Şimdi Ara

İphone 4s mi yoksa 5 mi kararsızim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 side kafami karıştırdı baz olarak 4s i alirsak 5 le arasindaki fiyat farki kadar ozellik farki yok gorunurde yada sizce o paraya degermi 4s varsada 5 kullanicilarinin yorumlarini bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

• BENCE iphone'nun tek albenisi uzun süre kullanılabilecek olması. O fiyata 4s'den veya 5'den çok daha iyi cihazlar var. Örneğin 3gs uzun süredir kullanılabiliyor. Ama samsungun bi telefonunu alsanız 1-2 yıl sonra alt model olacak güncellemeler kesilecektir.

Bence 4s al uzun bi süre kullanırsın. İphone 5 ile arasındaki fiyat farkına ne yaparsan yap. 1500 liralık fark az değil :)
  • Bence olay kesinlikle maddiyat, paran varsa dostum ip5 al derim ancak 4s de aynı olay bu sadece senin tercihine kalmış..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkank

BENCE iphone'nun tek albenisi uzun süre kullanılabilecek olması. O fiyata 4s'den veya 5'den çok daha iyi cihazlar var. Örneğin 3gs uzun süredir kullanılabiliyor. Ama samsungun bi telefonunu alsanız 1-2 yıl sonra alt model olacak güncellemeler kesilecektir.

Bence 4s al uzun bi süre kullanırsın. İphone 5 ile arasındaki fiyat farkına ne yaparsan yap. 1500 liralık fark az değil :)

Katiliyorum daha önce ip3 kullandim ip yi tercih etmemin bir nedenide apple nin telefonlarina sahip cikmasidir ve satmaya kalktiginda degerinden pek fazla eksilmeden satilmasidir samsung da iyi marka ama cogu uretici telefonunda android kullandigi icin daha ust model bir cihaz ciktimi papucu dama atılıyor eski modellerin birde pek cozemedim o yuzden yanasmiyorum androide ben alana kadar fiyat farki 200-300 tl ye inerse ip5 icin bir daha dusumebilirim belki suanlik mantikli olan sizinde dediginiz gibi 4s gözüküyor

• quote:

Orijinalden alıntı: striderofmiddleearth

Bence olay kesinlikle maddiyat, paran varsa dostum ip5 al derim ancak 4s de aynı olay bu sadece senin tercihine kalmış..

4s e verilecek miktarda az olmadigindan dolayi alacakken iyisi olsun dusuncesindeyim fakat bos yere harcanicak param da yok ullanan arkadaslar yada bilen arkadaslar eger fark ederi gercekten 1.000 tl gibi birrakamsa o zaman mecburen is maddiyata kalicak

• Paran varsa hocam 5 al derim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben 4s kullanıyorum ocak ayından bu yana ve açıkçası ben kendim için istemediğim şeyi kimse için istemem tanıyım yada tanımayım ve derim ki su an ip5 çok çok pahalı bu nedenden ötürü 4s almak daha mantıklı gibi ancak yine de tercih meselesidir tabi..
  • Up

• takip
  • ben ip5 i begenmedim ozellikle beyaz renk bu sefer yakismamis kumanda goruntusu veriyor. ip4s alinabilir hala yeni telefonlari dahi 4s ile karsilastiriyorlar bu da demek oluyor ki ip4s yada 4 hala.eski ya da kotu telefon degil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4S derim ben de.

5'in çözünürlüğü gıcık etti beni. Ucuz mühendislik yapmış Apple bu sefer. Cihazın eninde oynama yapmadan boyunu uzatarak çözünürlüğü ve ekran büyüklüğünü artırmışlar ki bana kalırsa üç kağıtçılığın önde gideni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 18 Ekim 2012; 13:19:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: danGerfuLL

4S derim ben de.

5'in çözünürlüğü gıcık etti beni. Ucuz mühendislik yapmış Apple bu sefer. Cihazın eninde oynama yapmadan boyunu uzatarak çözünürlüğü ve ekran büyüklüğünü artırmışlar ki bana kalırsa üç kağıtçılığın önde gideni.
    ..

Yanlış oldu. Silinebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danGerfuLL -- 18 Ekim 2012; 13:20:26 >
  • Haklisiniz galiba tercihim suan ki fiyatlara gore 4s olacak ama aradaki fiyat farki ben alana kadar 200-300 tl ye duserse ancak o zaman bir daha dusunebilirim
    Yorumlariniz için çok teşekkür ediyorum

• Bende aynı konudan yakınıyorum. Param her ikisine de yetiyor fakat aralarındaki fiyat farkı çok uçuk. Ben yine de 4S almaya karar verdim. Geri kalan paramla da üst baş alırım Bana göre de mantıklı olan bu ama aklıma bir soru var. İphone 5 operatörler tarafından Türkiye'ye geldiği zaman 4S in fiyatları düşer mi yoksa aynı mı kalır. Yarın gidip alıcam ona göre bir cevap yazarsanız sevinirim.

Teşekkürler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mratt

Bende aynı konudan yakınıyorum. Param her ikisine de yetiyor fakat aralarındaki fiyat farkı çok uçuk. Ben yine de 4S almaya karar verdim. Geri kalan paramla da üst baş alırım Bana göre de mantıklı olan bu ama aklıma bir soru var. İphone 5 operatörler tarafından Türkiye'ye geldiği zaman 4S in fiyatları düşer mi yoksa aynı mı kalır. Yarın gidip alıcam ona göre bir cevap yazarsanız sevinirim.

Teşekkürler..

düşer dıye tahmın edıyorum bıraz daha beklemekte fayda var..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sessiz@Saglıkcı -- 19 Ekim 2012; 9:07:38 >
  • İphone 4s alın mutlu olun eğer android olmayacaksa, iphone5 değecek fark yok ki !!
  • 4s al dostum
  • quote:

Bende aynı konudan yakınıyorum. Param her ikisine de yetiyor fakat aralarındaki fiyat farkı çok uçuk. Ben yine de 4S almaya karar verdim. Geri kalan paramla da üst baş alırım Bana göre de mantıklı olan bu ama aklıma bir soru var. İphone 5 operatörler tarafından Türkiye'ye geldiği zaman 4S in fiyatları düşer mi yoksa aynı mı kalır. Yarın gidip alıcam ona göre bir cevap yazarsanız sevinirim.

Teşekkürler..

Hocam sorunlarimiz ayni 5 de alabiliri 4s de fiyat farki deger mi sadece diye düşünmüştüm 4s de karar kildim fakat 1 ay sonra 5 gsm sirketlerine gelince ayni fiyat olursa kafayi yerim beklemekte fayda var gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Sessiz@Saglıkcı

quote:

Teşekkürler..

düşer dıye tahmın edıyorum bıraz daha beklemekte fayda var..

Dogru soyluyorsun hocam dusmese bile zaten gsm sirketlerine 1 aya gelir o riske girilmez beklemekte fayda var

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.