bu konuyu okumak için zaman ayıran insanların hem zamanını hemde yardım etme iştahını kesiyor engelliyorsunuz
Konu açarken daha dikkatli olsak ne güzel olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahimhd
Bu konuyu okumak için zaman ayıran insanların hem zamanını hemde yardım etme iştahını kesiyor engelliyorsunuz
TOZ ZERRECİLKLERİ ZOR BELLİ OLUYORDU. BİLMEDEN YORUM YAZMAIN LÜTFEN. ŞARJ SOKETİNE BAĞLI MANYETİK İNCE BİR KABLO GİBİYDİ BU TOZLAR ÇOK BİRİKMİŞ. BOZULMA İHTİMALİ VARDI AMA YİNE UFAK BİR İĞNEYLE ALDIM -
quote:
Orijinalden alıntı: johnymu
quote:
Orijinalden alıntı: ibrahimhd
TOZ ZERRECİLKLERİ ZOR BELLİ OLUYORDU. BİLMEDEN YORUM YAZMAIN LÜTFEN. ŞARJ SOKETİNE BAĞLI MANYETİK İNCE BİR KABLO GİBİYDİ BU TOZLAR ÇOK BİRİKMİŞ. BOZULMA İHTİMALİ VARDI AMA YİNE UFAK BİR İĞNEYLE ALDIM
Benzer olay benimde başıma gelmişti. Telefon pantolon cebinde biriken tozların mağduru olmuş. Şarj soket giriş yerine gri renkli tozlar birikmiş. Şarj aketi tam oturmuyordu. İğne metal olduğu için güvenemedim. Kalın bir kağıt ararken elime bir kartvizit geçti. Sivri kenarını hafif yırtıp, soket içini temizledim. Farketmesem, cihaz bozudu diye servise gönderecektim :D
-
iPhone'un şarj kablo giriş yuvasının ne kadar küçük olduğunu bilmiyor olmalısın. Özel bir aydınlatma olmadan içinin görülmesi mümkün değil !!!
Aynı sorun benim başıma da geldi. Bende ilk baktığımda şarj yuvasının içinde bir şey göremedim ! İçini ince bir şey ile kurcaladım ama hiçbir yabancı madde, toz vs. çıkmadı içinden. Forumu açan arkadaşın konuyla ilgili tecrübesi bana çok yardımcı oldu. Şarj yuvasında pislik birikmiş olma ihtimalini daha da zorladım. Bir projektör yardımıyla bakınca içeri yapışan maddeyi gördüm ve temizledim.
Forumu yazan arkadaşa ettiğin laflar doğru olmamış. Yaşadığı bir tecrübeyi aktarmış ve çok da iyi yapmış. Kimsenin iştahını engelleyecek bir şey yapmamış. Asıl sen ettiğin laflarla insanların tecrübelerini paylaşma iştahını kesiyorsun. Cevap yazarken daha dikkatli olsan ne güzel olur !
Sadece sana cevap yazmak için foruma üye oldum!
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- iphone hoparlör temizleme
- wifi ağına katılamadı sorunu
- telefonla konuşurken internet kesiliyor iphone
- iphone sim kart yuvası açılmıyor
- icloud ile eşzamanlama duraklatıldı ne demek
- en iyi kılıf markaları
- en iyi powerbank markaları
- airpods sağ kulaklık çalışmıyor
- apple watch 9 özellikleri
- apple watch ultra 2 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X