Şimdi Ara

İphone 4s mi yoksa 5 mi kararsızim (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
1.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alcarzer44

quote:

Orijinalden alıntı: mratt

Bende aynı konudan yakınıyorum. Param her ikisine de yetiyor fakat aralarındaki fiyat farkı çok uçuk. Ben yine de 4S almaya karar verdim. Geri kalan paramla da üst baş alırım Bana göre de mantıklı olan bu ama aklıma bir soru var. İphone 5 operatörler tarafından Türkiye'ye geldiği zaman 4S in fiyatları düşer mi yoksa aynı mı kalır. Yarın gidip alıcam ona göre bir cevap yazarsanız sevinirim.

Teşekkürler..

Hocam sorunlarimiz ayni 5 de alabiliri 4s de fiyat farki deger mi sadece diye düşünmüştüm 4s de karar kildim fakat 1 ay sonra 5 gsm sirketlerine gelince ayni fiyat olursa kafayi yerim beklemekte fayda var gibi

Aralığa kadar bekleyelim dostum bakalım

• quote:

quote:

quote:

Bende aynı konudan yakınıyorum. Param her ikisine de yetiyor fakat aralarındaki fiyat farkı çok uçuk. Ben yine de 4S almaya karar verdim. Geri kalan paramla da üst baş alırım Bana göre de mantıklı olan bu ama aklıma bir soru var. İphone 5 operatörler tarafından Türkiye'ye geldiği zaman 4S in fiyatları düşer mi yoksa aynı mı kalır. Yarın gidip alıcam ona göre bir cevap yazarsanız sevinirim.

Teşekkürler..

Hocam sorunlarimiz ayni 5 de alabiliri 4s de fiyat farki deger mi sadece diye düşünmüştüm 4s de karar kildim fakat 1 ay sonra 5 gsm sirketlerine gelince ayni fiyat olursa kafayi yerim beklemekte fayda var gibi

Aralığa kadar bekleyelim dostum bakalım

Araliga kadar beklemem hocam acil lazim telefonum yok suanda bir haber dolasiyo nette dediklerine gore kasim ayinin ilk haftasi icinde turkcell getirecek mis kontratsiz fiyati 2099 tl yaziyorlar ama dogrulugunu bilemiyorum beklerim o zamana kadar ses seda cikmazsa alirim 4s yada kafam eser 5 alirim bellide olmaz kararsızlik cok kotu bi olaymis hocam ne Yapıcaz bilemiyorum her dakika değişiyor fikirlerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Allah seni inandırsın ben de aynı durumdayım. Kararsızlık gerçekten kötü bişey 1 günde değişiyor fikrim. Alırken pişman olmak istemiyorum. Eğer O Turkcell deki fiyat doğru ise iyidir
  • quote:

Allah seni inandırsın ben de aynı durumdayım. Kararsızlık gerçekten kötü bişey 1 günde değişiyor fikrim. Alırken pişman olmak istemiyorum. Eğer O Turkcell deki fiyat doğru ise iyidir

Aynen hocam suan seni benden benide senden baskasi anliyamaz. Dedigim gibi kasima kadar beklerim eger oyle olursa hic dusunmeden alirim veya 2099 degilde 2200-2300 olursada dusunebilirim ama diger turlu cok zor o kadar para verdikten sonra icim rahat kullanmam lazim telefonu 3bin verip aliriz ertesi gunde dusurur kirarim insanlik hali sonucta sonra oturur basinda agit yakarim telin

• Evet yani koyar insana da o kadar para Bende çok beklemeyi sevmeyen bi insanım, hemen anında olsun istiyorum. Bakalım kısmet neyse o olacak.
  • quote:

Evet yani koyar insana da o kadar para Bende çok beklemeyi sevmeyen bi insanım, hemen anında olsun istiyorum. Bakalım kısmet neyse o olacak.

Haklisin hocam eger benden once alirsan mesajini beklerim eger ben alirsam once istersen sana yazarim ilk deneyimlerimi

• quote:

quote:

Evet yani koyar insana da o kadar para Bende çok beklemeyi sevmeyen bi insanım, hemen anında olsun istiyorum. Bakalım kısmet neyse o olacak.

Haklisin hocam eger benden once alirsan mesajini beklerim eger ben alirsam once istersen sana yazarim ilk deneyimlerimi

Çok iyi olur aslında ikimiz için

• quote:

quote:

quote:

Çok iyi olur aslında ikimiz için

Hadi hocam hakkimizda hayirlisi pisman olacagimiz bir sey yapmiyalimda

• ip5 e para varsa ve zorluk çıkarmayacaksa ipod touch 5 çıkacak i t 5 + s3 ya da s2- xperia s gibi cihazlarla ios+android kullanmak çok zevkli olur tabi taşımada zorluk çıkarmazsa. illa 4s - 5 dersen 5 alana kadar 4s + ipod , ipad , laptop vs şeyler alırsın kullanan arkadaşlarım ağlıyor yazın biriktirdikleri paralarla 4 slerini satıp 5 aldılar değmez diyorlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mofarah

ip5 e para varsa ve zorluk çıkarmayacaksa ipod touch 5 çıkacak i t 5 + s3 ya da s2- xperia s gibi cihazlarla ios+android kullanmak çok zevkli olur tabi taşımada zorluk çıkarmazsa. illa 4s - 5 dersen 5 alana kadar 4s + ipod , ipad , laptop vs şeyler alırsın kullanan arkadaşlarım ağlıyor yazın biriktirdikleri paralarla 4 slerini satıp 5 aldılar değmez diyorlar :)

Android sevmiyorum hocam o yuzden ios olucak para da sıkıntı degil aslinda degicekse ama 3bin tl verip alirim simdi yarin gsm ler e geldiginde 2100 olur o zaman giden paraya uzulurum sorun orada

• quote:

quote:

ip5 e para varsa ve zorluk çıkarmayacaksa ipod touch 5 çıkacak i t 5 + s3 ya da s2- xperia s gibi cihazlarla ios+android kullanmak çok zevkli olur tabi taşımada zorluk çıkarmazsa. illa 4s - 5 dersen 5 alana kadar 4s + ipod , ipad , laptop vs şeyler alırsın kullanan arkadaşlarım ağlıyor yazın biriktirdikleri paralarla 4 slerini satıp 5 aldılar değmez diyorlar :)

Android sevmiyorum hocam o yuzden ios olucak para da sıkıntı degil aslinda degicekse ama 3bin tl verip alirim simdi yarin gsm ler e geldiginde 2100 olur o zaman giden paraya uzulurum sorun orada

sanmam 4s bile hala 1700 tl civarı e-ticaret olmayan yerlerde teknosa vatan gibi . kolay kolay düşmez. rahatlıkla 4s alabilirsin

• quote:

quote:

quote:

sanmam 4s bile hala 1700 tl civarı e-ticaret olmayan yerlerde teknosa vatan gibi . kolay kolay düşmez. rahatlıkla 4s alabilirsin

Benimde dusuncem o yonde fakat pisman olmamak adina kasimin ilk haftasina kadar bekliyecegim buyuk ihtimalle

• Iphone 5,4S'un kucuk ama sayisi fazla olan eksiklerinin cogunun duzeltilmis versiyonu.Aradaki fiyat farkina degmez tabi ki.Ama almışkan tam alayım deyip IP5 alirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bamya Avcisi -- 19 Ekim 2012; 23:52:09 >
  • Updullah

• İPHONE 5 AL
  • Para varsa tabii ki 5.
  • @alcarzer44 kardeşim iphone 5 i bekleyelim bence hemen hareket etme. Tek çare beklemek ama beklediğimize değicek emin ol.
  • sonuç ne oldu merak ettim bende 4s mi 5 mi derken Google de burayı buldum konuyu açan yada yazan arkadaş ARALIK demiş bekleyelim kim alırsa yazalım sözleri de verilmiş ama ay ocak yıl 2013 olmuş kimse sözünde durup yazmamış ya bikerede sözünüzde durun şu forumda neyse 5 çıktı 4S ile video karşılaştırması yapıldı izledim gördüm araştırdım 4S ALMAYA KARAR VERDİM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 6 Ocak 2013; 6:30:55 >
  • Arkadaşım ben bekledim ve 5 aldım ama normalde çok sabırsızımdır neyse yine beklediğime değdi
  • quote:

2 side kafami karıştırdı baz olarak 4s i alirsak 5 le arasindaki fiyat farki kadar ozellik farki yok gorunurde yada sizce o paraya degermi 4s varsada 5 kullanicilarinin yorumlarini bekliyorum

paran var ise 5 al zorlayamazsan 4s alabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.